Şimdi Ara

970 lerde %10 indirim hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada da 970 lerde %10 indirim var 1 tanesini almak istiyorum.En güçlüsü hangisi,marka takıntım yok.Asus aldım cw li çıktı iade ettim paramı geri aldım.

• Elinizde AM3+ işlemci olduğunu varsayarak :

Asrock 970A-G/3.1
    MSI 970 GAMING
    Gigabyte GA-970A-UD3P

Öneririm.

Windows 10 ile kullanıcak iseniz gigabyte'ı tavsiye etmem.

EDİT : KUSURA BAKMAYIN 970 DİYİNCE BEN ANAKART SANDIM EKRAN KARTI OLARAK SORMUŞSUNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 19 Haziran 2016; 18:55:56 >
  • İmkanınız varsa yeni nesil çıkanları tercih edin.
  • Hicbirini almayin Rx 480 icin bekleyin. Baktim su an fiyatlari hala cok yuksek. 30 haziranda cikicak olan Rx 480 icin bekleyip cok daha ucuza daha yuksek performans alirsiniz.
  • RX 480 piyasaya adetli girebilirse 970'lerde %10'dan daha fazla indirim yapmak zorunda kalacaklar.bence acele etmeyin 10 gün kaldı.
  • Anakart ve işlemcimi yazayım.ASUS Maximus VII Hero,İ76700k var.
    Bide monitörüm iyi değil monitör olmadan yüksek bişeye para vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OKAN85 -- 19 Haziran 2016; 18:10:53 >
  • OKAN85 kullanıcısına yanıt
    VIII hero olmasin o ?
  • gtx970 yüksek bir şey değil mi?RX 480 dediğimizin de pek farkı yok.bu dediğin olmadı biz sana bekle ucuzlayacak diyoruz sen 480 yüksek almak istemiyorum diyorsun peki o zaman al yüksek olmayan gtx970'i.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Hocam Windows 10 ve Gigabyte'ı birlikte önermeme sebebiniz nedir acaba?
    Şimdiden teşekkürler.
  • Hocam bu fiyatlar çok da uygun değil bence, neden rx 480'i bekleyip 14 nm mimariye geçmek varken, gtx 970 alıp CW çıkar mı çıkmaz mı diye dert edesiniz ki
  • bekleyin bence amd seirisi kartlarda gelsin daha iyi olur belki alacağınız karta daha da indirim olur

bence beklemekte fayda var
  • yeni kartlar 1 aya çıkıyor..bence bekleyin..yüzde 10 dan daha fazla indirimler olacaktır
  • 14nm yeni nesil az güç tüketen 970 ten daha fazla performanslı ve daha ucuz 480 varken 970 almak istiyorsan alabilirsin tabi güzel kart.

Edit; he birde 480 8gb ram 970 3.5gb ram ve cw sorunuylada karşılaşman mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiilimAdamı -- 20 Haziran 2016; 9:29:01 >
  • BiilimAdamı kullanıcısına yanıt
    3.5gb sorunu tarih oldu sürücü paketinde yapılan düzeltmelerle kullanıma yansıyan herhangi bir aksaklık kalmadı
  • Msi gaming al madem stoklar erisinde şu GTX 1070 leri 1080 leri görelim yavaş yavaş
  • insanları kandırmacadan öte gidemeyecek bir düzenleme sonuç olarak donanım olarak eksik bir kartı yazılımla nekadar düzeltebilirsen okadar düzelen bir sorun
  • Bekle dostum. Bu kadar kişi sana bunu diyorsa elbet vardır birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BiilimAdamı kullanıcısına yanıt
    Cihazda 4gb ram var mı var bellek adreslemedeki sorun ise yazılım optimizasyonu ile düzeltildi şuan 4gb vram kullanımı olduğu esnada en ufak kasma yada fps düşüşü yaşanmıyor benim gibi kartı aktif kullananalara sormakta fayda var ki kesinlikle kandırıldığımı düşünmüyorum

dip not 1000tl civarı çıkacak rx480 kartların referans tasarımda olacağını düşünüyorum bizim çakal satıcılar özel soğutuculu kartları 1100-1300tl bandında satışa sunacaktır diye tahmin ediyorum.
  • Ay sonunu beklemelisin.
    Rx480 'a 10 gün kaldı.Tabi türkiye'ye gelmesi 15 günü bulur.Sabredin Nvidia'ya para dökmeye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKAN85 kullanıcısına yanıt
    Alma sakın hocam rx480mi bekle şu saatten sonra gtx9xx kartlara para verilmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.