Şimdi Ara

970 lerde %10 indirim hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Al al nvidia iyidir...hele yeni kart çıkış arifesinde doğru bir tercih olur,kaldı ki fiyatlarda absürd indirime gidildi demekki kullanıcısını iyi çarpmış ama olsun siz yinede düşünebilirsiniz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumda 480 yerine 970 alsın diyorsunuz öyleyse ? bu arada 200 dolarlık bir karttan bahsettiğimizi unutmayın lütfen en kötü şartlarda 900 TL yi geçmeyecek bence. he oldu da geçti diyelim amazon dan alır insanlar. ben nvidia düşmanı değilim 970 çok güzel karttı zamanında ama artık nm ler küçüldü ve performanslar arrtı performanslar arttı ve fiyatlar düştü bu durumda ben ney FP ise onu tutarım bu nvidia oslaydı nvidia yı savunurdum. ama sizde bir fanlık havası hissettim.
  • Hayır rx 480 için ay sonu beklenmeli. Kendim uygun bir fiyata bulduğum için gtx 970 aldım ancak 480 için konuşulan ve pre order olarak gösterilen fiyatlar 200$ ın hayal olacağını özel soğutmalı modellerin ortalama 300$ gibi bir rakamı işaret ediyor buda tr de fiyatları 1150-1300tl arasına yükseltecektir.
  • hepsi çöp o kartların sakın alma. rx 480 alabilirsin
  • Ben marttan beri bekliyorum bir de mobile gpulari sen 15 gün bekle sonra keşke deme

• Bir ay sonra aldığın 970 yarı fiyatına düşünce vay ben nerelere gidem diye yakarmak istemiyorsan
    Sabır kardeşim.

Rx480 kart düşünen arkadaşlar için beklenmesi gereken bir kart

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.