Şimdi Ara

9700 ÇIKACAK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SON EDİNDİĞİM BİLGİLERE GÖRE NOKİA 9700 ÇIKACAK...S90 İŞLETİM SİSTEMLİ 1MPX KAMERALI VE EKRANI 640 x 320 OLACAK...İÇ İŞLETİM SİSTEMİ 9500 PLATFORMU ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞ HALİ OLCAK...KAPAĞIN ÜZERİNDE 7710DAN BİLDİĞİMİZ TUŞLAR OLACAK YATAY DEĞİL DİKEY...

• Nokia da caLısıyosun ya sen bunu kaça iteliyecen? (senin tabirinle itelemek)

500dolara 8910 sattığına gore bunu enaz 2000dolara verirsin o da hatırlı gonullu musterilere...

• quote:

Orijinalden alıntı: jJj

Nokia da caLısıyosun ya sen bunu kaça iteliyecen? (senin tabirinle itelemek)

500dolara 8910 sattığına gore bunu enaz 2000dolara verirsin o da hatırlı gonullu musterilere...

BEN SATMIYORUM SADECE ŞİRKET İÇİNDE NE BIRAKIRSAN ONU ALIRSIN,AYRICA BEN TELEFON SATMAM, TÜRKİYEYE GELİRSE ALIRSINIZ...

• quote:

Orijinalden alıntı: nokia7770

BEN SATMIYORUM SADECE ŞİRKET İÇİNDE NE BIRAKIRSAN ONU ALIRSIN,AYRICA BEN TELEFON SATMAM, TÜRKİYEYE GELİRSE ALIRSINIZ...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar inanmayın bu adam şarlatan insanların duygularıyla oynama kardeşim al cinlerini çek git şaka bi yana milleti keklemeyi bırak artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: jJj

quote:

Orjinalden alıntı: jJj

yuh 8910 u 500 dolara mi satiyomus bu herifler iyice cogaldi forumda adam kaziklamaya calisiyolar zaten millet eniyipazardan tokati yedi kimse almaz bu tur heriflerden alet

• quote:

Orijinalden alıntı: felsongy

arkadaşlar inanmayın bu adam şarlatan insanların duygularıyla oynama kardeşim al cinlerini çek git şaka bi yana milleti keklemeyi bırak artık

Alıntıları Göster
    BAK KARDEŞ UĞRAŞMA BENLE GİT İŞİNE ALLA ALLA İNSAN GİBİ BİLGİ VERİYORUZ LÜTFEN KABALIK YAPMA...İNANMIYORSAN AÇ MOBİLE-REWİEV'E BİR TELEFON SOR BENİ KİMMİŞ DİYE ONDAN SONRA GEL KONUŞ...LÜTFEN BİLMEDEN KONUŞMA , ORADAKİ İLK 6680 , 7280 , 9500 ,9300 İNCELEMELERİ BANA AİT ÇÜNKÜ SİZE 1 SENEDE GELEN TELEFON BENİM ELİME BİR GÜNDE GELİYOR 9700 İNCELEMESİNİ GÖRÜRSÜN HAFTAYA...OK?

• quote:

BAK KARDEŞ UĞRAŞMA BENLE GİT İŞİNE ALLA ALLA İNSAN GİBİ BİLGİ VERİYORUZ LÜTFEN KABALIK YAPMA...İNANMIYORSAN AÇ MOBİLE-REWİEV'E BİR TELEFON SOR BENİ KİMMİŞ DİYE ONDAN SONRA GEL KONUŞ...LÜTFEN BİLMEDEN KONUŞMA , ORADAKİ İLK 6680 , 7280 , 9500 ,9300 İNCELEMELERİ BANA AİT ÇÜNKÜ SİZE 1 SENEDE GELEN TELEFON BENİM ELİME BİR GÜNDE GELİYOR 9700 İNCELEMESİNİ GÖRÜRSÜN HAFTAYA...OK?

Alıntıları Göster
    PLAYMAKERS OLUM SEN SALAK MISIN?BEN BURDA TELEON MU SATIYORUM,YURTDIŞINDA NOKİA İÇİNDE EXCHANGE DENİLEN Bİ YER VAR, BİŞİ BİLMEDEN KONUŞMAYALIM...

• quote:

Alıntıları Göster
    tamam haftaya görmezsem ama kabul edeceksin ok anlaştık (ama hala fince bişiler nildiğini kanıtlamadın ama) bir hafta süren var 27 nisan'a kadar süren var ne yap et 9700'ın önincelemesini yayınlat ben de sana inanıyım

• quote:

tamam haftaya görmezsem ama kabul edeceksin ok anlaştık (ama hala fince bişiler nildiğini kanıtlamadın ama) bir hafta süren var 27 nisan'a kadar süren var ne yap et 9700'ın önincelemesini yayınlat ben de sana inanıyım

Alıntıları Göster
    FİNCE YAZDIK YA AZ ÖNCEKİ TOPİCTE GÖRMEDİN Mİ?TABİ ADAM TAKMIŞ BANA GÖZÜ BAŞKA ŞEY GÖRMÜYO...27 NİSANA KADAR YAPMAZSAM BU FORUMA GİRMEM BİLE...
  • quote:

FİNCE YAZDIK YA AZ ÖNCEKİ TOPİCTE GÖRMEDİN Mİ?TABİ ADAM TAKMIŞ BANA GÖZÜ BAŞKA ŞEY GÖRMÜYO...27 NİSANA KADAR YAPMAZSAM BU FORUMA GİRMEM BİLE...

Alıntıları Göster
    zaten iki hafta önce cuma sondu ama neyse ben finceyi görmedim bir daha yazar mısın kelime yazmamışsındır umarım iyi bi cümle istiyorum senden bi de buraya yaz lütfen
  • quote:

PLAYMAKERS OLUM SEN SALAK MISIN?BEN BURDA TELEON MU SATIYORUM,YURTDIŞINDA NOKİA İÇİNDE EXCHANGE DENİLEN Bİ YER VAR, BİŞİ BİLMEDEN KONUŞMAYALIM...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nokia7770

terbiyeni takin ilk once arkadasin dedigine gore soyledim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

quote:

Alıntıları Göster
    Şimdi teLefon cıkmadı cıkacak yani...
    "9700 ÇIKACAK..." konu başLığı böyLe.

Az aşağıda,
    "ORADAKİ İLK 6680 , 7280 , 9500 ,9300 İNCELEMELERİ BANA AİT ÇÜNKÜ SİZE 1 SENEDE GELEN TELEFON BENİM ELİME BİR GÜNDE GELİYOR 9700 İNCELEMESİNİ GÖRÜRSÜN HAFTAYA...OK?" yazıLmış...

Şimdi nokia çıkartmadığı teLefonLarı bu arkadaşa mı yoLLuyor, inceLeyip beğenince mi arkadaş, cıkıyor teLefon.

Link ver, beLge sun...
    Nokia sana böyLe bir inceLeme görevi verdiyse bakkaLdan ekmek aLmaya cocuk yoLLar gibi vermemiştir heraLde...
    Bunun resmi bir yazısı tutanağı raporu vardır eLbet.
    Şuraya koyda bizde göreLim, öğreneLim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 21 Nisan 2005, 0:09:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: playmakers

quote:

ya abi bırak şu palavracı herifi kafasına göre takılsın

• quote:

zaten iki hafta önce cuma sondu ama neyse ben finceyi görmedim bir daha yazar mısın kelime yazmamışsındır umarım iyi bi cümle istiyorum senden bi de buraya yaz lütfen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: felsongy

Az önce bir topicte vardı.. 2 satır yazı...

• Tartışma bir yanada

Hatamı ettik şimdi 9500 almakla
    offf!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Tartışma bir yanada

offf!
    quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Tartışma bir yanada

offf!

yok yaw sen de 9500 almışsın hata mı ettim diyosun ya alemde ondan iyi tel mi var bu arada şey sorucam kablosuz ağ düzgün çalışıyo mu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Tartışma bir yanada

offf!

yok yaw sen de 9500 almışsın hata mı ettim diyosun ya alemde ondan iyi tel mi var bu arada şey sorucam kablosuz ağ düzgün çalışıyo mu

Alıntıları Göster
    İlk cıktıgı zamanlar almıştım.. bi kaç ay once...

Wireless line baglantı oldugu yerlerde surekli gosteriyor baglantı sinyalinin yuksekligini zayıfmı yuksekmi diye..
    şimdiye kadar denegim her yerde sorunsuz çalıştı... Hızlı ag olan yerlerde baglantı super oyleki 10 dk gibi bir surede 3 mp3 indirdim...
    En iyi çektigini gordugum yer istanbul dış hatlar hava limanıydı
    Mcdonals ve starbucks larda da çekiyor fakat h.alanındaki gibi mükemmel degildi.. ekranda W işaretini gordugunuz an telefonun buyuklugunu unutuveriyorsunuz..

• quote:

İlk cıktıgı zamanlar almıştım.. bi kaç ay once...

Wireless line baglantı oldugu yerlerde surekli gosteriyor baglantı sinyalinin yuksekligini zayıfmı yuksekmi diye..
    şimdiye kadar denegim her yerde sorunsuz çalıştı... Hızlı ag olan yerlerde baglantı super oyleki 10 dk gibi bir surede 3 mp3 indirdim...
    En iyi çektigini gordugum yer istanbul dış hatlar hava limanıydı
    Mcdonals ve starbucks larda da çekiyor fakat h.alanındaki gibi mükemmel degildi.. ekranda W işaretini gordugunuz an telefonun buyuklugunu unutuveriyorsunuz..

Alıntıları Göster
    ya bu adamın sözlerine inanmayın kafasına göre topic acıyor post sayısını artıyor.bence bundan sonra actıgı topiclere cvp bile yazmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ismo

ya bu adamın sözlerine inanmayın kafasına göre topic acıyor post sayısını artıyor.bence bundan sonra actıgı topiclere cvp bile yazmayalım

Alıntıları Göster
    Cıkarsa cıkar cıkmasa ne ala
    Herifi tartışmaya gerek yok
  • quote:

Cıkarsa cıkar cıkmasa ne ala
    Herifi tartışmaya gerek yok

Alıntıları Göster
    9700 çıktı 9900 geliyor yoksa duymadınız mı?

Yapmayın böyle süper ötesi cihazı çıkaracak olsalar çatır çatır dedikodusu sitelere yayılır... bir link verin bakalım... bakın yok!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.