niye böyle peşin hükümlü oluyorsunuz.tabiki çıkarır.sanki bu zincirlemeyi ilk defa nokia yapıyor. nokia 7770 lakaplı arkadaşa gereksiz bi yüklenme yapıyorsunuz.o size sadece yeni çıkacak bi tel i önceden duyurdu.o duyurunca suçmu oluyor.lütfen saçmalamayalım.adamlar ister 9900 ister 9990 çıkarır.almazsınız olur biter
quote:
Orjinalden alıntı: angemon
niye böyle peşin hükümlü oluyorsunuz.tabiki çıkarır.sanki bu zincirlemeyi ilk defa nokia yapıyor. nokia 7770 lakaplı arkadaşa gereksiz bi yüklenme yapıyorsunuz.o size sadece yeni çıkacak bi tel i önceden duyurdu.o duyurunca suçmu oluyor.lütfen saçmalamayalım.adamlar ister 9900 ister 9990 çıkarır.almazsınız olur biter
arkadaşım umarım saçmaladığının farkındasındır kimse burda arkadaşa niye bize 9700'ın çıkacağını(!) söyledin demiyo sadece arkadaş nokiada çalıştığını iddia ediyo olay bu ve nokiada çalışmadığını da herkes biliyo çünkü nokiada çalışıyorum demeden önce herkese telefonlar hakkında soru soruyodu şunu nasıl yapıcam bunu nasıl yapıcam diye neyse kimse ona inanmıyo sanıyodum ama inanan da varmış topicten bişi anlamadığın da ortada kimse burda nokia niye 9700 çıkarıyo demiyneyse şimdi bunları yazdığıma çok pişmanım nasıl olsa anlamıycaksın
quote:
Orjinalden alıntı: nokia7770
FİNCE YAZDIK YA AZ ÖNCEKİ TOPİCTE GÖRMEDİN Mİ?TABİ ADAM TAKMIŞ BANA GÖZÜ BAŞKA ŞEY GÖRMÜYO...27 NİSANA KADAR YAPMAZSAM BU FORUMA GİRMEM BİLE...
evet forumdan bir bela daha kurtuldu (tabi sözünü tutarsa)
Resmi yokmu bunun yaw bakak...
quote:
Orjinalden alıntı: Baracuda
Resmi yokmu bunun yaw bakak...
arkadaşım yalan ya yok öyle bir şey
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme