Şimdi Ara

9703 yerine 9704 h alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 47 inç 9703 philipsin panelinde çizgilenmeler oldu.Servise başvurdum.Sorun panelde dediler.. İstersem 46 inç 9704h modeli diye bir şey önerdiler..Cevabı yarın sabah vereceğim dedim ama bu model hakkında fazla bir bilgim yok ..Sizce ne yapmalıyım?

not:ilk önce mesajı philips lcd bölümüne attım.Fakat modeli internetten araştırınca slovak polonya sitelerinde olduğunu gördüm.Konu hakkında daha fazla bilgiye çabuk sürede ulaşmak için burayada atıyorum mesajı..umarım hoşgörürsünüz

• 9703 ten çok memnundum ama 20 uzunlugunda dikey mavi bir piksellenme oldu..9704 te pek kullanan yok gibi..
  • gece boyu araştırınca 9704 ün daha yeni piyasaya çıkacağını gördüm..İngilizce sayfa bile bulmakta zorlandım..Google translate ile estonya isveç sitelerinden biraz bilgi sahibi oldum..Philips ,9703 paneli yurtdışından getirtmektense,gelen yeni parti tvlerden birini üst model olarak vermeyi öneriyor..Özellikleri itibarıyla cazip gibi görünüyor ama her yeni modelinde iyi olacağının garantisi yok tabii..Kararım herhalde 9704 ü almak tarafında olacak .
  • @kuzukardeş ,
    9704 ü aldınmı ? nasıl tv 9703 e göre artıları eksileri neler biraz bilgi verirmisin memnunmusun sd hd görüntü kalitesinden teşekkürler
  • 47pfl9703*9704 cihazları arasında çok vaz la bir fark yok 9703 2008 yılının en iyi lcd si seçildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_fatih -- 30 Ağustos 2009; 21:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzukardes

47 inç 9703 philipsin panelinde çizgilenmeler oldu.Servise başvurdum.Sorun panelde dediler.. İstersem 46 inç 9704h modeli diye bir şey önerdiler..Cevabı yarın sabah vereceğim dedim ama bu model hakkında fazla bir bilgim yok ..Sizce ne yapmalıyım?

not:ilk önce mesajı philips lcd bölümüne attım.Fakat modeli internetten araştırınca slovak polonya sitelerinde olduğunu gördüm.Konu hakkında daha fazla bilgiye çabuk sürede ulaşmak için burayada atıyorum mesajı..umarım hoşgörürsünüz

@kuzu

1-Sizin Modül de her zaman gördüğümüz/bildiğimiz klasik "Vertical Stripe-Line" dediğimiz tipik "çizgi hatası dediğiniz olay olmuş
    ve Modüle geçmiş olsun!!

2-Böyle durumlarda üreticiler çok büyük çoğunlukla TV yi komple değiştirirler,çünkü bunun maliyetide;sadece Modülü değiştirmekle
    neredeyse aynıdır!!! ayrıca Modül değiştirmek oldukça riskli vede ciddi bir iştir!!ama Philips gibi bir üreticinin Modül değiştirmemesi
    ilginç doğrusu!!ancak yukarıda yazdım,herifler bu işin getirisi-götürüsü v.s lerine bakarlar ve TV yi değiştirmek genelde daha işlerine gelir!

Ayrıca paneli dağıtıpta toplamak;kolay iş değildir bu seferde başka arıza çıkarır bu Servisler

3-Senin panelin LED mi yoksa CCFL mi???yani LED TV mi yoksa???

A-Phil LED TV lerinde Sharp ASV Modül kullanıyor!

B-CCFL panellerinde ise uzun yıllardır LGD nin IPS lerini kullanır! ancak giriş seviye/ucuz/alt modellerinde ise başka
    Modüller kullanıyor

C-Vertical Line-stripe hatasının LGD lerde çıkma oranı yüksektir!!

Nerede montajlandığının önemi yoktur ayrıca!!bunlar üretim değil Montajdır ayrıca!!!bütün ilgili parçalar Kore/Çin/Taiwan dan gelmektedir!!
    İlk montajlama Çin de başlar ve son montajlama ise Avrupada bitirilir!!!

++

• fatih arkadaşın dediğine katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 48OLED708 alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9704'lerde 2 seri panel kullanılıyor. Y ve L panel. L olan kusursuz (seri no VN2B ile başlayanlar) Y olan (seri no VN1B ile başlayanlar) da çok iyi ama ender de olsa görüntü açılarıyla vs. problemler yaşayanlar çıkabiliyor. (Yabancı forumdan aktardım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.