< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
9799 TL Xiaomi Mi 11 128-8gb/Snpdrgn 888 5G/108MP OIS(S5KHMX)/120Hz AMOLED 1500nits/4600mAh(55W) (2. sayfa)
-
-
10k apple hariç hiç bir cihaza verilmez. 10k üzerinde Samsung bile cihaz satamazken çakma çinli mümkün değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
İmei işini bitirdi Xiaomi..kendisi de biter
Türkiyede xiaomi telefonlarının %90 na imei atılarak kullanılıyor
-
Aynen. Xiaomi ye verilecek en yüksek rakam 5.000 dir benim nazarımda. Samsung için de 6.000 dir. Üstü iPhone dur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhalif13
10k apple hariç hiç bir cihaza verilmez. 10k üzerinde Samsung bile cihaz satamazken çakma çinli mümkün değil.6k üstünü bi tek appleya veririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 sene önce kvk garantili mi 8 aldım 3200 lira falandı ki o zamanın amiral gemisiydi hala snapdragon 845 ve 6gb ram ile yağ gibi akıyor cihaz xiaomi için 10 bin lira çok uçuk rakamlar iphone 12 pro 13 bin civarında 10 veren 3 te ekler gidip onu alır
-
Bu ne
Bu paraya Apple bile iPhone 12 mini’yi satamadı da sürekli fiyatı düşürdüler. Olaya bak xiaomi ne hale gelmiş.
5 k yı falan vermeyi düşünürüm veririm demiyorum .çok zor satar bu fiyatlara.
5 yılda 3 farklı xiaomi telefon kullandım. yıllardır iphone'un f/p olarak mantıksız olduğunu söylerdim hep ama durum çok değişti.
bu telefona bu para gerçekten yazık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cagataybas
Sevdiğimin ülkesinde Xiaomi bile lüks oldu...Xiaomi nin bin tane ürünü var ve en pahalısini bulup onun üzerinden Xiaomi bile lüks oldu demek doğru değil . Firmalarda insanların gelir gücüne göre farklılaştırılmış ürünler sunarlar
Bence bu ürünün amacı iPhone 12 ile rekabet etmek yani o gelir grubuna hitaben yapılmış
Yani araba firmalarıda çeşitli fiyat aralıklarında model çıkarıyor örneğin renonun 150 binede arabası var ama 500 binede şimdi reno 500 binlik bir model çıkardığında reno bile coştu kendini Mercedes zannediyor diyemeyiz kendince rekabet etmeye çalışıyor diyebiliriz.
Kısaca üretilen her ürünü alma gayesinde bulunma amacınız var ise bu kişisel bir sorundur.
Tamam
-
bu paraya aldığın cihaz 2 sene sonra para etmeli.. türkiye şartlarında böyle düşünmek lazım.. kaldı ki cihazım kaçağı 5k civarına alınıp mis gibi kullanılır..
Yoo gayet diyebiliriz. Reno renodur mercedes mercedes. Herkes haddini bilecek. Oldu valla herkes çıkarsın benim malım en üst seviye ürün parası desin güzel iş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
xiaomi ampulünden, wifi repeterından, baskülüne ve twbi cep telefonlarının tamamı, 10 yıldır kullanıyorum,
ceplerini tüm cevreme aldım aldırdım.
ama hiçbir zaman funboy olmam.
millet f/p xiaomi olayını yanlış anladı
xiaomi yi tr garantili olarak alırsanız hiçbir anlamı yok! f/p nin f si cok yüksek sarwy masraflarına gidiyor.
xiaomi unlock olabiliyor, o zaman tabi ki anlamlı.
4000tl ye mi 10t pro efssne fiyat!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 11 Mayıs 2021; 19:44:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X