Arkadaşlar 97d+99 server sevenler ve arayanlar için bir server buldum oyuna başlayacaksanız tüm sorumluluk sizde server kapanır kapanmaz bilemem fun server oldugu için kapanma ihtimali fazla işte özellikler
Exp: max Drop: max Points: 80/100 MaxLevel: 350 Bless bug: Onn Version: 97d+99
http://87.110.19.221/ siteside bu bende yeni başlıyorum başlamadan önce hepberaber başlayalım diye buraya sundum
hepbereber kardeş senleyim.80/100 point nedemek muonlinenin enzevkli yanı.
Nickim oguzhanSm
bende kasayım bari
1 gunde full olunur bu serverda
arkadaşlar main istiyor dupe olayı falan yok ben birtane daha fun bulayım buraya koyacam dupe falan +5 depolarız :) waiting
arkadaşlar ben mainleri karıstırmısım dupe olayı var o serverda 50-70 yine dupe olayı olan buldum ama isterseniz oraya gecelim hem yepyeni 11 acc var hemde 50-70 dupede var burdada dupe var ama herkes fullemiş isterseniz oraya gecelim tek dez avantajı 50-70 oteki taraf 80-100 ama yeni acılmıs olması daha iyi bence oraya gecelim iste sitesi
yukarıda yazdım yeni serveri ben ona geciyorum gelen gelsin 1 lvl den mupie ile kasarım kullanmayı bilmeyenler icin
Nick : tReX
10 dk lorenciada bekliom orda yoksam PM atın
ok guild falan da kurak.
arkadaşlar bişi diecem ama kızmayın ben bunlardan gercekten bıktım darklord charı ile kasmayı merak ediyorum 99.62T eh işte yeni açılmış gibi cok res olmayan ve exp i iyi olan bir server arıyorum lütfen araştırın bulalım busefer gercekten orda kalacaz
+5 satılan yokmuuu
ben biliyom bitane ama çok lagavar bendemi ole yoksa serverdemi bilmiyom ver:1.1e istersen verim.
Resetas: Per Web. Po Reset 2000 Pts, 2rr- 4000pts ir t.t. Taskai per levely: 5/7, po 220 Level, 6/7 Nauji Char's gauna 1500 Level Up Points! Chaos Masina : 100% Jewel of Life Rate : 80% su luck 95% Jewel of Soul Rate: 80% su luck 90%
ALINTIDIR
99.62T Tercihimdir yinede saol birde burda herkes fullemiş pointlerini
99.62T + Fun + Statlar Fullenmemiş server bilen yazarsa sevinirim plx
quote:
Orjinalden alıntı: --tReX--
arkadaşlar ben mainleri karıstırmısım dupe olayı var o serverda 50-70 yine dupe olayı olan buldum ama isterseniz oraya gecelim hem yepyeni 11 acc var hemde 50-70 dupede var burdada dupe var ama herkes fullemiş isterseniz oraya gecelim tek dez avantajı 50-70 oteki taraf 80-100 ama yeni acılmıs olması daha iyi bence oraya gecelim iste sitesi