Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
lan amk kes şu post kasmayı bak yoksa annenle basketbol oynuyacam cocuk amk kodugum öküzüne bak ya
YUH YANİ O KADAR POİNT OLURMU O ZAMAN ZEVKİ KALMAZ SERVERİN
Server 20 sinde resetleniyo bunu oneririm Version=97D+99i Exp=150 Resetlvl=350 Reset poind=500 Drop=70 Serverin ilk 70 res atan 3 playeri EX Full option sıralamaya gore en iyi setlerini alacak lar Server 20 agustos pazar gunu resetlenecek gece ve sabaha yeni ayarlarıyla acılacak MU BAGIMLISI HERKESİ BEKLERİZ
Server Özellikleri exp: 150 drop: 70 rest lvl :350 reset point :500 versiyon 97/99 lagsız ve hack lenmeyen oyun isteyenler buyrun Türkiyenin tek hacklenemeyen serveri BaşkaMU serverda ilk 70 reset atan 3 karaktere full optionlu setler verilecektir... 1 ci 70 reseti atan setinin 1 seviye setini full optiyonlu alacaktır 2.ci 70 rest atana setinin en iyi 2 ci seti full optiyonlu verilecek 3 cü 70 rest atan kişiye ise 3 cü seviye full optiyonlu seti verilecektir.. şimdiden başarılar herkese
Ya şu serverin exp biraz yüksek yapsanız ölceniz dimi yaa alla alla bıktım walla zor serverda oynamaktan heaaa düzgünce türk serveri buluoz exp düsük ne bu kardesim ya isyan ediorum artıq yeter bea
olum yok ki sayfa görüntülenemiooo
ya arkadaşlar mupie ne
ya millet paso post kasmıs adam bişey demiş siz neapmışsınız ya
arkadaşlar ben mainleri karıstırmısım dupe olayı var o serverda 50-70 yine dupe olayı olan buldum ama isterseniz oraya gecelim hem yepyeni 11 acc var hemde 50-70 dupede var burdada dupe var ama herkes fullemiş isterseniz oraya gecelim tek dez avantajı 50-70 oteki taraf 80-100 ama yeni acılmıs olması daha iyi bence oraya gecelim iste sitesi
Bende başlamak istiyorum ama bazı eksiklikler olduğu için oynayamıyorum eğer yardım etmek isterseniz msn adresim bado4545@hotmail.com lütfen ekleyin bazı şeyleri gönderirsiniz
server kapalı ozellikleri sole:)
mesaj attıgınız konun tarihine bi baksaydınız
HoRtTt
bu serverlerin hepsi nanay babalara gelmiş zuhahahahahaha
ulan yine bi oyunu göçert yw girdigimiz yeri batırmadan cıkamıoz
yaaaa insan bi tarihe bakar geçen seneden kalmış topici neden hortlatıonuz tobe yarebbim