Şimdi Ara

97d 99i kurulumda sorunn ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hamachiden 3-4 kişi ölesine oynamak için server açmaya karar vermiştik..internette yazılanlardan ve biraz da daha önceden deneyimim vardı ondan faydalanarak bişeler yaptım,ilk başta versiyonun uyumlu olmadığını söyledi oyun fakat sonra portlarla falan oynadım biraz(bilmeden) bikaçını 44405 falan yaptm o sorun geçti..şimdiyse oyunun login ekranına girio, serverin adını görebiliyorum fakat tıkladığımda o account adını ve şifreyi yazdığımız kısım gelmio..disconnect mesajı da vermio bağlandınız dio ama o kullanıcı adıyla şifre yazılan kısım bi türlü gelmio..napmam gerekir ?? teşekkürler şimdiden

• Banada bazı serverlerde öyle oluyordu bende baktım açılmıyor ana avrat sövüp oyunu siliyordum işede yarıyor bir daha orda takılmıyor dene
  • kral.84@windowslive.com ekle elımden geldıgınce yardımcı olayım
  • Arkadaşım Belki Client Oynun Versionuna uymuyodur oyuzden hata weriyordur ve o account yeri geldikten sora dc weriyorsa biyeri yanlış yapmıssındır bi kontrol et....
  • cok teskkr ederm yorumlarınız icin söylediklerinizi denicim bakalım umarım olur tekrar tesekkrler (: ..
  • tmm sorun cozulmustur ahllettik konu kilit olablir
  • hydro yani selimn sayesinde tekrar burdanda cok teskkr ederm :) ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97d+99i Server Files...
    16 yıl önce açıldı
    The2Game 97d
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yrdım Ettiysek Ne Mutlu Bize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.