arkadaşlar mu-buss oynuyodum girdim yazılar çinceye benzeyen bişi yazı ekra 800 600 di 1024 yaptım olmadı bilen veya çözümüne bulan paylassın lütfen
Ekran kartınla ilgili olabilir bnimde oyleydi bi ara
ekran kartı 256 ama remde 512 anakar desteklio ram DDR2 alcam 2 GB RAM inanma istersen 40 ytl ye
ekran kartından kaynaklanıyor.birde eğer Microsoft Office programları yüklüyse onlardan yapar..benim tercihim ekran kartının en son güncel sürücülerini indirip dene eğer olmassa.format at ofis programlarını kurma
ofis yok nero var ama
fontlardan dolayı oluyor.bide sp2 yüklümü ?
Regedit'dende Olabilir..
service pack2 home edition kullanıom regedite napcam
regedit te sorun yok hepsi warsayılan
yeni bi 97d client indiriyom belki clientten olabilir denicem bi
Ya benim de buna benzer bir sorunum var. Version ne olursa olsun tr karakter(ı,ö,ş,ç,ü,ğ...) kullanamıyorum. Ve bazen konuşulanlardan hiçbirşey anlayamıyorum. Sorun 1 yıldır var. Bir el atarsanız çok sevinirim.....
quote:
Orjinalden alıntı: thearthas
Ya benim de buna benzer bir sorunum var. Version ne olursa olsun tr karakter(ı,ö,ş,ç,ü,ğ...) kullanamıyorum. Ve bazen konuşulanlardan hiçbirşey anlayamıyorum. Sorun 1 yıldır var. Bir el atarsanız çok sevinirim.....
Senin Sorunun Clientte.. =) Yeni Bir Client Indir..
@Capulcu
Bendede Oyle Bir Sorun Vardi.. Arkadasin Verdigi Regedit Giris Kayidi Dosyasindan (.Reg) Sonra Duzeldi Bulabilirsem Veririm..
bulursan sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: DarKLq
quote:
Orjinalden alıntı: thearthas
Senin Sorunun Clientte.. =) Yeni Bir Client Indir..
@Capulcu
Bendede Oyle Bir Sorun Vardi.. Arkadasin Verdigi Regedit Giris Kayidi Dosyasindan (.Reg) Sonra Duzeldi Bulabilirsem Veririm..
Benim sorunum daha farklı, hangi serwer olursa olsun aynını yapıyor.... Bilgisayarın bir ayarı var galiba ama nasıl yapacam bilmiyorum...