Aynısı Bendede Oluo Lang Text Lerini Deistirerek Duzelio Mesela O Servere S3 Un Lang dosyasını Atıodum Ve duzeliodu
quote:Orjinalden alıntı: Soul_Limit quote:Orjinalden alıntı: Capulcu442 format kendim atıom driver programları var dierleri yoq pc yi satıoz laptop alıoz.laptoptada böle olursa buyu bırakıom derslere başlıom oyunu bırakman zor olucaktır bak gör..ama bırakırsan senin icin iyi olur.ben bu oyun yüzünden sınıfta kaldım 1 sene. 1 Senemi?? Sadece 1 Sene
quote:Orjinalden alıntı: DarKLq quote:Orjinalden alıntı: Soul_Limit quote:Orjinalden alıntı: Capulcu442 format kendim atıom driver programları var dierleri yoq pc yi satıoz laptop alıoz.laptoptada böle olursa buyu bırakıom derslere başlıom oyunu bırakman zor olucaktır bak gör..ama bırakırsan senin icin iyi olur.ben bu oyun yüzünden sınıfta kaldım 1 sene. 1 Senemi?? Sadece 1 Sene aslında 2 sene ama mu icin 1 sene kaldım ama değdi xD
quote:Orjinalden alıntı: Soul_Limit quote:Orjinalden alıntı: DarKLq quote:Orjinalden alıntı: Soul_Limit quote:Orjinalden alıntı: Capulcu442 format kendim atıom driver programları var dierleri yoq pc yi satıoz laptop alıoz.laptoptada böle olursa buyu bırakıom derslere başlıom oyunu bırakman zor olucaktır bak gör..ama bırakırsan senin icin iyi olur.ben bu oyun yüzünden sınıfta kaldım 1 sene. 1 Senemi?? Sadece 1 Sene aslında 2 sene ama mu icin 1 sene kaldım ama değdi xD Bende Senin Yuzunden 2 Sene Kaldim Leyn.. Seni Tanimadan Hayatim Cok Guzeldi Cık Git Hayatimdan Istemiyorum Senı Umut