Şimdi Ara

97D Efsanesi Tekradan Geliyor 17.07.2012 Saat:12.00 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serverda versiyon hatası alıyorum çözümü nedir?
  • Client sorunlu sanırım?
  • hop agir olun eleştiri istemiyorsaniz foruma reklam vermiceksiniz vps kac para 30 40 dedicadet odeseniz napcaksiniz acaba giriş ucretli :) fake hesap ilee guzel yorum yazmayi benzemez + o vps yi size su diye icirim oynatacak bir server bulamasainiz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum yeni patchi indir siteden patchsiz giris yapamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArifSamet

hop agir olun eleştiri istemiyorsaniz foruma reklam vermiceksiniz vps kac para 30 40 dedicadet odeseniz napcaksiniz acaba giriş ucretli :) fake hesap ilee guzel yorum yazmayi benzemez + o vps yi size su diye icirim oynatacak bir server bulamasainiz!

• server acmanin heyaci ustlerinde :) ciddi setler ne kdr 5 10 ise iyi:)

• Serverimizde hack'e karsı onlemler alınıyor o yüzden patch ddegisimi oluyor suanki patch sitede mevcut 18/07/2012 gece 12den sonra 1 patch degisimi daha olacaktır ... saygılar iyi oyunlar
  • canxx33 . kardesim patlamalar fix edilmiştir ... herşey bu kadarda kolay olmamalı değilmi insanoğluyuz sonuçta kolay ulaştığımızdan kolay vazgeçeriz . zor ulaştığımızdan zor ...
  • Peki. :)

• güncel 11111
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymuzo

canxx33 . kardesim patlamalar fix edilmiştir ... herşey bu kadarda kolay olmamalı değilmi insanoğluyuz sonuçta kolay ulaştığımızdan kolay vazgeçeriz . zor ulaştığımızdan zor ...

Server a devam ediyoru sorun değil ben sadece başıma gelen olayı ve düşüncelerimi belli ettim bakalım hayırlısı ile oynuyoruz şuanlık bir sorun görmüyorum teşkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

quote:

canxx33 . kardesim patlamalar fix edilmiştir ... herşey bu kadarda kolay olmamalı değilmi insanoğluyuz sonuçta kolay ulaştığımızdan kolay vazgeçeriz . zor ulaştığımızdan zor ...

Server a devam ediyoru sorun değil ben sadece başıma gelen olayı ve düşüncelerimi belli ettim bakalım hayırlısı ile oynuyoruz şuanlık bir sorun görmüyorum teşkkürler

peki kardeşim . iyi oyunlar
  • quote:

BEYLER HERKESİN KENDİ KARARI İSTEYEN GELİR OYNAR İSTEMEYEN İSE LAF DALAŞINA GİRMEYE CALIŞMASIN GEREK YOK BÖYLE ŞEYLERE . SONUÇTA BAZI ŞEYLERE UĞRAŞ VERDİK VE Bİ ÇIKAR BEKLİYORUZ BOŞ MUHABBET YAPMAYIN .
    shanex28
    SİTEDEN MAİLİMİ AL EKLE KARDEŞ .

Şuan boş muabbeti yapan sensin bence ben serverını kötülicek bişey söylemedim amacım laf dalaşıda değil bidaha yazdığımı okursan anlarsın belki ayrıca buraya iyi yada kötü eleştiri yapanlarada böyle davranmayın bence biraz daha sakin olun heyecana gerek yok.Kolay gelsin
  • sakin beyler oyun oynuyoz surda
  • güzel server hadi destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedwight

güzel server hadi destek

olum sen spam filan mısın la. ?

• Oyunda speed hack kullananlar var onu geçtim bence GM almalısın yanına yardımcı olarak çünkü böylesi zor serverda event tarzı, kasmaktan bıkmış olan playerları eğlendirecek aktiviteler yapılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf.Hitler

Oyunda speed hack kullananlar var onu geçtim bence GM almalısın yanına yardımcı olarak çünkü böylesi zor serverda event tarzı, kasmaktan bıkmış olan playerları eğlendirecek aktiviteler yapılmalı.

Değerlendiricez kardeşim tşkler ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.