Şimdi Ara

97D Efsanesi Tekradan Geliyor 17.07.2012 Saat:12.00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belli bir süre serveri beta aşamasında tuttuk serverin buglari spotlari ayarlari derken tam herkesin istedigi gibi bir server oldu bizim amacımız tekrardan 97D tutkusunu sizlere sunmak sunucumuz almanya lokasyon olup hic bir sıkıntı cekilmicektir sizden tek istegimiz vote yapip serverin
    reklamını yapıp online sayısını artırmak en iyi oyunu sizler icin yaptık..

Server Açılış Saati:17.07.2012 Saat 12.00 Gün Ortasında Acacagız

...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : BigTurkMu
    Versiyon : 97D
    Server Kapasitesi : Sınır yok
    Dedicated : ++
    Up Time : 7/24
    Website : BİG TURK MUONLİNE
    Forum :Yapım asamasında
    Üyelik Alımı : ÜYE OL

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp: 300x
    Drop : %70
    BB : Kapalı
    Reset Level : 350
    Max Level : 350
    Max Reset : 100
    Reset Ücreti : 50.000.000 Zen
    Grand Reset : kapalı
    Event : Sık Sık Yapılır
    Stat Point : Reset Başı 500 Point Artarak Gider
    Max Stats : 32767

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 7

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : %100
    Soul : %50
    Soul + luck : %70
    Life : %60

...:::Event:::..

Blood Castle : Her 2 Saat
    Devil Square : Her 3 Saat

...:::Admin & GM:::..

Admin : Bymuzo

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client : BİG TURK MUONLİNE CLİENT

Patch : BİG TURK MUONLİNE PATCH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuzo -- 15 Temmuz 2012; 15:47:30 >

• Güzel Server Ordayım.
  • gerçekten güzel server 97d sevenler kaçırmasın derim.
  • Teşekkürler Destek İçin Votelerimizi yapalim online sayımızı artıralım.
  • aynen 97 d efsanedir ya
  • ohh be sonunda adam gibi bi server açıldı hemde 97d süpersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • server güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler toplanalim burda
  • testinde yer aldım para bulmak asırı derecede zor bu kadar zor olmamalı bence. jol joc ların fıyatı degısmıs 15 ıle 12 olan fıyatlar 2 ser lıradan npc ye gıdıyordu.anlayacagın res sevıyesıne gelmek 1 saat surmez res atmak ıse tam anlamıyla bır cıle. her teleport ta 1 veya 2 k gıtmesıde kotu. exc ıtem ımkansız gıbı olsa bile + basamazsınız cunku jewelleri satip cashe cevireyim derken hicbirsey elde kalmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AD@N!S

testinde yer aldım para bulmak asırı derecede zor bu kadar zor olmamalı bence. jol joc ların fıyatı degısmıs 15 ıle 12 olan fıyatlar 2 ser lıradan npc ye gıdıyordu.anlayacagın res sevıyesıne gelmek 1 saat surmez res atmak ıse tam anlamıyla bır cıle. her teleport ta 1 veya 2 k gıtmesıde kotu. exc ıtem ımkansız gıbı olsa bile + basamazsınız cunku jewelleri satip cashe cevireyim derken hicbirsey elde kalmiyor.

söylemek istediklerimi yazmışsın. katılıyorum.
  • benım kastıgım spotta yere 500-600k zen düşüyordu, zenli itemin değeri olması için bu zorluklar gayet normal, yanlış olan res atma çok kolaydı şimdi sanırım exp azaltıldı, jeveller kendi değerinde satılsa daha yaygın spot olsa ve heart vs. dropları ayarlanırsa iyi olur
  • quote:

testinde yer aldım para bulmak asırı derecede zor bu kadar zor olmamalı bence. jol joc ların fıyatı degısmıs 15 ıle 12 olan fıyatlar 2 ser lıradan npc ye gıdıyordu.anlayacagın res sevıyesıne gelmek 1 saat surmez res atmak ıse tam anlamıyla bır cıle. her teleport ta 1 veya 2 k gıtmesıde kotu. exc ıtem ımkansız gıbı olsa bile + basamazsınız cunku jewelleri satip cashe cevireyim derken hicbirsey elde kalmiyor.

Davias Agırlıklı olmak üzere silver medallerden bol bol jewel düsmektedir.

SOUL-BLES : 3.000.000 M

LİFE : 12.000.000 M

CREATİON : 12.000.000 M

CHAOUS : 1,300,000 M

Teleportların hepsi 100K Farkı olarak bir tek stadium 200K

Chaous makinesi patlama oranlarıda ayarlanmıştır.

Birde Benim açımdan bakalım.
    Aylık Yurtdısından aldığım makinaya para ödüyorum, aldığım hosta para ödüyorum herşey bu kadar kolay olursa yere oluk oluk +Lı ex item , 2-3-5-10 M zen düşerse donate satamayacaksam ne anlamı kaldı bu işin ? zevk olsun diye yaptığım söz konusu bile olamaz . .

• quote:

Orijinalden alıntı: bymuzo

quote:

Davias Agırlıklı olmak üzere silver medallerden bol bol jewel düsmektedir.

SOUL-BLES : 3.000.000 M

LİFE : 12.000.000 M

CREATİON : 12.000.000 M

CHAOUS : 1,300,000 M

Teleportların hepsi 100K Farkı olarak bir tek stadium 200K

Chaous makinesi patlama oranlarıda ayarlanmıştır.

Birde Benim açımdan bakalım.
    Aylık Yurtdısından aldığım makinaya para ödüyorum, aldığım hosta para ödüyorum herşey bu kadar kolay olursa yere oluk oluk +Lı ex item , 2-3-5-10 M zen düşerse donate satamayacaksam ne anlamı kaldı bu işin ? zevk olsun diye yaptığım söz konusu bile olamaz . .

'' donate satamayacaksam ne anlamı kaldı bu işin ? ''

kolay gelsin kardeşim.

oynayanlara iyi oyunlar. ben oynamıyorum. :)

• Donete setler hakkında tüm bilgileri almak istiyorum yardımcı olursan sevinirim kardeşim ;)
  • Komedi

Donete satmicaksa nie acsin adam serveri yaz geldi dondurma parasi cay parasi zevk olsun die makina alip sizimi oynatacak oyle bir sey söz konusu bile olmaz

http://www.youtube.com/watch?v=iwOurUfuFh0&feature=related

• Hayırlısı olsun bakalım 97D sevseydim bende gelirdim
  • BEYLER HERKESİN KENDİ KARARI İSTEYEN GELİR OYNAR İSTEMEYEN İSE LAF DALAŞINA GİRMEYE CALIŞMASIN GEREK YOK BÖYLE ŞEYLERE . SONUÇTA BAZI ŞEYLERE UĞRAŞ VERDİK VE Bİ ÇIKAR BEKLİYORUZ BOŞ MUHABBET YAPMAYIN .
    shanex28
    SİTEDEN MAİLİMİ AL EKLE KARDEŞ .
  • birader adam babasının hayrına neden açsın ki serverı.kişisel bilgisayarı olsa hani derim zevkini alır başkalarına da o zevki yaşatır.ama adam vps kiralamış para ödüyor.saygı duymak lazım.taş koymaya çalışmamak lzm.seviyeli bir server olması dileğiyle.
  • Herşeyi anladımda bu kadarda para düşünülmez bi oyunda :D server normal güzel değil 1 seviye kanat yapmak icin can cekişmeniz lazım lakin +6 dan +7 ye optionlu item icin 14 tane blessim gitti ve halen item +5 +5 de optionlu itemin verdigi basma oranı %4 yani anlamadım ben kanat basıcagız optionlu itemde yok onuda mı parayla satcaksınız yakında ? lvl kasalım desek skılıyor insan böyle şeyleri grünce neyse yinede emegine saglık kolay gele
  • konu kirletme dostum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.