Şimdi Ara

Eclipse War Online -YENİ-KAPALI BETA TARİHİ: 25 ŞUBAT 2014-11 MART 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eclipse War Online

Kayıt Sitesi:http://eclipsewar.playrohan.com/teaser.html#firstPage

Playwith İnteractive’in yeni MMORPG oyunu olan Eclipse War’ın kapalı betası BUGÜN itibariyle duyuruldu.Kapalı betaya değinmeden önce oyun hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum.

Playwith Interactive tarafından geliştirilen Eclipse War Online bazı konularda kendini iddialı bulan bir MMORPG oyunu. Oyunda Rumen ve Kaligo olmak üzere iki farklı ırk 4 sınıf bulunacak ve Eclipse War Online bu iki ırkın birbiriyle olan bitmez, tükenmez savaşını konu edecek. Eclipse War Online'ın en iddialı olduğu konu ise karakterlerimizin oyundaki canavarlara dönüşebilecek olması. Oyunda bir canavar kestiğimizde o canavardan düşen kartı alabiliyoruz ve daha sonra bu kart sayesinde o canavara dönüşebiliyoruz. Bu dönüşüm yetenek, güç, hız gibi istatistiklerimizin artmasını sağlıyor. Bu özellik dışında oyunun diğer oyunlardan çok da farklı bir yanı olmadığını belirteyim. Son olarak oyunun PvP yanının en az PvE'si kadar güçlü olacağı, hem açık dünya PvP maçları hem de belli haritalarda yapılan PvP maçlarının oyunda yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Oyunun kapalı beta tarihi 25 Şubat olarak duyuruldu.Kapalı beta Mart’ın 11′ine kadar devam edecek.Eğer sizde Eclipse War oynama şansını yakalamak istiyorsanız oyunun resmi web sitesini ziyaret ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 26 Şubat 2014; 16:23:59 >

• oyun videosu pek bulamadım ,kötü bir oyun mu acaba diye şüpelenmeye başladım indiriyorum ama %30
  • Biraz oynadım da pek beğenmedim.
    Biraz ağır hareket ediyor karakter.
  • Bu oyunun akıbeti nedir acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.