Şimdi Ara

98+11 Blade & 98+10 Shield on Troy Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha iyisini gözümle görmemiştim...Tabi sosun daha iyidir de bu blade gerçekten güzel :)
    Sun glaiver ile pvp yapıyor ve çoğunlukla blader kazandı..Onu da baska bi arkadas video ' ya çekicekti eğer upload etmişse haberim olur,size yayınlarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anoche -- 5 Ekim 2009; 12:22:34 >

• Öyle bi shielde 16 br yakışmamış
  • Blade'deki phy atack ne öyle yaw???
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrilinnK

Öyle bi shielde 16 br yakışmamış

Bencede.
  • Yinede çok güzel.... Bu arada one-X, belki yeri değil lakin o dolandırıcıya karşı başlattığın mücadelenden dolayı seni tebrik ediyorum. İlk baştan beri açtığınız konuları takip ediyordum ama o kişiliksizi en son savcılığa verdiğini yazdığın konuda ağlarken gördüğümde içime su serpildi.Oraya yazmayı çok isterdim ama konu kilitlenmişti buradan seni ve sana bu konuda yardımcı olan arkadaşlarıda tebrik etmek istedim....
  • blade iimiş helede phy atack %100
  • Blade harika ama kalkan evet 16 br..böyle blade görmedim ben :))

@blizzard
    teşekkür ederim kardeşim eyvallah :)
    herşeyi ilhan kardeşimiz yaptı diyebilirim,o olmasa benim almam biraz daha uzun sürerdi ve kesin değildi :) ( anatolia ) tekrar teşekkür ediorm ona..
  • tutturamamıştır, 100 aşkın stone basıpta %60 ları geçemediğimi bilirim bu oyunda. 15 defa üst üste filed yazdığı zaman pc yi kırasım gelmişti.
  • Gerçekten kalkanda bladede gusel eksikler kapanır o kdr sorun deil ş hali bile yeter
  • Aynısının +9 u da bizde var :) Tabi crt düşük biraz . (9)
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-X
    Blade harika ama kalkan evet 16 br..böyle blade görmedim ben :))
    @blizzard
    teşekkür ederim kardeşim eyvallah :)
    herşeyi ilhan kardeşimiz yaptı diyebilirim,o olmasa benim almam biraz daha uzun sürerdi ve kesin değildi :) ( anatolia ) tekrar teşekkür ediorm ona..

Tekrardan rica ederim
  • Bide Elindeyken Çekseydin Resmini Nasıl durduğunuda Görürdük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.