Şimdi Ara

98-2000 3.16i Compact nasıl bir araçtır??? Alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1998 - 2000 model arası 3.16i Compact almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa nasıl bir araçtır? Biraz bilgi verebilirler mi? Otomatik vites düşünüyorum. Kullananlar memnun mu?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bvgra -- 2 Haziran 2010; 13:52:45 >

• soru sorulalı biraz olmuş ama belki aynı şekilde compact almak isteyenler olabilir. 2000 otomatik full compact ım var. öncelikle alınacaksa full olanı alınmalı yoksa sahin gibi duruyorlar. birde ben almadan önce cok arastırdım hemen hemen hepsi vuruk hırpalanmıs araclardı. ilk sahibi ögretmen bir beyden aldım 7-8 ay oldu çok çok memnunum. nadirde olsa orjinal kalmış olanları denk getirilirse biraz fazla da verip alınmalı. cok keyifli arabalar
  • gördüğüm kadarıyla arka koltukların dar olması dışında compactlar gayet hoş :)
  • s.a arkadaşlar BMW almayı düşünüyorum aslnda gönlümden geçen 3.18is veya 3.20i istiyorum ama maliyet ve yakıt bakımından vazgeçmek zorunda kaldım çünkü max..27.000 tl'ye kadar alıcam ewet bu paraya bmw 3.18is var ama km 'si fırlamış 200 binde 98 modeller var bu yüzden vazgeçtm...şimdi ise 2002-2005 model arası 3.16ti compact düşünüyorum...2-3 sorum olucaktı size...

1---3.16ti compact araçla 3.16i arasında ne fark var 3 kapı olması dışında_?
    2---3.16ti compact 1600 motor 115 bg. diye biliyorum peqi torku kaç_?
    3---hızla pek işim yok uzun yolda en fazla(140-150)ama yinede aracın seri olması benim için önemli ayrıca alıcağım araca kesinlikle tüp taktırıcam çünkü çok gezen biriyim... bu yüzden tüplü 3.16ti compact beni tatmin edermi sizce yani kalkışlarda serimidir veya tüp çok etkilermi motorunu_?

şimdiden cevaplarınız için tşkler...

• selamlar tüp taktırmak istiyorsanız 3.18is de gayet güzel bence, 140 beygir. 3.20i ler 6 silindir değil mi? belki diğer iki motora göre belirgin fazla yakabilir yakıtı. 3.16ti compact ler de çok hoş sonuçta e46 ile hemen hemen aynı, uzman arkadaşlar daha iyi bilir tabii bunu :) sadece arka koltukta oturanlar azcık daralma yaşayabiliyor :) bu konuda sıkıntı yaşamazsanız e36 kasa olan 98-99 model 3.18i compact ler de gayet güzel. fiyatları da uygun. şimdiki çoğu arabaya taş çıkaracaklarına eminim. bende çok araştırdım, 98-99 veya 2002-2003 duruma göre bir araç bakıyorum ara ara (3.18i compact veya 3.16ti compact)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iilkerr

selamlar tüp taktırmak istiyorsanız 3.18is de gayet güzel bence, 140 beygir. 3.20i ler 6 silindir değil mi? belki diğer iki motora göre belirgin fazla yakabilir yakıtı. 3.16ti compact ler de çok hoş sonuçta e46 ile hemen hemen aynı, uzman arkadaşlar daha iyi bilir tabii bunu :) sadece arka koltukta oturanlar azcık daralma yaşayabiliyor :) bu konuda sıkıntı yaşamazsanız e36 kasa olan 98-99 model 3.18i compact ler de gayet güzel. fiyatları da uygun. şimdiki çoğu arabaya taş çıkaracaklarına eminim. bende çok araştırdım, 98-99 veya 2002-2003 duruma göre bir araç bakıyorum ara ara (3.18i compact veya 3.16ti compact)...

ewt 3.18is çoq gzl hoşuma gidiyor ama dediğim gibi km'leri çok yüksek oluo bide 2000 modelden aşağı düşünmüyorum bu yüzden 3.16ti compact alıcam sanırım ..

• 98 model 318 ti aracimi sifir aldigim gundem bugune kadar kullaniyorum,su sn 297.000 km de.lpg de taktirtmadim.aracimdan hala memnunum.
    Su ana kadar bir kere kotu benzin aldigimdan dolayi bir sorun yasadim,iki kere baski e balats degistirdim.ilk aldigim gunku gibi olmasa da hala seri bir arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayaydin

98 model 318 ti aracimi sifir aldigim gundem bugune kadar kullaniyorum,su sn 297.000 km de.lpg de taktirtmadim.aracimdan hala memnunum.
    Su ana kadar bir kere kotu benzin aldigimdan dolayi bir sorun yasadim,iki kere baski e balats degistirdim.ilk aldigim gunku gibi olmasa da hala seri bir arac.

dediğin gibi sıfır almışın kardeş...benm baktıklarım en az 2-3 el görmüşler bu yüzdende sağlıklı olmazlar diye düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.