Şimdi Ara

98 - 2000 Ford Mondeo'yu Nasıl Bilirsiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
70.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 yıl sonra cevap vereyim, belki yine merak edenlere faydalı olabilir :)

bende 2000 model mondeo ghia 2.0 oto, Lpg'li araç var.
    Donanım durumu fena değil,
    16 yaşındaki bir araca göre çok iyi;
    Kısaca,
    ABS, Anti patinaj,
    Yarı otomatik klima,
    4 Hava Yastığı,
    4 cam otomatiği,
    Uzaktan kumandalı bağaj açma,
    Sunroof, vb özellikleri var.
    2.0 motor LPG'de olunca tabiki ekonomik oluyor.
    Motor,
    Zetec motor, bu kasaya biraz (otomatik olduğundan da) ağır geliyor, yani hemen hızlanmıyor, fakat hızını alınca da fena değil,
    Zaten kasa D, sınıfında bir kasa.
    Konfor gayet iyi,
    Sürüşü zevkli uzun yolda,
    Şehir içinde, direksiyon her ne kadar hidrolik de olsa, günümüz otomobilleri gibi elektrikli hidrolik olmadığından biraz ağır kalıyor, tabi ben alıştım buna.
    Yol tutuşu gayet iyi, virajları savrulmadan alabiliyor araç. Arka diz mesafesi de gayet iyi.
    Bu yaşta konforlu bir araç, orası kesin. Zamanın makam araçlarından.

Şu zamanda bile bu aracın 2-3 katı fiyatına satılıp da bu konforda, bu donanımda olmayan araçlar çok. İnsanlar genel olarak bilmediklerinden ve dolayısı ile korktuklarından bu gibi araçlardan uzak duruyorlar.

Tüm bunlara rağmen yine alır mıydım, bu paraya alırdım kesinlikle. 19.000 tl.

Parça problemi henüz yaşamadım, ilçede yaşadığımdan bazen ertesi güne parça geliyor.
    Ustalar genel olarak biliyor bu aracı, tabi iyi usta şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtanhu

7 yıl sonra cevap vereyim, belki yine merak edenlere faydalı olabilir :)

bende 2000 model mondeo ghia 2.0 oto, Lpg'li araç var.
    Donanım durumu fena değil,
    16 yaşındaki bir araca göre çok iyi;
    Kısaca,
    ABS, Anti patinaj,
    Yarı otomatik klima,
    4 Hava Yastığı,
    4 cam otomatiği,
    Uzaktan kumandalı bağaj açma,
    Sunroof, vb özellikleri var.
    2.0 motor LPG'de olunca tabiki ekonomik oluyor.
    Motor,
    Zetec motor, bu kasaya biraz (otomatik olduğundan da) ağır geliyor, yani hemen hızlanmıyor, fakat hızını alınca da fena değil,
    Zaten kasa D, sınıfında bir kasa.
    Konfor gayet iyi,
    Sürüşü zevkli uzun yolda,
    Şehir içinde, direksiyon her ne kadar hidrolik de olsa, günümüz otomobilleri gibi elektrikli hidrolik olmadığından biraz ağır kalıyor, tabi ben alıştım buna.
    Yol tutuşu gayet iyi, virajları savrulmadan alabiliyor araç. Arka diz mesafesi de gayet iyi.
    Bu yaşta konforlu bir araç, orası kesin. Zamanın makam araçlarından.

Şu zamanda bile bu aracın 2-3 katı fiyatına satılıp da bu konforda, bu donanımda olmayan araçlar çok. İnsanlar genel olarak bilmediklerinden ve dolayısı ile korktuklarından bu gibi araçlardan uzak duruyorlar.

Tüm bunlara rağmen yine alır mıydım, bu paraya alırdım kesinlikle. 19.000 tl.

Parça problemi henüz yaşamadım, ilçede yaşadığımdan bazen ertesi güne parça geliyor.
    Ustalar genel olarak biliyor bu aracı, tabi iyi usta şart.

Mesajınız için teşekkürler Mondeo alamadım ne yazık ki ama 2012 Leon FR aldım 5 sene sonra

• Metanhu valla yazını okumayı inan ummuyordum. Sana sormak istediğim bir soru var bende 2000 model ghia almak istiyorum fakat km çok yüksek. Aracı ekspertize sokma istiyorum sorun çıkmazsa alayım mı sence? Bu arada km 304000. Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.
  • 1998model otomatik vites 2.0 Mondeo Ghia GLX aldım. Yarın teslim alacağım. Kaporta on numara. Temiz araç. Kullanım. yakıt, parça ve servis konusunda İyi midir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali.kan kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba aracı aldınız mı memnun musunuz artıları eksileri nedir parça sıkıntısı usta sıkıntısı bulunuyor mu bu araçtan almayı düşünüyorum ama sizce almalı mıyım almamalı mıyım teşekkürler.

• Merhabalar. Yıl 2024. 250 bin km'yi devirmemiş 1998-2000 modelli Mondeo alınır mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.