Sen mazda kullanmış biri olarak nasıl 406 yı alabilirim deimişsin hiç anlamadım??Herhalde hiç 406 kullanmadın.406 yı kafadan ele.. Ford mondeo gerçekten kaliteli bir otomobil bir o kadar da sağlam mazda yı aratmaz yani. Ama mazda dersen o zaman işler değişir ben galerici arkadaşlarım vasıtasıyla çok fazla mazda veya başka marka otomobil test ettim bizzat kendim.Sana %100 emin olarak mazda diyebilirm.Parça sorunu asla asla yok sadece laftan ibaret.Zaten pek fazla parça ihtiyacın da olmayacak.500.000 km ye ulaşmış zerre yağ yakmayan 626 ların yağlarını defalarca kendim değiştirdim.Bu sınıfta ne marka olursa olsun 2,el çok rahat olmadığından mazda nın 2,el sıkıntısı da seni etkilemeyecek.136 lık modelden pek fazla yok ama mutlaka düşer bir yerden hiç düşünmeden mazda 626 almanı tavsiye ederim.
+1 üstad seni çok takdir ediyorum.
1-Mondeo 2-406 3-626
benim sıralamam böyle..
406 yı tavsiye ederim.
sıralama şu şekilde 1-mazda 626 2-ford mondeo 3-peug 406
Mondeo bir depoyla hayatta 350km yapmaz. Siz en iyisi eniştenizin arabasını tamire gösteriniz. Mondeo sağlam arabadır. Parça fiyatları da sanıldığı kadar pahalı değildir. Diğer otomobillere binmedim onlar hakkında konuşamam ama Mondeo asla sizi üzmez. Çok deli motoru vardır. Eşim araba sürmeye ilk alışırken çiğilli yola saptı aniden ama otomobil çizgisini çok az kaybetti. Yol tutuşu ve virajları mükemmel. Fiyat olarak ta gayet alınabilir düzeyde. Babamdaki 350000 kmyi devirdi egzosu daha geçen hafta değiştirdi.30 milyonluk benzinle 100 km yi gördü. Daha ne olsun insaf edin be kardeşim.2.0 litre araba.
En genç görünen 406 ama sorun istemiyorum diyorsan mazda al ,Ford mondeo da iyi ama ben tipini hiç sevmiyorum ,sen sewiyosan o da iyi bir seçim olabilir
benim tavsiyem mondeo ve 626. 406 düşünülmez bile
mazda alın diyenleri anlamak mümkün degil servis problemi bir gercek arabaya her ne kaar lafımız olmasada bi parçan hasar görür degiştirmek istersin istetirsin kaç ay sonra gelecegi makul bide onun fiyat sorma gitsin gec mazdayı bence bi avensis bu sınıfta iş görür
dostum mazdayı kaç kere servise götürdünde bu kadar emin konuşuyosun? buraya yazda herkez öğrensin
yedek parçası var bulunuyor ama araba yani zevkine vararsın ama şöle bişi mesela renodan ucuz renodan dediğim aynı klasmanından mesela lagunadan falan ucuz parçası ama güzel araba hiç deilse zetex motor.
yerinde olsam; mazda 626 toyota avensis
honda accord veya auro accord dan birini alırdım.
üçüde sorunsuz olacaktır temiz bakılmışsa.
hayırlı günler.
avensis diyen arkadaşlar var ama soruyyu soran arkadaşın tercihleri arsında avensis yokki
Arkadaşlar görüşleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim.
Bir mazda kullanıcısı olarak Mazda'nın rahatlığını çok iyi biliyorum ve nedense japon arabalarının daha az sorun çıkardığı yönünde bir izlenimim var! Servis olarak mazda'nın durumunu bilmiyorum malum benim araba eski olduğu için servise gitmedim hiç ama kaporta parçaları yaşından dolayı da çok zor bulunuyordu!
Bu arada Avensisi de aklımın bir köşesine yazdım onu da araştıracağım. Hondalar biraz pahalı onlara param yetmiyor ne yazıkki!
Herkese görüşlerinden dolayı çok teşekkür eder, yeni görüşlerinizi beklerim
Tabiki 406..
Yol tutuşu, konforu, görünüşü ve kalitesi ile mazda ve ford dan fersah fersah önde bir araç. Sorunlu diyen ukala ve tecrübesiz zihniyete aldıran olmaz sanırım kendi çaplarında eğleniyorlar, 230 binde peugeot 405 sattık araç şu an 250 binde ve motor dahi yapılmadı. Ayrıca 2 tane de 406 mız var, biri 120 binde hiçbir sorun yaşamadım, niye yaşamadım o mazdacı arkadaşlar açıklayabilirmi? Bir önceki aracımız 626 idi, motor su kaynattı.. fazla söze hacet yok..
406 ile ilgilenen arkadaşlara her konuda yardımcı olabilirim..
mazda saglam ve iyi araba ama parçası pahalı ve zor bulunuyor onun yerine avensis al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme