Şimdi Ara

98 HONDA CİVİC GÜVENLİK PAKET ile 2000 HONDA CVC GÜVENLİK PAKET ARASINDA FARK VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır araç arıyorum yani şu zaman da 17 bin tl ile başladığım araba arama durumu 24-25 bin tl e kadar cıktı gönlümde Toyota yada Honda japon aracları var bunları kullandıgım için vazgeçemiyorum 98 model honda civic G.paket satan da var 2000 Model Honda cvc G.paket satan da bu iki araç arasında modele göre değişen özellikler var mı araçlar 1,6 İES ikisi de henüz araç bulamadım inş istediğim hondayı bulursam sizinle paylaşacagım önerisi olan arabası bu modellerde ise satan olursa da görüşebiliriz Mersin içi yada çevre şehirlere yakınsanız !!!

• Pazartesi günü 98 model otomatik 1.4 is aracımı sattım az çok bilgi sahibiyim bu kasalar hakkında kullanıcısı olarak.

Dediğin iki model arasında kasa farkı var çok küçük bir detay 98 modellerin ön ve arka tamponları çıtalıdır 99 ve üstü modellerin ön ve arka tamponlarında çıta yoktur makyajlı kasa olarak geçer birde tam emin olmamak birlikte birinde bardaklık var diğerinde yok sanırım yada güvenlik paketlerin hepsinde bardaklık var.

Onun dışında bir fark yok diye biliyorum tavsiye olarakta kesinlikle 1.6 ies alın performans ve piyasa açısından.
  • Cevabın için teşekkür ederim malesef araç bulamıyorum yani uzun zamandır arıyorum ama Mersinde satan yok varsa da sorunlu araçlar oluyor genellikle Güvenlik Paket olmasa da 1,6 İES almayı düşünüyorum Adana da bir kişi satıyor güvenlik paket 25 bin yazmış ama Baskı balata değişmesi lazım ses yapıyor dedi baskı balata sesi nasıl olur yani maliyet max 500 felan diyorlar ama bilgi sahibi değilim umarım bulabilirim temiz bir 1,6 İes
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33bugra33

Cevabın için teşekkür ederim malesef araç bulamıyorum yani uzun zamandır arıyorum ama Mersinde satan yok varsa da sorunlu araçlar oluyor genellikle Güvenlik Paket olmasa da 1,6 İES almayı düşünüyorum Adana da bir kişi satıyor güvenlik paket 25 bin yazmış ama Baskı balata değişmesi lazım ses yapıyor dedi baskı balata sesi nasıl olur yani maliyet max 500 felan diyorlar ama bilgi sahibi değilim umarım bulabilirim temiz bir 1,6 İes

25 verme kardesim ne olursa olsun hem ses geliyor hem 25 bin istiyor 100 bin alti olsa az kullanilmis olsa 25 verde yani bunlar eski cihazlar bugun ses gelir yarin baska bisey yinede sen bilirsin 25 e 1-2 daha koysan vtec aliyorsun zaten
  • Bu kasalar için max gözden çıkarılabilecek tutar ne kadar olmalı piyasası nedir 2000 1,6 İES G.paket için
  • 33bugra33 kullanıcısına yanıt
    Temizine gore degisir hocam ama bence 25 coktur max 150 bin km ise anca verilir 23-25 arasi tercih yine sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana da birisi satıyor Aracın 2 tane hasar kaydı var ama işleyen bi tutar yok 169 bnde Güvenlik paket genel olarak kupası temiz duruyor bir kaç sürtme olmus yapıldıktan sonra ve yaptırmadan önceki fotolarını attı bana direklerinin bagaj içlerinin kapı içlerinin ön arka kaputlarını hepsini çekti attı tek tek 99-00 di araba baskı balatayı da yaptıracagım pazartesi dedi ses gelen kısmı yani zaten 500 - 750 tl arası tutar demişlerdi adam pazarlıgı eski fiyat üstünden yaparız dedi yani öyle demesi sanki kafamda karısıklık yarattı biraz hem yaptır hemde eski fiyattan pazarlık yap saçma gibi oldu bu araba alınır mı değişen yok dedi tavan hariç boyalı alınack olsa kaç bin verilir kupası çizgileri düzgün iskelet olarak belli ediyor kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33bugra33

Adana da birisi satıyor Aracın 2 tane hasar kaydı var ama işleyen bi tutar yok 169 bnde Güvenlik paket genel olarak kupası temiz duruyor bir kaç sürtme olmus yapıldıktan sonra ve yaptırmadan önceki fotolarını attı bana direklerinin bagaj içlerinin kapı içlerinin ön arka kaputlarını hepsini çekti attı tek tek 99-00 di araba baskı balatayı da yaptıracagım pazartesi dedi ses gelen kısmı yani zaten 500 - 750 tl arası tutar demişlerdi adam pazarlıgı eski fiyat üstünden yaparız dedi yani öyle demesi sanki kafamda karısıklık yarattı biraz hem yaptır hemde eski fiyattan pazarlık yap saçma gibi oldu bu araba alınır mı değişen yok dedi tavan hariç boyalı alınack olsa kaç bin verilir kupası çizgileri düzgün iskelet olarak belli ediyor kendini

Resimlere aldanmamak gerek hocam resimlerde net çıkmıyor herşey gidip görmen lazım yolcu ve şöför koltuğu kronik sorun bunlarda sallanır onu kontrol et radyatör üst hortumu şişer zamanla 10 binde bir değiştirmek gerek sağlıklı olması açısından ben değiştirmedim patladı conta yaktım 800 tl masraf ettim.
    Dediği ses nasıl bir ses benim sattığım araçtan da geliyordu sağ arka tekerden sürtme sesi gibi bişeydi ara sıra çıkıyordu sanayiye gittim göstermeye çıkmadı ses rezil oldum yani bahsettiğin araca 25 bin verme üzülürsün elbet birşeyler çıkarır illede alcam diyorsan al ama fazla birşey bekleme 15 yaşında araç çünkü eğer takıntın yoksa güvenlik paket olmayan 99 modeller var 18-20 arası onlardan da alabilirsin 1.6 ies olmak kaydıyla paran cebinde kalır satarken zarar etmezsin.

• Güvenlik paket zaten şart değil yani ben öyle bir şart koymadım kendime illa ki görmek lazım o şart zaten ama ilanlarda araba yok Güvenlik paket olmasın temiz olsun ama geçen hafta 4 değişenli Honda 1,4 ü 20,500 e kapattılar Mersindeyim ben yani araç yok çevre şehirlerde de ne cıkar belli değil paramı cebime koydum ama beklemeli miyim kafam karışık belki bu kadar düşmesinin nedeni araba conta yakmış mı sorusu da aklıma geliyor bi yerde nelere bakmamı önerirsin bu arabalarda önemli olarak başka
    Saydiklarim disinda klasik yag yakma su eksiltme var mi onlara motordan anlayan birine gostermen yeterli hocam

• Ben şu şekilde düşündüm sence öyle yapsam olur mu Fiyatta en son olurunu karar verip arabayı expertiz e sokmak sence bu doğru mu mantıken yani sonucta elimdeki para belli benim ederim bu deyip pazarlıgı bitirip dediklerinden başka bir şey var mı yok mu ona baktırmak mantıklı mı sence ?
    İlk araciniz olucak sanirim ekspertize gerek yok 15 yasinda arac oluyosun hocam bi motorcuya gostermen yeterli bide boya makinasiyla boyasina baktir temizse al gitsin

• 99 1.6 ies otomatik 200bin km de. 20300tl dedi son.alinir mi?

• otomatiğini almam öncelikle o aracın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.