Şimdi Ara

98 liler çok sağlam diyenler baksın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kesinlikle troll falan değilim. Bnm sehrimde 2 tane fen Lisesi var. Ben ise onlardan sonra gelen en iyi anadolu lisesinde okuyorum. Mezuna kaldm. geçen sene okulda gördüğüm kadarıyla okulun 98 lilerinden şu an en fazla 10 kişi 120 üstü yapıyor. Kesinlikle Elazığ da 98 liler vasatin altında. Bn mezuna kalirken bunun verdiği rahatligin etkisinde karar vermiştim. Diğer şehirleri bilemem. Ama bi Hocam diğer şehirlerinde aşağı yukarı bu seviyede olduğunu söyledi. Forumdaki trollere kafayı takmayin. ama rahatlığa kapilip salmayin da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocanın yoruma bittim

• quote:

Orijinalden alıntı: BOUN_PC

Hocanın yoruma bittim

ahahah aynen ya bnde

• Sene sonunda yok efendim ben niye 100 K oldum. E kardeş bu nasıl mantık?
    98 lilerin omega3 ü mü fazla neye göre sağlam veya değil. Adam şimdi 120 yapıyorsa okul açılana kadar 130 a da vurur zaten konu eksikleri çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnkaraYolcusu

Sene sonunda yok efendim ben niye 100 K oldum. E kardeş bu nasıl mantık?
    98 lilerin omega3 ü mü fazla neye göre sağlam veya değil. Adam şimdi 120 yapıyorsa okul açılana kadar 130 a da vurur zaten konu eksikleri çok.

Sen ne demek istediğimi bile alamamışsn. bu sene 50 tane tip cikti okuldan. 10 tane 130 net nerde 50 tip nerde? ??

• HedefIlkBİN H kullanıcısına yanıt
    Bu sene türkçe mat fen 90 net yapan adam +20 sosyal neti ile çok rahat ilk 20 K da idi. Zaten 130 yapsa ilk 1 K oluyordun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bnm kardeşim sen sinavdan once yapılan net ile sinavi bir tutuyosan bn seninle tartismaya bile grmem. o kadar ki uzaksin bu konulardan.

• Ben şöyle söyleyeyim şehrimizin merkezinde bir devlet fen var. Ben ordayım. Okullar kapanırken +120 10 kişi vardı. Ben dün karekokun bir denemesinde 129 yaptım. Üç aydır deneme çözmüyordum. 123'tü en son ama o okyanustu bir tık daha kolaydı. Şöyle söyleyeyim benim arkadaşlarımdan bir kısmı yazın dersaneye gitti ben yararı olmaz dedim onlar konuları bitmesine rağmen 120'lerde 140 yapanlar da var yazın hiç çalışmayan da var. Mezuna kalanlar düzgün çalışırsa emeginin karsiligini alir.

• Her zamanki gibi çalışan kazanır... Boş istatistiklerle zaman kaybetmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1998 yılında rusyada yapılan bir deneyde bir patlama meydana geldi. Bu patlama sayesinde o sene doğan tüm çocuklar gerizekalı oldu.
    Sadece rusyada değil tüm dünyada etkisini gösterdi. O yüzden rahat olun geçemezler sizi xd
  • TSMExcellency kullanıcısına yanıt
    Komik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.