Şimdi Ara

98 Mazda 323 1.5 Alınır mı? Sizin Görüşleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

quote:

Orijinalden alıntı: KudiA

buna göre 10 a alınır mı hocam bu araba?

alıp yoksa başıma bela mı olur?

Ben bu ilan daki için kesin birşey diyemem ama bugünlerde 95+96 şahin broadwaylara bile o fiyatı istiyorlar.Onlara göre bu mercedes sayılır.
    Benim aldiğım yeşil di.LPG yoktu .üstelik te bakım adına birşey yapılmamıştı. LPG taktırdım bir sürü bakım yaptırdım. Gerçekten bu arabaya binerseniz sizde anlarsınız.
     98 Mazda 323 1.5 Alınır mı? Sizin Görüşleriniz

hocam sizin araç 98 veya üzerimiydi? mazda amblemniz yeni çünkü? fakat bir çok ilanda görüyorum araç 98 model olmasına rağmen ya öndeki amblem yada arkadaki amblemlerden biri eski oluyor.

bu da demek oluyor ki bagaj kapağı veya ön taraf değişmiştir.

• quote:

quote:

quote:

Ben bu ilan daki için kesin birşey diyemem ama bugünlerde 95+96 şahin broadwaylara bile o fiyatı istiyorlar.Onlara göre bu mercedes sayılır.
    Benim aldiğım yeşil di.LPG yoktu .üstelik te bakım adına birşey yapılmamıştı. LPG taktırdım bir sürü bakım yaptırdım. Gerçekten bu arabaya binerseniz sizde anlarsınız.

hocam sizin araç 98 veya üzerimiydi? mazda amblemniz yeni çünkü? fakat bir çok ilanda görüyorum araç 98 model olmasına rağmen ya öndeki amblem yada arkadaki amblemlerden biri eski oluyor.

Benimki 98 modeldi.Amblem öndeki yeni arkadaki eski idi.Tahminim öndeki değişikti.
    Amblem falan bir tarafa da bu araba gerçekten çok güzel araba. benim araba şimdi kardeşimde.Gördükçe hayran oluyorum hala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benimki 98 modeldi.Amblem öndeki yeni arkadaki eski idi.Tahminim öndeki değişikti.
    Amblem falan bir tarafa da bu araba gerçekten çok güzel araba. benim araba şimdi kardeşimde.Gördükçe hayran oluyorum hala.

yakıtı nasıldı? tüpte? şehir içi şehir dışı kaç litre yakıyordu hocam?

• Yakıtı az yakar iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 98 model olanını 9.500 TL' ye buldum, 9 liraya bağlarım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben de 98 model olanını 9.500 TL' ye buldum, 9 liraya bağlarım sanırım.

herkes alınır diyor da ikinci eli çok kötü deniyor ben anlamadım bu işten bişey.

forumda bunla ilgili konu açmış bi arakdaş vardı katılmamak mümkün değil.

sizin araç hangisi link paylaşırmısınız ?
  • tofaştan ve renodan her türlü iyidir ama 98 model düzgün bir mazdayı kimse 13 den aşağı bırakmaz. İthal arabaların döküğünü toplamakta zordur. Motor olarak yol tutuş olarak seni üzmez ama yol sesi alıyor mazdalar.
    lpg konusunda rölanti ve silkeleme sorunu yaşayan çok ama bende lovato sistem var ve zamanında iyi bir ustaya taktırılmış ankarada o yüzden hiç problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-lpg-li-cok-temiz-mazda-acil-satilik-180055300/detay/

Araç emsal temizlikte yakışır sana tuvnera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

tofaştan ve renodan her türlü iyidir ama 98 model düzgün bir mazdayı kimse 13 den aşağı bırakmaz. İthal arabaların döküğünü toplamakta zordur. Motor olarak yol tutuş olarak seni üzmez ama yol sesi alıyor mazdalar.
    lpg konusunda rölanti ve silkeleme sorunu yaşayan çok ama bende lovato sistem var ve zamanında iyi bir ustaya taktırılmış ankarada o yüzden hiç problem yok.

mazda nın ikinci elinin kötü olduğunu söylüyor herkes ama nedense 15 16 ya bile 96 97 modelini satanlar var sahibden. gerçi çoğunun acelesi yok ama olsun milletin bence 16 17 yazdığına bakarak 12 13 ün yıkık dökük olacağını düşünmek de yanlış olabilir. çoğu tok satıcı yüksek yazanların..
  • Bütçeniz sınırlıysa, yarın öbürgün bir masraf açtığında karşılamakta zorlanacaksanız mazda almayın derim. Temiz ve sorunsuzunu bulamazsanız masrafını karşılamakta zorlanabilirsiniz.

Ben bu kasa yerine bir önceki kasayı -92-97 arası- tavsiye ederim. Hem parçası hem ustası boldur.
  • İkinci el piyasası yavaştır ama bu arabalar bedavaya gidiyor demek değil. Sonuc olarak aynı model astra, corolla ve civiclere göre daha ucuz ve daha donanımlı. Parça konusunda eski kasaları daha avantajlı.

• Dh görüşü:Mazda olsun çamurdan olsun
  • İlan Tarihi: 23.11.2013

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.