Şimdi Ara

98 Mazda 323 1.5 Alınır mı? Sizin Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-memurdan-mazda-323-sirali-otogaz-taktirdim-4-lastik-aku-yeni-144898952/detay

Neredeyse tüm arabalara modellere baktım. Hiç biri içime sinmiyor. Sinenlerse haddiden fazla pahalı..

Linkteki araç sizce alınır mı?

Arabanın şekli şemali, 4cam otomatiği, direksiyonu görünümü vs hoşuma gitti sahibi boyasını olup olmadığını bilmiyorum dedi muhtemelen komple boyalı, 250 bindeymiş. Sıralı tüp 1 yıl anca olmuş takılalı.

10 a bırakıyor 9 500 da olabilir gibi geldi bana konuşmasından. 300 500 de masrafı olabilirmiş.

Sizce alnır mı bu araba? Satarken çok zorlanırım değilmi hatta belki satamam?

Yakıt olarak 200 km de 40 50 tl yaktığını söylüyor tüpte...

• Bende bunun 1.8 i vardı lpg ile uyumsuzdu çok çekmiştim 1.5 ler nasıl bilmiyorum
  • Alınır. Sağlam arabadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Alınır. Sağlam arabadır.
    o fiyata alınabilecek en iyi arabalardan biri. yakında bende paliomu 1.5 practica 323 ile kafa kafaya takas yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: niroli

Bende bunun 1.8 i vardı lpg ile uyumsuzdu çok çekmiştim 1.5 ler nasıl bilmiyorum

telefonda görüştük, şuanki sahibi bir yıl önce normal tüpü sıralı tüpe çevirtmiş.

ve dediğine göre şuan 200 km de 40 50 civarında harcıyormuş. uzun yolda.

sizde ne kadar yakıyordu hocam? nasıl sıkıntılar çıkarıyordu tüpte?
  • Çok iyi sıkıntısız masrafsız tasarruflu konforlu ve sessiz bir araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KudiA

quote:

Bende bunun 1.8 i vardı lpg ile uyumsuzdu çok çekmiştim 1.5 ler nasıl bilmiyorum

telefonda görüştük, şuanki sahibi bir yıl önce normal tüpü sıralı tüpe çevirtmiş.

araç tekleme yapıyordu hocam bütün parçaları değiştirdik bi sürü masraf yaptık düzelmedi yakıtı diğer 1.6 lar kadardı dediğim gibi benim araç 1.8 di arkadaş araç sessiz demiş ama yol ve motor sesini içieri çok alıyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niroli -- 20 Eylül 2014; 22:53:38 >

• quote:

quote:

quote:

araç tekleme yapıyordu hocam bütün parçaları değiştirdik bi sürü masraf yaptık düzelmedi yakıtı diğer 1.6 lar kadardı dediğim gibi benim araç 1.8 di arkadaş araç sessiz demiş ama yol ve motor sesini içieri çok alıyodu.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu araba pertten toplama olabilir mi?

mazdanın amblemi 98 de en son halini aldı yani M harfini ondan bir öncesi ise bu arabanın bagajındaki amblemdi.

şimdi farkettim de arabanın önündeki amblem yeni amblemden, direksiyonu yeni amblem ve hatta direksyion bu modellerin hiç birinde olmayan başka bir mazda direksiyonu, bagajındaki ise eski mazda amblemi.

kafamı karıştırdı? ne dersiniz?

• Aynı model arabayı 1.5 yıl kullandım. Çok süper bir arabadır. Rahat sağlam yakıtı normal v.s
    Yalnız mazda nın 1996-2002 yılları arasındaki 1.5 ve 1.8 dohc motorları LPG yönünden sıkıntılıdır.Özellikle atiker LPG de silkeleme yapar.
    Aslında bu sorun çözülebiliyor. Ama maalesef bunu yapabilen usta çok az.
  • quote:

arkadaşlar bu araba pertten toplama olabilir mi?

mazdanın amblemi 98 de en son halini aldı yani M harfini ondan bir öncesi ise bu arabanın bagajındaki amblemdi.

şimdi farkettim de arabanın önündeki amblem yeni amblemden, direksiyonu yeni amblem ve hatta direksyion bu modellerin hiç birinde olmayan başka bir mazda direksiyonu, bagajındaki ise eski mazda amblemi.

kafamı karıştırdı? ne dersiniz?
    Hiç güvenli durmuyor ilandaki araç lastikleri,on kaporta, değişik geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbiwa

Hiç güvenli durmuyor ilandaki araç lastikleri,on kaporta, değişik geldi bana

Alıntıları Göster
    buna göre 10 a alınır mı hocam bu araba?

alıp yoksa başıma bela mı olur?
  • 10 lira çok bu araçlar tüple uyuşmuyor tekleme sorunu var çalışırken hiç sesi yok çalışıp çalışmadığnı anlamayabilirsiniz. Bence temiz bir doğan slx alın bordo veya yeşil .
  • quote:

quote:

Ben doğanla ankaradan kastamonuya 70 liraya gidiyorum 260 km
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

quote:

quote:

şehir içinde ne kadar yakıyor hocam?

benim için önemli işe gidip gelicem. günlük 25km yol ister

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

quote:

quote:

şehir içinde ne kadar yakıyor hocam?

benim için önemli işe gidip gelicem. günlük 25km yol ister

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-klimali-mazda-323-1%2C5-famlia-temiz-179529604/detay

bu araba nasyl sizce? klimaly çift airbag, ve di?er standart özellikler

250 binde.. bordo, komple boyaly..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KudiA -- 21 Eylül 2014; 1:31:52 >

• Mobildeyim sahibinden coma bakamıyorum. Aracı ustaya götürün motoru ölçtürün tabanı da sağlam olsun ayrıça sürüşü çok zevklidir. Ben mesela gidiş geliş toplam 50 60 km yol yapıyodum ankara istanbul yolu sincan gidiş geliş 25 lira atıyodum içinde daha kalıyodu sürüşünüze görede değişir. Motoru bakımlı tutun yağını suyunu eksik etmeyin asla sorunda çıkarmaz üzmezde.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-klimali-mazda-323-1%2C5-famlia-temiz-179529604/detay

bu araba nasyl sizce? klimaly çift airbag, ve di?er standart özellikler

250 binde.. bordo, komple boyaly..?

Size yeni kasa broadway yada doğan slx alalım kendinizi üzmeyin sonra

• Ne dogani ne Broadway i ? Al kardeşim Mazdayı parani hakkini verir.
  • Mazda 5 doğan,5 de broadwayı gömer.araç güzel ama 12 den aşağı temizi çok zor.artı galeriden uzak durun.
  • quote:

buna göre 10 a alınır mı hocam bu araba?

alıp yoksa başıma bela mı olur?

Ben bu ilan daki için kesin birşey diyemem ama bugünlerde 95+96 şahin broadwaylara bile o fiyatı istiyorlar.Onlara göre bu mercedes sayılır.
    Benim aldiğım yeşil di.LPG yoktu .üstelik te bakım adına birşey yapılmamıştı. LPG taktırdım bir sürü bakım yaptırdım. Gerçekten bu arabaya binerseniz sizde anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullahberat46 -- 21 Eylül 2014; 10:38:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.