Şimdi Ara

Plenty 230gr pasta cila geliyor A101 yeterlimi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
18.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 haziranda a101 e pasta cila ve oto bakim seti geliyormus pasta cila 230gr kendinden sungerli 3.95 1 paket yetermi yoksa 2 3 paketmi aliyim linkde 12 tl gosteriyo ayni urun 3.95 e a101 e geliyo bi bakin yardimci olun

http://www.hepsiburada.com/plenty-karnaubali-yuksek-performans-pasta-cila-sunger-ile-birlikte-230-gr-pm-otplpp212

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zamanında bim e de gelmişti. uygulaması zor, kalıcılığı sıfır. paraya değmez yani. fiyattan belli zaten nasıl bir mal olduğu. malesef 3 kuruşa 5 köfte yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihzone89

zamanında bim e de gelmişti. uygulaması zor, kalıcılığı sıfır. paraya değmez yani. fiyattan belli zaten nasıl bir mal olduğu. malesef 3 kuruşa 5 köfte yok...

ya ben yinede vakit geçirmek için uygularım heryerine 1 kutu yeterlimi yoksa 2 kutumu benim boya matlaşmış bide 10 tl ye oto bakım seti var içinde oto çizik gidericide var mat ve çizik çok o çizikleri kapatsın yeter vakit geçirmelik 1 kutu yeterlimi
  • Yanlış yapılırsa boyaya bir zararı olması söz konusu mudur?
    Yoksa ayakkabı boyar gibi sür geç mi

• Kaç paket yeterli olur bilemem ama maceraya girmeye gerek yok. Kalitesiz ürünlerin amatör kişiler tarafından uygulanması, var olan kusurları gidermek yerine daha da kötüleştirecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

Kaç paket yeterli olur bilemem ama maceraya girmeye gerek yok. Kalitesiz ürünlerin amatör kişiler tarafından uygulanması, var olan kusurları gidermek yerine daha da kötüleştirecektir.

ozaman onun yerine şu ürünü alıyım çizikler gitsin yeterli olur heralde

http://www.hepsiburada.com/plenty-yuksek-performans-cizik-giderici-cila-scratch-out-wax-250ml-pm-otplp219

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJYALNIZLIK -- 13 Haziran 2016; 17:07:46 >

• Büyük ihtimal bunu uygulayacak aletiniz yoktur. Polisaj makinası yani. Hal böyle olunca bütün yük kollara biniyor. Şöyle söyleyeyim, 1 aracı 1 kişi hakkıyla cilalayamaz, aşırı yoruyor. 1den fazla kişi ile girişilse bile emeğe değmiyor. Zira ürün KÖTÜ!
    Benim hiç işim yok. Kol gücüm de fazla. Arabam 1 hafta boyunca %1 daha parlak görünsün diyorsanız buyrun alın. Yoksa hakkaten değmiyor. Tecrübe ile sabit...

• Sintaş ince polish pasta cilayı tavsiye ederim
  • Polisaj makinesi olmadan pasta cila zor iş

• Ben bime geleni almıştım gecen sene kollarım koptu yapana kadar ancak yinede faydası oldu babamın aracı gri olduğu halde parladı koyu renklerde dahada etkili olur ben 2 paket almistim 1.5 paket yetmisti ancak kac gramdı hatırlamıyorum. Siz 3 paket alin en kotu 1 paket yedekte durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 13 Haziran 2016; 21:28:18 >
  • arkadaşlar bu ürünler ile kendinizi yormayın, bu ürünlerle iş yapacağınıza alın bi cilalı şampuan, güzelce yıkayın aracınızı, aynı etkiyi verir.

Ben arabaya kafaya taktım, bu işi düzgünce yapacam diyorsanız ;

1-Kil alın, kil ile tüm yüzeyi temizleyin
    2-Pastayı atın
    3-Hare gidericiyi atın
    4-Cilayı atın
    5-Wax'ını (koruyucusunu) atın

Bu iş böyle yapılmalı.
  • çok çok ince oluyor bu pastalar . çizikleri çıkarmıyor . marka olarak buna birşey diyemem daha önce kullanmadım ama fiyattan belli . 30-40 tl ye satılan pastalar var benzin istasyonlarında onlar daha güçlü vurdu mu alıyor .
  • Çok birşey bekleme.Ürün kalitesiz.Ben bimden almıştım.Kapagı bile teneke kahverengi bir leke oluştu pas sanırım.Kıvamı çok yogun degil.Ufak tefek çiziklerde uygularım dersen al.Ama dedigim gibi ürün kaliteli degil.Hatta geride kılcal çizik bile bırakıyor.Büyük ihtimal içerinde silikon var çizikleri dolduruyor.

Ben arabaya komple pasta yapacagım dersen alayım deme.Komple pasta için polisaj makinesi lazım.Ayrıca komple pasta için bu ürün kalitesiz kaçar.

El ile komple araca pasta atılmaz.Emegine yorulduguna degmez.Aracın parlasın istiyorsan cila al.Cila el ile atılır sorun olmaz fazlada ugraştırmaz.
  • son boya bükücü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.