Şimdi Ara

98 model kartala abarth egzos tavsiye.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• tamam şampiyon sensin , "nick - mesaj" çabaları vol.5465465465
  • Tofaş grubu trafikten kaldırılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurt egsoz taktir youtube da videolari var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yaşlı zaten ne egsozu. Gidicen 2 hafta sonra araba adama kalıcak. Ne yapıcak onu? Onun yerine benzin al bol bol gez dağda bayırda. Çok zevkli olur.

• manifold çıkışını matkapla del. istediğin sese göre ayarlama yaparsın.
  • Hepinizin ilk arabası mercedes ti tabi. Burda ufacık bebeye laf sokuyonuz. Kuş serisine anti patiyle bakan baba parası yiyen ...lere bişey demiyom.

• mahoed kullanıcısına yanıt
    Sanane kardeşim milletin bindiği arabadan herkez zengin değil avrupa arabaya binsin bencillik etme. Oda bi araba elin apaçisi yüzünden arabama laf ettirmem.

• Sizin o alçak son model arabalarla memlekete gitseniz ön takım dağlır tampon yolda kalır. Doğan kartal brodway toros bunları vur dağa bayıra. Gerçi sene olmuş 2014 herkez metropol uşağı olmuş köy memleket düğün dernek mi kalmış. Tak kardeşim eeksozunuda standart insanlardan olma hevesin var madem tak bakan baksın sen zevkini yaşa ama silencerli tak deden binerken kpağını tak sessiz sessiz dolaşsın. Sester rahatsız olanların mahalleye 68 mustang sokacaksın :)

• nick-konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Sizin o alçak son model arabalarla memlekete gitseniz ön takım dağlır tampon yolda kalır. Doğan kartal brodway toros bunları vur dağa bayıra. Gerçi sene olmuş 2014 herkez metropol uşağı olmuş köy memleket düğün dernek mi kalmış. Tak kardeşim eeksozunuda standart insanlardan olma hevesin var madem tak bakan baksın sen zevkini yaşa ama silencerli tak deden binerken kpağını tak sessiz sessiz dolaşsın. Sester rahatsız olanların mahalleye 68 mustang sokacaksın :)

şahini 200sx sanan bi dallama gelip sanada bodozlama girerse sanayide ne demek istediğimi anlarsın. 3 kuruşluk malla 5 kuruşluk hava olmaz

daha 1 tane şahine binipde adam gibi süren trafik kurallarına uyan birine rastlamadım. çokmu yarışmak yada eksoz sesinde kendini tatmin etmekmi istiyosun git katıl 1600cc yarışlara

evinde hastamı var düşünmez adam eksozundan kamyon gibi ses çıkararak gezer. 300 liraya bi woofer ve amfi alır gece yarısı sesi sonuna kadar açar gezer.

15bin tl ve üstü araca binipde patinajla kalkan kaç kişiyi gördün ? yada spin atmaya çalışan ?

çok hevesi olan gider pistte bağırttırıyormu çığırttırıyormu ne halt ederse eder. ortak yaşam alanında kıçıkırık bi eksozla kimseyi rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok.

bu bahsedilen yer köy dahi olsa..

kuş grubu piyasadan kalkarsa bu sorunlarda ortadan kalkar hiç değilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoed

quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Sizin o alçak son model arabalarla memlekete gitseniz ön takım dağlır tampon yolda kalır. Doğan kartal brodway toros bunları vur dağa bayıra. Gerçi sene olmuş 2014 herkez metropol uşağı olmuş köy memleket düğün dernek mi kalmış. Tak kardeşim eeksozunuda standart insanlardan olma hevesin var madem tak bakan baksın sen zevkini yaşa ama silencerli tak deden binerken kpağını tak sessiz sessiz dolaşsın. Sester rahatsız olanların mahalleye 68 mustang sokacaksın :)

şahini 200sx sanan bi dallama gelip sanada bodozlama girerse sanayide ne demek istediğimi anlarsın. 3 kuruşluk malla 5 kuruşluk hava olmaz

daha 1 tane şahine binipde adam gibi süren trafik kurallarına uyan birine rastlamadım. çokmu yarışmak yada eksoz sesinde kendini tatmin etmekmi istiyosun git katıl 1600cc yarışlara

evinde hastamı var düşünmez adam eksozundan kamyon gibi ses çıkararak gezer. 300 liraya bi woofer ve amfi alır gece yarısı sesi sonuna kadar açar gezer.

15bin tl ve üstü araca binipde patinajla kalkan kaç kişiyi gördün ? yada spin atmaya çalışan ?

çok hevesi olan gider pistte bağırttırıyormu çığırttırıyormu ne halt ederse eder. ortak yaşam alanında kıçıkırık bi eksozla kimseyi rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok.

bu bahsedilen yer köy dahi olsa..

kuş grubu piyasadan kalkarsa bu sorunlarda ortadan kalkar hiç değilse.

Kuş serisi kullananların hepsi aynımı. Benim doğanda jantı bırak ne eksoz ne led nede hiçbişey. Hiçbiri yok ses sistemi bilmem ne. O son ses müzik açanlara arabanın kıçını yırtanlara bende uyuz oluyom. Ben arabama 2000 küsür model arabasına bakanlar gibi bakarım. Döşemelerini siler göğsünü parlatırım binevi hayat arkadaşım kıymetlim o . İlk arabam. Ben onu hor kullanacak kadar kolay kazanmadım. Sırf elin dallamaları pislik yapıyo diye herkezi aynı kefeye koyamazsın doğan şahin bunlarla işe gidenide gördüm ailesiyle gezenide. Her kfş kullanan apaçi değildir. Ona kalırsa 106 saxo corsa bunlarda apaçi arabası. Ben arabalı seviyorum başka arabada gözüm yok. Tamam otobanda basarım. Ama şehir içinde yayaya da yol veririm ışıktada dururum. Benim doğanla geç vakit bi caddeden geçsem hemen zenonlu bi şahin yanaşır arabayı bağırtıp patinaj yapar. Böylesini...... hep bunların yüzünden.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.