Bildirim
98 model kartala abarth egzos tavsiye..
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu nasıl bir kafadır arkadaş -
otobüsün bagajına valiz yerine egzoz koydurduğunu düşünsenize -
Eziklik psikolojisinden başka bir şey değil.98 kartalda egzoz olsa ne olur olmasa ne olur.Ne diye rahatsız edeceksin milleti altındaki uçan tenekeyle.Köyde birde.Umarım güzel bir dayak yersin.Yaşın genç anlarım ama adabınla otur,adabınla sür.Ses çıkması zevk vermesin sana.
İlerde ilk önce ehliyetini al,sonrasında güzel bir araba ona kumandalı taktırırsın,sokaktaki tüm arabaların alarmını öttürür egonu tatmin edersin,şimdilik bulaşma bir şeye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allahın ergenine bakın hele abarth egzosta bilirmiş
Arkadaşlar neden yükleniyorsunuz ki kardeşimize :) bizde 16 17 yaşlarındayken of şöyle arabam olsa şunu yapıcam bunu yapıcam basıcam gaza gibisinden hayaller hep kurmuşuzdur. Tatlı dille uyarmak varken neden hiddetleniyor sunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gopluumit
Arkadaşlar neden yükleniyorsunuz ki kardeşimize :) bizde 16 17 yaşlarındayken of şöyle arabam olsa şunu yapıcam bunu yapıcam basıcam gaza gibisinden hayaller hep kurmuşuzdur. Tatlı dille uyarmak varken neden hiddetleniyor sunuz ?
sorun yok başkan arkadaşlar zengin heralde -
bakma sen onlara laf sokma çabaları bunlar -
Ağzınla egzos sesi çıkar bence üçten ikiye çek filan...... Daha mantıklı. -
Yav ben sevmiyorum biraz ses geliyor egzosdan aldigimda ford servisindeki adamda dursun iyi olur dedi ama ben tam orjinal motor sesini seviyorum sokturecem. Yani anlık hevesle kalkisma hemde araba senin değilmiş dedene yazik olur güzel kardeşim
Royal wolf iyidir tam abartı değil ama hoş sesi var -
abarth-ma -
Len olum çok mu heveslisin apaçi olmaya etraftan sana gülerek bakmalarına anlamıyorum ki kuş serisine zaten birçok kişinin sırf bu yüzden antipatisi var kendine güldürme -
Abarth nedir onu öğrenmek lazım önce. -
Sözde büyüğüm diye geçinirsiniz 17 yaşında bir insan heves etmiş sormuş cevaplara bak. Tatlı dille söylemek varken... Ego tatmini işte. -
17 yaşında heves etmiş ne var bunda hepiniz ferrari ile mi büyüdünüz? Adam gibi öneri beklemiş yaptığnız haraketlere bakın. Onu geçtim klavyeden yazması çok kolay dime?
Bende de abart egsoz var. Ist-Ataşehirdeyim. Hadi yaşımda 17 diyelim. Burda yukarda 17 yaşında ki bir çocuğa ezik, ergen vs. diyenler benim yüzüme karşı bana da diyebilcek mi acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: DorukBasa
17 yaşında heves etmiş ne var bunda hepiniz ferrari ile mi büyüdünüz? Adam gibi öneri beklemiş yaptığnız haraketlere bakın. Onu geçtim klavyeden yazması çok kolay dime?
Bende de abart egsoz var. Ist-Ataşehirdeyim. Hadi yaşımda 17 diyelim. Burda yukarda 17 yaşında ki bir çocuğa ezik, ergen vs. diyenler benim yüzüme karşı bana da diyebilcek mi acaba?
Haklilik payin var.bizde o yaşlarda cok hayaller kurup kafamizdan arabaya mod yapma pesindeydik. Ama dedigin lafa biraz ayar oldum. Sen kimsin ki gelip yuzume de soyleyin diyebiliyorsun. Yazisma tarzindan kavgaci serseri bir tip oldugunu varsayiyorum. Umarim yaniliyorumdur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yanılıyorsun, çok kızdım tutamadım kendimi. :)
Ufak çocuğu burda eziyorlar yav. Ayıptır. Yanlış anlaşılmak istemem kusura bakmayın. kendini birşey sananları görünce cidden dayanamıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: DorukBasa
Yanılıyorsun, çok kızdım tutamadım kendimi. :)
Ufak çocuğu burda eziyorlar yav. Ayıptır. Yanlış anlaşılmak istemem kusura bakmayın. kendini birşey sananları görünce cidden dayanamıyorum.
Yanildigima sevindim bizlerde o donemlerden gectik. O yastaki istek heyecan simdilerde kalmiyor. Biraz eskiye dönüp o yaslardaki halimizi dudunup birda yorum yazilsa bu durum olmazdı.
ben senin yerinde olsam egzoza vereceğim parayla yakıt alır dağ bayır gezer off-road yapardım
Benzer içerikler
- 1. vitesten 2. vitese geçerken ses
- oto cam kireç lekesi nasıl çıkar
- araç bakım rampası
- en iyi lastik parlatıcı
- contası yanık araba kaç km gider
- 2024 mtv tablosu
- audi bisiklet
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X