Şimdi Ara

98 model passatıma 1.8T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lpg takıpta sorun yaşayan veya duyan varmı ciddi sorunlar yazarsanız memnun olurum .sevgilerle

• konuyu değiştir istersen pek açıklayıcı olmamış.
  • SİZİN ARACINIZ PASSAT 1.8 T AYRINTILI BİLGİ İÇİN antalyaokcan@hotmail.com bana ulaşın (msn den)öğrenmek istediğiniz herşey için
    quote:

Orjinalden alıntı: slleey

lpg takıpta sorun yaşayan veya duyan varmı ciddi sorunlar yazarsanız memnun olurum .sevgilerle
  • niye acıklayıcı değil anlamadım ( passat 1.8 T aracına)konu başlığı+lpg takıpta sorun yaşayan......
  • yazdığının konunun açıklaması 98 model passatıma 1.8t olurmu gibi olmuş bunun yerine 98 model passatıma uygun lpg gibi bişide olabilirdi.
  • Hocam biz arkadaşın 98 Passat 1.8T highline aracına prins marka taktırdık. Yaklaşık 3 , 3.5 ay oldu aracı bende sürdüm bi sorun yok

Bende 2001 polo classic var 1.6 100 bg bende de yaklaşık 1.5 senedir BRC var 20.000 kmyi geçti taktıralı hiç bir sorun yok.......
  • Bi tane gördüm sorunum yok diyordu passat 1.8T o da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PASSATLARDA HİÇ Bİ PROBLEM OLMADAN GAYET RAHAT Bİ ŞEKİLDE MONTAJINI YAPIP ARAÇ SAHİPLERİNE TESLİM EDİYORUZ..ŞUAN Bİ SIKITI YOK KARDEŞİM...BUNDAN SONRADA OLACAĞINI SANMIYORUM ÇÜNKÜ TÜM ARAÇLAR SORUNSUZ ÇALIŞMAKTA VE FABRİKA ÇIKIŞLARINA MONTAJ YAPIYORUZ...

SAYGILAR

quote:

Orjinalden alıntı: slleey

lpg takıpta sorun yaşayan veya duyan varmı ciddi sorunlar yazarsanız memnun olurum .sevgilerle
  • tmm sğl herkese bide yakıtı ş.içi nasıldır bilebilirseniz cok iyi olur
  • Aracına lpg mi taktırmak istiyorsun iki marka önere bilirim SITARIN FR serisi yada BRC nin

turboya göre olan kiti biz ikisinide takıyoruz bir sorun yok ARABANDA gas varda bir

sorunun varsa elimizden geleni yaparız yada bir bilene yönlendiririz HAKAN UYM 0212

5490138/39
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.