Bildirim
98 model passatıma 1.8T
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
konuyu değiştir istersen pek açıklayıcı olmamış. -
SİZİN ARACINIZ PASSAT 1.8 T AYRINTILI BİLGİ İÇİN antalyaokcan@hotmail.com bana ulaşın (msn den)öğrenmek istediğiniz herşey için
quote:
Orjinalden alıntı: slleey
lpg takıpta sorun yaşayan veya duyan varmı ciddi sorunlar yazarsanız memnun olurum .sevgilerle
-
niye acıklayıcı değil anlamadım ( passat 1.8 T aracına)konu başlığı+lpg takıpta sorun yaşayan...... -
yazdığının konunun açıklaması 98 model passatıma 1.8t olurmu gibi olmuş bunun yerine 98 model passatıma uygun lpg gibi bişide olabilirdi. -
Hocam biz arkadaşın 98 Passat 1.8T highline aracına prins marka taktırdık. Yaklaşık 3 , 3.5 ay oldu aracı bende sürdüm bi sorun yok
Bende 2001 polo classic var 1.6 100 bg bende de yaklaşık 1.5 senedir BRC var 20.000 kmyi geçti taktıralı hiç bir sorun yok....... -
Bi tane gördüm sorunum yok diyordu passat 1.8T o da -
PASSATLARDA HİÇ Bİ PROBLEM OLMADAN GAYET RAHAT Bİ ŞEKİLDE MONTAJINI YAPIP ARAÇ SAHİPLERİNE TESLİM EDİYORUZ..ŞUAN Bİ SIKITI YOK KARDEŞİM...BUNDAN SONRADA OLACAĞINI SANMIYORUM ÇÜNKÜ TÜM ARAÇLAR SORUNSUZ ÇALIŞMAKTA VE FABRİKA ÇIKIŞLARINA MONTAJ YAPIYORUZ...
SAYGILAR
quote:
Orjinalden alıntı: slleey
lpg takıpta sorun yaşayan veya duyan varmı ciddi sorunlar yazarsanız memnun olurum .sevgilerle
-
tmm sğl herkese bide yakıtı ş.içi nasıldır bilebilirseniz cok iyi olur -
Aracına lpg mi taktırmak istiyorsun iki marka önere bilirim SITARIN FR serisi yada BRC nin
turboya göre olan kiti biz ikisinide takıyoruz bir sorun yok ARABANDA gas varda bir
sorunun varsa elimizden geleni yaparız yada bir bilene yönlendiririz HAKAN UYM 0212
5490138/39
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X