Şimdi Ara

1.8t passat alınırmı (1997-2000)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bütçe olarak 32 bin tlye kadar param bulunmakta bu ayın sonunda araba alacağım suan kafama yatan araç budur alınırmı kronik sorunu varmdıır turbo sıkıntısı var demekteler var ise ne kadar tamir ettirebilirim ek olarak max kaç binde almalıyım aracı ek olarak motoru yapılmısmı alınmalı sizce yoksa 200 binde bir araçmı mesela yorumlarınızı beklemekteyim teşekkürler

• güncel
  • Turbosunda sorun falan yok aslında. Ama piyasa bakımsız, bitik, masrafı geldiği için elden çıkarılan b5 passatlarla dolu.

Aslında çok kaliteli keyifli bir araçtır, ama iyi bakılmamışına denk gelirseniz ocağınıza incir ağacı diker söyleyim.
  • oznk40 O kullanıcısına yanıt
    reis mesela dedik motor yedi bu araç yaptırmaya kalksam ne kadara mal olur bana bunun motoru
  • Alınmaz. Sağlam olanı kalmadı. Çok ender denk geliyor ona da dünya para istiyorlar.
  • Fişek gibi araba, alınır o motorla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DECF0C154 -- 2 Mart 2019; 21:44:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkmaz124 K kullanıcısına yanıt
    Hocam net bilmiyorum ama en az 5 lira yer heralde.

Otomatik Şanzıman+motor 10 a yakın yer yine diye düşünüyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Accent Admire 1.6 alınırmı
    10 yıl önce açıldı
    opel vectra cdx 2.5 v6 alınırmı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece motorla turboyla bitmiyor iş. Malum ortalama 20 yaşında arabadan bahsediyoruz. Passat dışındaki diğer araçlar içinde geçerli durumlar var.

Dijital klima, kilit aksamı, alt takımlar, döşeme sorunları vs. vs. bunların hepsine didik didik bakılması lazım. Ne zaman bu kasa passata denk gelsem ya da binsem bu yazdıklarımdan en az biriyle ilgili sorunlar var. Hepsi çok masraflı şeyler olmayabilir ama zamanla arabadan soğutuyor insanı. Parçaları falan ucuz değil ama çıkma parça seçeneğiniz çok. İyice araştırıp alın. Binilmeyecek araba değiller tabi.
  • o bütçeyle o kadar yaşlı passat alınmaz.
    alınırsa incir mevsimi üzer.
    başka araçlara bakın, macera aramayın.
  • Ben aldım 2015'te. 1.5 yıl kullandım. 225 binde diye aldım. Motoruna anahtar değmemişti. Turbo orjinal. Alırken expertiz yaptırdım. 142ps çıktı. 2 değişen komple boya vardı araçta.

1.5 yıl kullandım. 259 binde sattım. Alan adam expertize soktu 141 ps çıktı. Motoru taş gibidir. Kolay kolay arıza vermez. Bozulmaz da. Temizini bulmak zordur fakat konforu bambaşkadır.

Sonradan öğrendik araç iki kere 100.000'den fazla km düşürülmüş. Yani söz konusu araç neredeyse 500.000km yapmış.

Sen değerlendir.

Kapı kilitleri dışında kronik elektronik sıkıntı yaşamadım. Bir de sürücü ayak bölgesinin altındaki konfor modülü nemlendiği için alarm takılı kalmıştı. Onu da konfor modülünü kurutarak çözdüm. Klima sisteminde genleşme valfi var. Onu değiştir derim. Klima düzgün soğutmuyordu. Borunun içindeki çubuk gibi parça değişince 0.5 derece sıcaklıkta hava üflemeye başladı araba. Yazın ortasında buz gibi yapıyordu. Klimatronik gizli menü bunları ölçebiliyor mesela.

Soruları cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanc64 -- 3 Mart 2019; 0:33:6 >

• 1.8T AEB bloklar gaddardır. Yağı suyu eksik olmadıkça arıza çıkarmaz. Bakma bu forumdakilere kalsan 2015 altı araba alamazsın. Hepsi yeni model fındık blok hastası

Ayrıca 1.8T yüklemek istersen de güzel blok bi kolpiston, k04 turbo üstüne 10lt intercooler ile 350+ hp'ler alınıyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 yılında 2004 model 1.8T Exclusive Passat'ı 32 bin TL'ye almıştım ne günlerdi...
    70 bin km civarı kullandım gayet memnun kaldım.

• 32 bine alamazsın, zaten temizi de yok.
  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Çok kollu ön takım hiç sorun çıkarmadı mı?
  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    200 bin km mi düşürülmüş... Piyasada km düşürülmeden ilana konan araba var mı?
  • En az 250 binde olur motoru kucağa alma riskiniz çok yüksek 30 binde siz binseniz elinizde kalması muhtemel iyi düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC005D310

200 bin km mi düşürülmüş... Piyasada km düşürülmeden ilana konan araba var mı?
    Sonraki 3 aracım orjinal km bundan eminim :)

Servis kayıtlarından km'yi ilk düşürenin adresine kadar buldum da neyse dedim artık olan oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Çok kollu ön takım hiç sorun çıkarmadı mı?
    Hayır hocam çıkarmadı.

Yan sanayi kollar en fazla 2 yıl dayanıyor.

Muhtemelen benimkiler Lemforder markaydı. Bunlar orjinal. Baya sağlam.

Benim arabanın tek kusuru 2 değişen komple boyaydı. Kasa filan çok diriydi ilginç şekilde. Zaten ilanda da fazla durmadı. Satıldı gitti.
  • yorumlarınız icin hepiniz saolun ama ikilemde kaldim biriniz qlin diyor biriniz almayin simdi kronik sikinti yok diyonuz bazilari motor 500 bin rahat bazilari ise 300 binde yer diyor kullanan arkadaşlar yorum atsa daha faydalı olur gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

En az 250 binde olur motoru kucağa alma riskiniz çok yüksek 30 binde siz binseniz elinizde kalması muhtemel iyi düşünün
    250 bin iyidir, ama bulamaz ki... ancak 250'ine düşürülmüş olanı bulur... Ya bu araçların alan insanları arabalarına binmediklerini mi düşünüyorsunuz? Adam yılda 20 bin yapsa 22 yılda 440 bin km yapar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.