Şimdi Ara

98 MODEL PEUGEOT 306 ARACIM İÇİN LPG ÖNERİLERİNİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
6.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hayırlı olsun, mühim olan taktırmaya karar vermek. Benimde uzaktan kumanda sorunum var, taa camın dibinden basıyorsun görmüyor. yani kumanda yok gibi bişey. Bende yaptırmayı düşünüyorum, gelişmelerden bilgi verirsen sevinirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Yarın bizde bi konuşmak pazarlık yapmak için gidiyoruz Üstün Oto'ya.Bakalım babam ikna olursa taktıracağız.(İkna oldu tabi yoksa niye gidelim)

Ondan önce de arabaya uzaktan kumanda taktıracağız.Orjinalini galiba bizden önceki kaybetmiş.Yetkili servisde 200tl civarı fiyat çekmişti.Bizde tabi gerek yok diye yaptırmadık.Şimdi de Desi Alarm'ın uzaktan kumandasını taktırmayı düşünüyoruz.Cam kaldırma kiti de var.Basıyosun düğmesine hem kapıyı kilitliyor hem camları kapatıyor.İnternetten baktığım kadarıyla montaj dahil 130tl gibi bir rakam çıktı.Bakalım yarın onun bayisine de gideceğiz işte.

Bilgilendiririm yarın akşama.

• Hocam önce bizim servise gittik bugün.Abi niye getiriyosun bu oğlanı dedi Sonra gel senin araba hazır dedi içeri bi girdik 406 coupe 3.0 v6 ve öteki tarafta 206cc Tabi ben 206yı boşver ama öteki de çok yakar felan dedim.O da ne çok yakcak 400bin yakıyo dedi

Neyse bizim pilakalık kırılmıştı onu değiştirdim orda.Sonra 406 konusu açıldı.2001 model 406sv 2.0 araç var alalım sana dedi.Babam başta yanaşıyo ama sonra vazgeçiyo.LPGsiydi felan 19a mal olur dedi ama bizim araç tabi en fazla 12bin ediyor.

LPG işinide soruca yerliyi boşver dedi babamda zaten az yakıyo araç taktırmıyorum dedi

Sonra uzaktan kumanda için elektrikçiye gittik.Bilinen bi markanın(ama unuttum) uzaktan kumandası 50tlye takarız dedi.Sonra başka yerde 40la 80tl arası değişiyor dedi felan.Desi nin bayisine gitcektik vakit kalmadı.

Eğer aracı değiştirmezse kumanda yaptırcaz bincez araca.LPG den vazgeçti gibi babam.

Kumandayı da ben desi olsun diyorum cam kaldırma modülü felan var, hemde kumandaları güzel.Onuda halledersek artık iyi olcak.

306ankara,
    Senin kumandanın pili bitmiş olmasın.(pilli oluyolar sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 12 Mayıs 2007; 18:42:17 >

• ARKADAŞLAR BENDE 99 MODEL 406 SV VAR BİR AY ÖNCE BRC SEQ 24 TAKTIRDIM VE SİSTEME ANCAK BİR HAFTA DAYANABİLDİM ARABAMI MAHFETTİ SİSTEM NE MONTAJI YAPAN SERVİS NEDE DAĞITIMCI FİRMA İLGİLENDİ VE SİSTEMİ SÖKTÜRDÜM BEN TEKRAR LPG MONTAJI YAPTIRACAM AMA İLLAKİ YERLİ OLACAK (ATİKER)...PEUGEOTA MONTAJ YAPIP SORUNSUZ ÇALIŞTIRAN BİR FİRMA OLMALI, ANLADIĞIM KADARIYLA ÜSTÜN OTO BAŞARMIŞ PEUGEOTA LPG İŞİNİ,BENİM TAVSİYEM SAKIN İSMİ ÇOK YAYGIN DİYE YADA HER ARACA MONTAJ YAPIYORLAR DİYE ARACINIZA MONTAJ YAPTIRMAYIN GİDİN SİZİN ARACINIZIN MARKASINA MONTAJ YAPMAYI BİLEN USTALARA MONTAJ YAPTIRIN O İYİ MARKALAR MONTAJ BAŞARISIZ OLUPTA ARAÇ HEBA OLUNCA KENDİ SİTELERİNDEKİ FORUMDA BİLE MESAJINIZA CEVAP VERMEYİP SİZİ GÖRMEZDEN GELİYORLAR ARACINIZIN BAŞINA GELENLER VE SİZİN MADDİ ZARARINIZ SİZE KAR KALIYOR BEN YAŞADIM..BU MESAJI İLK DEFA MONTAJ YAPTIRACAK GİBİ YAZSAM İNANIN HEMEN CEVAP ALIRIM. UMARIM YENİ LPG TAKTIRACAKLARIN UMUDUNU KIRMAM Kİ KIRILMASINDA BU İŞİ TAK GÖTÜRDEN ZİYADE ZEVKLE MONTAJ YAPIP İŞİNİ BİLEREK YAPAN USTALARDA VAR MESELA ATİKER VE TARTARİNİ SORUNSUZ ÇALIŞIYOR ANLADIĞIM KADARIYLA....BEN YAKINDA ATİKER TAKTIRACAM.TEK MESELE ŞU ARKADAŞLAR SİSTEMİN AYARI BİR KEZ YANLIŞ OLURSA ARACIN BENZİNLE ÇALIŞMA DÜZENİNİDE BOZUYOR BEN BU HAFTA İŞTEN FIRSAT BULURSAM ÖNCE SERVİSE GİDİP ARACIMA YENİDEN İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLETECEM.BİLGİNİZE

• % 40 tasarruf kesin sağlarsın..Bu da 350 yakan araç için ortalama 200 civarına iner...

Bence bu lpg harika bi icat...
    emeği geçen herkese tşkkr....
  • Selam arkadaşlar, LPG den dolayı bir şikayetim olmadığından forumları eskisi gibi takip edemiyorum :) Geçen hafta İstanbul Yolunda küçük bir kaza yaptım, bi minibüse arkadan çarptım, zincirleme kaza oldu. Fren tutmadı araba kızakladı gitti. fren sistemimin iyi olmadığını anladım bu arada lastiklerde bayağı eski 4. yıl.Benim arabada bir hasar olmadı sadece plaka yamuldu, minibüsün bagaj kapağı ve tamponu biraz içe göçtü. O günden sonra araba nedense sabahları benzinde zor çalışmaya başladı, LPG ye geçince düzeliyor. Halen atikerden memnunum şehir içi 40 YTL LPG ile 280-300 krş yakıyor ve klima daima açık. İnşallah sabahları zor çalışma durumu lpg den kaynaklı çıkmaz, eğer lpg den çıkarsa yorumlarımı buradan sizlere bildirim.
  • yaww lpg ile uğraşıp durmayın yakında hidrojenli arabaların seri üretimine başlanıyor.
    http://hidrojenliarabalar.blogspot.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: 306ankara

Selam arkadaşlar, LPG den dolayı bir şikayetim olmadığından forumları eskisi gibi takip edemiyorum :) Geçen hafta İstanbul Yolunda küçük bir kaza yaptım, bi minibüse arkadan çarptım, zincirleme kaza oldu. Fren tutmadı araba kızakladı gitti. fren sistemimin iyi olmadığını anladım bu arada lastiklerde bayağı eski 4. yıl.Benim arabada bir hasar olmadı sadece plaka yamuldu, minibüsün bagaj kapağı ve tamponu biraz içe göçtü. O günden sonra araba nedense sabahları benzinde zor çalışmaya başladı, LPG ye geçince düzeliyor. Halen atikerden memnunum şehir içi 40 YTL LPG ile 280-300 krş yakıyor ve klima daima açık. İnşallah sabahları zor çalışma durumu lpg den kaynaklı çıkmaz, eğer lpg den çıkarsa yorumlarımı buradan sizlere bildirim.

Öncelikle geçmiş olsun.28-30krş yakıyor dediniz ancak çok değilmi?

• 280- 300 km gidiyor diyecektim aslında, yanlışlıkla yakıyor yazmışım.
  • O zaman çok iyi bence. 4000krş\280km=14

Km de 14krş yakmış.Daha ne olsun.Hemde şehir içi.
  • Arkadaşlar peugeot 306 ile ilgili sorularımız, paylaşımlarımız için bir konu açtım.Tek bir başlıkta herşeyi tartışalım 306 ile ilgili.Böylece konu kirliliği yapmamış oluruz.

Buyrun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_14634653/tm.htm
  • selamlar 98 model 1.6 pug 306 sahibiyim aracıma lpg taktırmak istiyorum. pug lara lpg uyumunun pek olmadığnı duydum sizce hangi marka bu sorunu cözer yardımcı olursanız sevinirim istanbul bahcelievlerdeyim.. saygılar....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.