arkadaşlar 98 model laguna var ama teybi çalındığı için üzerinde kamasonic marka uyduruktan bi teyp var. araçta aynı zamanda direksiyondan kumanda özelliği var. orjinal teybini sorduk, o modellerde sadace kasetçalarlı teyp ile beraber direksiyondan kumanda fonksiyonunun çaluştığını söylediler. acaba diyorum sony veya pioneer teyplerin bu direksiyondan kumandaya uyumlu modelleri varmı, bilen ve anlayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...
yok mu arkadaşlar bu işlerden anlayan?
Direksiyon ve kumandaya uyumlu modeli yok pionner ve alpine ek kitleri var onlarda 800 900 lira civarini bulur o kumandayi ne yapican ki arkadasim. al 5000mp pionnerin kumandasi kutusundan çikio inan cok rahat usbde var rahat etme garantisi var.
bana da orjinaline uygun olanı bulamayacam gibi geliyor, olmazsa dediğin gibi yapacaz artık.
arkadaşım ben 190 ytl ye renaultun çıkma cd çalarlı sadece track çalan mp3 çalmayanını buldum ve aldım.daha sonra aynısını 130 ytl ye eskidji bit pazarı var yenibosnada orada gördüm.aslında o parada etmez ama direksiyon kumandasını çalıştırdığı için aldım.serviste sadece kasetçalarlı olanına 850 ytl istiyorlar.lagunacılar buraya bölümünden bakarsan orada arabanın cd çalarını görebilirsin.sanırım 90 ve 100 . sayfaların arasında olması lazım.