Şimdi Ara

98 OTOMATİK-EURO CİVİC 17 bin'e ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-98-model-otomatik-honda-civic-sunrooflu-205447035/detay/

selamlar linkte ki euro civic için düşünceleriniz nedir??ben 17 bine verirse almayı planlıyorum;mesaj yoluyla 17750'ye indi.

2002 den bari aynı kişi kullanmış; eşim acemi sürücü başlangıç aracı olarak düşünüyorum...hiç lpg takılmamış; neye dikkat etmem gerekir?? yardımcı olursanız çok sevinirim..araç sahibinin yazdıkları :

""Merhaba. Araba teyzeme ait. Hasar kaydı yok diye biliyorum fakat bildiğim 2-3 vuruğu var tampona. Araç bakıma gireli 1000 km olmadı. Radyatör bozuktu yenisi takıldı. Elektronik olarak ve yürür aksamında şanzımanında sıkıntısı yok. Yedek anahtarı mevcut. Masraf olarak bölgesel boya gerekiyor bazı yerlere. ""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 3 Mayıs 2015; 13:30:27 >

• Selamlar euro civic pek tutulan bir model değil civic ailesinde lakin o fiyata 97-99 model bir 1.4 otomatik honda civic alabilirsiniz parça bulunması kolaydır ve piyasası canlıdır euro civicler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

Selamlar euro civic pek tutulan bir model değil civic ailesinde lakin o fiyata 97-99 model bir 1.4 otomatik honda civic alabilirsiniz parça bulunması kolaydır ve piyasası canlıdır euro civicler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

2000 model toyota corolla luna special otomatik aldım..ilk sahibinden;çok temizdi paraya kıydım...17 binlik civic 'in kaporta da boya kabarmış;altı pas tutmuştu içime sinmedi zaten 15'e verse belki alırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

quote:

Selamlar euro civic pek tutulan bir model değil civic ailesinde lakin o fiyata 97-99 model bir 1.4 otomatik honda civic alabilirsiniz parça bulunması kolaydır ve piyasası canlıdır euro civicler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

2000 model toyota corolla luna special otomatik aldım..ilk sahibinden;çok temizdi paraya kıydım...17 binlik civic 'in kaporta da boya kabarmış;altı pas tutmuştu içime sinmedi zaten 15'e verse belki alırdım..

Hayırlı olsun corolla yı ne kadara aldınız.
  • quote:

quote:

quote:

biraz pahalı oldu ama temiz olunca bide elimin altında plaka da dr 22 bin verdim... 120 bin km de...değişen vs..yok..1-2 parça lokal boyası var sadece-içi-döşemeleri tertemiz..yedek anahtarlar-kitapçıklar hepsi duruyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

biraz pahalı oldu ama temiz olunca bide elimin altında plaka da dr 22 bin verdim... 120 bin km de...değişen vs..yok..1-2 parça lokal boyası var sadece-içi-döşemeleri tertemiz..yedek anahtarlar-kitapçıklar hepsi duruyor.

evet dediğiniz gibi biraz yüksek vermişsiniz ama olsun yeter ki sıkıntı çıkarmasın Kazasız belasız sürüşler bende 98 model honda civic aldım bugün

• sizede kazasız belasız cezasız iyi sürüşler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.