Bildirim
980 Ti İÇİN EN UYGUN KASA ÖNERİ BEKLİYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üst düzey oyuncu kasalarının hepsi GTX980ti uyumludur zaten. Senin tasarım tercihine kalmış biraz, 300-500 lira arası iyi havalandırmalı bir kasa işini görecektir. -
mid towerlar uyumlu mu kardeş ? mesela corsair carbide spec 02 filan ? -
En uygunu z3 plus sanırım -
Evet uyumludur, 42cm kadar ekran kartı destekler. -
Corsair Carbide Spec-02 güzeldir tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zalman z3 plus kalitesiz ve mid tower . Gtx980ti li sisteme full tower daha iyi bir kasa yakışır. -
Zalman z3 bir arkadaşımın kasasında kullanmıştık kasa bana çok dandik geldi . Elimle zorlasam eğilir. Ben corsair spec 3 kullanıyorum . Bu kasanın çık sağlam hem 980ti da sığır . Ben Msı gamıng gtx 970 ile kallıyorum. Ayrıcı full tower de gerçekten hoş durur. Full tower alacaksan cooler master mastercase 5 pro yada düz al ikiside çok iyi kasa . İncelemsei technopattın sitesinde var kasayı almak istersen intentus satıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amaç en uygun kasa önerisiyse z3 plus gayet iyi bu konuda ama dediğiniz gibi sağlam bir kasa değil. Fiyatını düşük tutabilmek için kasa ince tutulmuş. -
Birçok kasaya uyumlu olacaktır Ekran kartı kaç cm ise öğrenip Kasa açıklamasında bulunan yerleştirilebilecek olan maksimum vga uzunluğuna bakmanız yeterlidir. -
http://www.teknobiyotik.com/silverstone-precision-serisi-ps11b-w-pencereli-mesh-on-panelli-usb-3-0-atx-performans-kasa.html
tek geçerim hem sağlam hem sade hem şık.
Malum piskopatlar incelemişti bu kasayı ordan biliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X