kumandandan baska kimde var ya 8800 ultra ki o da memur mudur nedir hani harclik degil alinteri hesabi.meshur nvidiacilari goremedim ben xxx modelini duyurdu basliklarinda.parasi cok 15 yasinda biri alsa isine yarar mi?core duo ya takar eo gibi dolanir sonra ortalikta ilk ornek olduguna pisman olursun.bu kartta hayir yok simdilik kimse de atlamaz cikar cikmaz.
Bu kartın balon olacağını iddia edenler acaba ne düşünüyorlar.G92 8800 gts tek başına bile oldukça iyi iken bu kartın iyi olmaması sürpriz olurdu. Hatta nvidia sürücü optimizasyonları ile belki performansı ileri taşıyabilir.
palit ve xpertvision gibi firmaların çözümleri ülkemizde daha ucuz olacaktır. Bu da kartı alınabilir kılabilir, zira performansı kartın ortada. üst seviye kartlarda artık multi gpu devri sözkonusu. belkide bu anlamda 8800 ultra türünün son örneği olabilir
Testler ne derece doğru orası bilinmez ama bu tabloya göre ATI yüksek çözünürlükte ben buradayım diyor.Kimi yerde nvidia önde kimi yerde ATI. Fiyat olarak değerlendirirsek tabiki ATI bir adım daha önde.Yeni revizyon X2 ler daha da iyi olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: Far-Cry
Sitelerde zaten en iyi göstermek için yarışıyor.Birkaç site hariç diğerlerinin incelemesini pek kaale almıyorum.Zaten bu işi adam akıllı yapan birkaç site var.
Dediğin gibi yanlı siteler çoğunlukta, güvenmek zor. Para olsa ikisinide alıp test etmek isterdim doğrusu...
Zuladan 3870x2 çıkarttırmayın bana dağtırım gx2 falan dinlemem şu x2'im gelsin icabına bakarız (uçtum biraz)
sayfada en üstteki testlerde aa bile acıkken 2 kat fark atmış bi başka yerdeki incelemede 3870x2 nin altında kalmış ,bunlar napmaya calışıyor böğle kime inanaıcaz birde bu yüksek ısı meselesi konuşuyordu kac derece calışıyomuş acaba
bazı incelemelerde 3870 x2 kadar ısınıyor deniyor. nvidia 105 dereceyi baz almış ısıya müdahale olarak, bence yaza kadar ısı problemi olayacak ama yazın x2 lerin durumunu tahmin bile etmek istemiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: .45 ACP
kumandandan baska kimde var ya 8800 ultra ki o da memur mudur nedir hani harclik degil alinteri hesabi.meshur nvidiacilari goremedim ben xxx modelini duyurdu basliklarinda.parasi cok 15 yasinda biri alsa isine yarar mi?core duo ya takar eo gibi dolanir sonra ortalikta ilk ornek olduguna pisman olursun.bu kartta hayir yok simdilik kimse de atlamaz cikar cikmaz.
HOCAM SENDE EXPANDER GİBİ BELLİKİ ATİ FANATİĞİSİN KARTIN PERFORMANSI NEDEN SANA BU KADAR DERT OLMUŞ ANLAYAMADIM, SEN ATİ KULLAN, İSTEYEN GİTSİN BU KARTI ALSIN KİME NE ZARARI VAR SENİN BU KARTTA İŞ YOK PARA ETMEZ DEMENLEMİ SATMIYCAK BU KART, TABİKİ HAYIR
BU TARZ KARTLARDAN MİLYONLARCA SATIŞ RAKAMIMI HEDEFLİYOR SANIYORSUNUZ KART ÜRETİCİLERİ? TABİKİ HAYIR. BU BİR GÜÇ GÖSTERİSİ, BU İŞİN KRALI BENİM , EN İYİ KARTI BEN ÜRETİYORUM ANLAMINA GELİYOR BU KARTLAR Bİ YERDE. SATTIGI KARTTA YANINA KAR KALIYOR.
KISACASI NVİDİA İŞİNİ İİ YAPIYOR VE ÇIKARTTIGI KARTLARLA ATİ Yİ HİÇ KASMADAN RAHATÇA GEÇİYOR. TEST SONUÇLARI ORTADA ZATEN SÖLENECEK BİŞEY YOK. TABİKİ BU KARTA BU PARA VERİLİR VERİLMEZ O KULLANICIYA KALMIŞ İSTER ALIR İSTER ALMAZ AMA BU, NVİDİA NIN ŞUAN BU İŞİN EN İYİSİ OLDUGU GERÇEĞİNİ DEGİŞTİRMEZ.
quote:
Orjinalden alıntı: ((( free_man )))
quote:
HOCAM SENDE EXPANDER GİBİ BELLİKİ ATİ FANATİĞİSİN KARTIN PERFORMANSI NEDEN SANA BU KADAR DERT OLMUŞ ANLAYAMADIM, SEN ATİ KULLAN, İSTEYEN GİTSİN BU KARTI ALSIN KİME NE ZARARI VAR SENİN BU KARTTA İŞ YOK PARA ETMEZ DEMENLEMİ SATMIYCAK BU KART, TABİKİ HAYIR
BU TARZ KARTLARDAN MİLYONLARCA SATIŞ RAKAMIMI HEDEFLİYOR SANIYORSUNUZ KART ÜRETİCİLERİ? TABİKİ HAYIR. BU BİR GÜÇ GÖSTERİSİ, BU İŞİN KRALI BENİM , EN İYİ KARTI BEN ÜRETİYORUM ANLAMINA GELİYOR BU KARTLAR Bİ YERDE. SATTIGI KARTTA YANINA KAR KALIYOR.
KISACASI NVİDİA İŞİNİ İİ YAPIYOR VE ÇIKARTTIGI KARTLARLA ATİ Yİ HİÇ KASMADAN RAHATÇA GEÇİYOR. TEST SONUÇLARI ORTADA ZATEN SÖLENECEK BİŞEY YOK. TABİKİ BU KARTA BU PARA VERİLİR VERİLMEZ O KULLANICIYA KALMIŞ İSTER ALIR İSTER ALMAZ AMA BU, NVİDİA NIN ŞUAN BU İŞİN EN İYİSİ OLDUGU GERÇEĞİNİ DEGİŞTİRMEZ.
Lütfü son noktayı koymus.Nvıdıa master
quote:
Orjinalden alıntı: kaan84
sayfada en üstteki testlerde aa bile acıkken 2 kat fark atmış bi başka yerdeki incelemede 3870x2 nin altında kalmış ,bunlar napmaya calışıyor böğle kime inanaıcaz birde bu yüksek ısı meselesi konuşuyordu kac derece calışıyomuş acaba
ilk testin incelemede kullandığı driver ccc 8.2 beta garip.
Exa`yı aradım az once kart en gec 1 hafta ıcınde stoklarda olacagını soledıler 9800GX2 ıcın
hangi markaları getireceklermiş ve fiyat konusunda bilgi alabildinizmi acaba
quote:
Orjinalden alıntı: ((( free_man )))
quote:
oncelikle est. kimse expander kadar ati fanatigi olamaz adam tescil ettirdi daha otesi yok.soylediklerimi yanlis anlamissin diye kizmayacam cunku expander yazmamis ama ben malkavian vampir klanindan oldugum icin decoder ya da tercuman bulmaniz gerekiyor genelde.yav takilmayayim diyorum su vampir isine ama zorla koz veriyorlar elime.bak simdi cumle cumle tercume:
"kumandandan baska kimde var ya 8800 ultra ki o da memur mudur nedir hani harclik degil alinteri hesabi"
forumda memur amir az hatta olanlar bile bu tip pahali seyleri alacak kadar merakli olmayabiliyor.
"meshur nvidiacilari goremedim ben xxx modelini duyurdu basliklarinda"
meshur nvidiacilar pek ragbet gostermedi karta.iclerinde bu karti almakla ilgilenen oldugunu sanmiyorum su gunlerde hatta ileride.
"parasi cok 15 yasinda biri alsa isine yarar mi?core duo ya takar eo gibi dolanir sonra ortalikta ilk ornek olduguna pisman olursun."
parasal sorunu olmayan ama bu isten anlamayan biri alip test etse foruma bir katkisi olmaz.yasi salladim ama o ornek gercek dolandirdi butun forumu pesinde.
"bu kartta hayir yok simdilik kimse de atlamaz cikar cikmaz."
hani kart cikiyor 1000 lira sonra bir ay olmadan dalisa geciyor ya fiyatlar, alacak olan bile bunu bekler yani cikar cikmaz hemen forumdan birinden kullanici testi beklemek yanlis.
yoksa benim iki makinem var hem ati hem nvidia kullaniyorum double agent hesabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme