arkadaslar suan bu kart andromeda.com.tr 159+kdv dustu acaba onceden andromeda 9800 se pro olup bırde olmayan lar ayrı ayrı satıyodu .acaba sımdı 9800pro olanlar kalmadıgı ıcın mı bu kadar dustu?? almayı dusunuyorum da . ?????
kardeş bence fiyat uygun ama ne deddiğini anlamdım açıçası ama eğer o kart 256bitse bence beş dakka bekleme derim o fiyata bak bana kal geldi bende mi değişsem kartı yaa[dry]
bencede bitti 159 olanlar mod olmayanlardır. 9800se nin performansı 9600xt den düşük ( mod olmayanlar 4 pipe olanlar) bunu açıkça bilin arkadaşlar. (9800) olayına kapılmayın.
ben ekran kartimi aldiktan 2-3gun sonra geldi o 9800se'ler. haala yaniyorum daha ucuza daha iyi kart alacaktim 3gun daha beklesem. ben olsam hic kacirmam direk alirim.
Bencede mod'da başarısız kartlardır andromedadakiler bence riske girme 9600xt al powercolor bravo edition.
Mod olmasada iyi performans veriyorlar bence kaçırılmamalı...
altında yazıyor zaten "9800 se modlanmamaktadır" diye. bundan sonra 9800 pro gelmez mi acaba? ya da gelenler artık 128 bit mi olucak? ben fiyatının 200$ a falan düşmesini bekliyordum.(9800 pro'nun)
POWERCOLOR 9600XT BRAVO EDT.128MB DVI VIVO 8X 198+KDV
habdullah çok pahalı dediğin kart andromedada saphirein kartı 159f-dollar+kdv...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme