Şimdi Ara

9800 se

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar suan bu kart andromeda.com.tr 159+kdv dustu acaba onceden andromeda 9800 se pro olup bırde olmayan lar ayrı ayrı satıyodu .acaba sımdı 9800pro olanlar kalmadıgı ıcın mı bu kadar dustu?? almayı dusunuyorum da . ?????

• kardeş bence fiyat uygun ama ne deddiğini anlamdım açıçası ama eğer o kart 256bitse bence beş dakka bekleme derim o fiyata bak bana kal geldi bende mi değişsem kartı yaa[dry]
  • yoksa rıske gırmeyeyıp sapphire 9600 xt alsakmı?? oda 159+
    kdv yorumlarınızı beklıyorumm????
  • 9800pro olabilenler bitti sanırım andromeda da.
  • bencede bitti 159 olanlar mod olmayanlardır. 9800se nin performansı 9600xt den düşük ( mod olmayanlar 4 pipe olanlar) bunu açıkça bilin arkadaşlar. (9800) olayına kapılmayın.
  • ben ekran kartimi aldiktan 2-3gun sonra geldi o 9800se'ler. haala yaniyorum daha ucuza daha iyi kart alacaktim 3gun daha beklesem. ben olsam hic kacirmam direk alirim.
  • Bencede mod'da başarısız kartlardır andromedadakiler bence riske girme 9600xt al powercolor bravo edition.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ATİ RADEON 9800 PRO
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mod olmasada iyi performans veriyorlar bence kaçırılmamalı...
  • altında yazıyor zaten "9800 se modlanmamaktadır" diye.
    bundan sonra 9800 pro gelmez mi acaba? ya da gelenler artık 128 bit mi olucak? ben fiyatının 200$ a falan düşmesini bekliyordum.(9800 pro'nun)
  • POWERCOLOR 9600XT BRAVO EDT.128MB DVI VIVO 8X 198+KDV
  • habdullah çok pahalı dediğin kart andromedada saphirein kartı 159f-dollar+kdv...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.