Şimdi Ara

9800gtx+e8400 kasa ve psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç hafta içinde yeni bilgisayar toplıycam ve ekran kartı 9800gtx islemci e8400 olucak. islemciye oc yapıcam. Bunun icin kasa ve psu olarak ne önerirsiniz

Yorum yapanların elleri dert görmesin.

• öyle uzun bir kart için psu olmayan büyük sayılabilecek bir kasa almalısın,psu olmadan bulursan RC690 kasa alabilirsin,yanınada 600watt ocz tavsiye ederim...işlemciye o.c. yapacağın için 600 dedim yapmazsan 500 watt yeter
  • hocam anakart olarak ne düşünüyorsun???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigdede

hocam anakart olarak ne düşünüyorsun???

anakart olarak x48-dq6 düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoFuu -- 10 Haziran 2008; 20:36:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoFuu

Herkese merhaba,

Birkaç hafta içinde yeni bilgisayar toplıycam ve ekran kartı 9800gtx islemci e8400 olucak. islemciye oc yapıcam. Bunun icin kasa ve psu olarak ne önerirsiniz

Tt armor+ ve Tt TP 750W
    350 dolar+ kdvye getirebilirsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

quote:

Orjinalden alıntı: SoFuu

Herkese merhaba,

Tt armor+ ve Tt TP 750W
    350 dolar+ kdvye getirebilirsin....

o kdar para vermeye gerek varmı

• Nedense hort edesim geldi, şu an bilgisayarına ne haltlar yedin bilmiyorum ama bu kasayı aldıgımızda 2mizde armor+ ve hd4870 alarak güzel zaman gecirmistik :D sonra tabi 6870'e gecmistin diye hatırlıyorum xfx'in :D Ah ah hey gidi günler...
  • Anakarta tak bir 9650, biliyorsan yap hız aşırtmanı, eklem RAM leri bir de GTX560 bir o kadar daha götürür..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9650 takabilir de ramleri komple değiştirmeli zira 4 tane slotun 4'ü de dolu olması gerekiyor bir değişiklik yapmadıysa kardeşi o yokken :) Diğer yönden 6870 zaten onu götürecek bir kart bir süre daha bence :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.