Şimdi Ara

9800pro@xt hararet yaptı (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya eskiden yazın ortasında 70-75derece çalışıyordu, Dün oyundan çıktım 92 derece gördüm.O/c da yapılı değil. VGASilencer var.Niye böyle bir artış oldu.Ama eskiden Atitool un eski versiyonu vardı, şimdi yenisi var.Acaba yanlış mı ölçüyo.eskiden taş çatlasa 75 derece olurdu hemde o/c lu.20 derece az değil ki
    Var mı bi öneriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazma -- 14 Kasım 2004, 19:08:20 >

• valahi bence sen vg silencer'ı kontrol et bukadar olmaması gerek
    kasa içi hava akışı iyi olmayadabilir ancak 92 derece bana baya yüksek geldi üstelik vg silencer ile
  • Vga silenserla o katı o derecelere getırmen nerdeyse ımkansız sen en ıyısı montajı kontrol et.
  • önceden monte ettiğimle aynı, acaba macunun ömrü mü bitti
  • istersen kontrol et bakarsın iyice katılaşmıştır silip yeniden macunla ama ben yinede silencer 'ı bidaha kontrol et derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazma

önceden monte ettiğimle aynı, acaba macunun ömrü mü bitti

macunun omru bıtmesı dıye bısey ne duydum nede gordum
    belkı sensoru bozuktur ?
  • Çok yüksek dereceler,kesin bir yerde problem var,,,İlk pro@xt furyasında millet 55-60 lara düşürmek için neler denemişti,en iyileri de silencer ve zalman dı(zalmanı ben kullandım)
    Load 68 civarını geçmiyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gpu lar ne kadar dayanıyor
    92 derece çok deilmi
  • silenceri hihgh damı çalıştırıon slow damı onu kontrol et
  • highda duruyo,

ömrü bitmiştir dediğim:
    araba motor yağları nasıl kullandıkça gidiyo, belki bunda da zamanla ısıdan bişiler oluyordur dedim :)
    o kartı elime alırsam kötü olur ya,acaba vidaları gevşedi de, gpunun üstüne tam basmıyor mu? açıp bakıcam ama macun yok elimde offf,
  • 92 derecemi? çok fazla bu ısı 100 derecede su kaynıyor be?
    Bence silenceri çıkar kontrol et yeniden montaj yap.
  • benim kartta 70 gösteriyor sıcaklığı ama everst home. ile bakğımda sıcaklık 40 dderecelerde.. bide öyle kontrol edttt
  • Eğer o derece gerçekse iki rekat da şükür namazı kıl kart kül olmadı diye
    Bir kart nasıl 92 derece olabilir ve hala nasıl çalışabilir ben de bunu anlayamadım..
  • arkadaşlar ekran kartının sıcaklığına hangi programla bakıyorsunuz, bunun nvidia kartlar için olanı var mıdır?
  • yaw sabah sabah 96 derece gördüm, bi bahar temizliği yapiyim dedim, silencerın altını zımparaladım, kanalların yarısı pislikten tıkanmış, onları sildim, şimdi 66derece max. oldu, oh bee
  • Çözdüğüne sevindim.Benim kart da max 72 goruyor def. da 66 civarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.