Şimdi Ara

980SLI Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuan GTX980 kullanıyorum ve memnunum. Monitörüm VG248QE 144 HZ 1080p bir monitör. Benim sorum size elimdeki parayı ikinci bir gtx980 le mi yoksa rog swift pg278q ile mi değerlendirmemin daha mantıklı olacağı. Şuan ikinci bir 980 alsam bi kaç aya yine rog swift i alacağım. çözünürlüğüm 1440p ye çıkmış olacak. İkinci 980 144 hz 1440p için daha da gerekli olacak. Çekinmemin sebebi Nvidia Pascal Mimarisini çok büyüttü. Performans farkı çok olur ve 980 lerin değeri çok düşer satarken büyük kayıp olur mu diye düşünüyorum. Sizin görüşleriniz nedir? Şimdiden teşekkürler. Not: İyi olana iyi kötü olana kötü derim. Ama 390x i bekle demeyin lütfen. Nvidia iki katı fiyata yarı performans gibi bi saçmalık yapmadığı sürece AMD ATI tercih etmeyeceğim.

• Benim önerim dx12 ve vulkanı beklemen yönünde.
    Ne kadar perfomans artacak hep beraber göreceğiz.

Birde "Nvidia iki katı fiyata yarı performans gibi bi saçmalık yapmadığı sürece" Titan x ile bunu yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

Benim önerim dx12 ve vulkanı beklemen yönünde.
    Ne kadar perfomans artacak hep beraber göreceğiz.

Birde "Nvidia iki katı fiyata yarı performans gibi bi saçmalık yapmadığı sürece" Titan x ile bunu yaptı.

Ben onu gtx serisi kartlar için demiştim. Titan ın kaderini 3xx serisi belirlicek gibi.

Yani dx12 ve vulkan la ikinci karta hiç gerek kalmaz bile mi diyorsunuz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodi-- -- 21 Mart 2015; 15:43:42 >
  • dodi-- kullanıcısına yanıt
    2.kartı alacaksınız.
    Günümüzde hiç bir oyun dx12 değil ve vulkan hala yapım aşamasında.

vulkan ile ilgili bilgili forumdan kişiler var. Benden daha yardımcı aşağıdaki konu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_103475947/f_//tm.htm#103475947

Aynı monitörü kullanıyoruz. Geçiceğiniz monitörüde kullandım. Fark var ama abartılacak kadar değil. Zaten ne kadar özel olsana TN panele o kadar para verilmez.
    144hz isterseniz IPS 144hz g-sycn monitörler çıkmaya başladı.
    Ben bekliyorum. Zamanınız yoksa alın.
  • Monitor derim ben

980 duruma göre alınır bir bakarsınız tam FP bir kart çıkar ki pazarın böyle bir karta ihtiyacı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

2.kartı alacaksınız.
    Günümüzde hiç bir oyun dx12 değil ve vulkan hala yapım aşamasında.

vulkan ile ilgili bilgili forumdan kişiler var. Benden daha yardımcı aşağıdaki konu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_103475947/f_//tm.htm#103475947

Aynı monitörü kullanıyoruz. Geçiceğiniz monitörüde kullandım. Fark var ama abartılacak kadar değil. Zaten ne kadar özel olsana TN panele o kadar para verilmez.
    144hz isterseniz IPS 144hz g-sycn monitörler çıkmaya başladı.
    Ben bekliyorum. Zamanınız yoksa alın.

Hocam doğru diyorsunuz aynı şeyi bende düşündüm. Ama 1440p 120hz IPS beklerken 4K gsync ler geldi. Yok ben 120 hz isterim 4k yı da onu beklicem derken 5k ekranlar bu seferde ortaya çıkıcak. Sonu olmayan bi olay. Kafalar karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Monitor derim ben

980 duruma göre alınır bir bakarsınız tam FP bir kart çıkar ki pazarın böyle bir karta ihtiyacı var

Sırf g-sync den dolayı bende monitöre kaymaya başladım. Akıcılıkta sorun olmayacağı için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.