Şimdi Ara

9810

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben telefonumu değiştirmek istiyorum ve torch kasası (9800-9810) da kararliyim fakat 9810 un işletim sistemi 9800 a göre çok iyi ve 9810 u benim için ideal bir telefon yapıyor fakat suan Türkiye'de yok ve sanırım resmi bir açıklama da yok gelecek veya gelmeyecek diye bu konuda bir bilgisi olan varmi tahmini olarak nezaman gelecegi fln eğer gelmeyecekse mecbur 9800 alacağım .s sizce ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bedel07

Ben telefonumu değiştirmek istiyorum ve torch kasası (9800-9810) da kararliyim fakat 9810 un işletim sistemi 9800 a göre çok iyi ve 9810 u benim için ideal bir telefon yapıyor fakat suan Türkiye'de yok ve sanırım resmi bir açıklama da yok gelecek veya gelmeyecek diye bu konuda bir bilgisi olan varmi tahmini olarak nezaman gelecegi fln eğer gelmeyecekse mecbur 9800 alacağım .s sizce ne yapmaliyim

bu cihaz bildigim kadarı ile sadece amerikada satılıyor. amerikaya özel üretilen bir cihaz. buraya gelmez. ama internet üzerinden yada bir tanıdık vasıtasıyla falan alabilirsiniz. aynı özellikleri taşıyan 9900ı düşünebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    radeon 8510 5570
    11 yıl önce açıldı
    i7 13700HX, Rtx 4080 darboğaz?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.