Şimdi Ara

98Model Nissan Pathfinder için Far Ampulleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 98Model Nissan Pathfinder için far ampülleri arıyorum, stok ampulleri oldukça zayıf olduğundan bunları Osram ya da alternatif daha kaliteli halojen ampüller ile değiştirmek istiyorum fakat aşağıda göreceğiniz üzere aracın manuelindeki ampüllere karşılık gelen bir şey bulamadım h1 falan diye kodlar yazmıyor bir de mesela 1156 ile bağlantılı ampüller buluyorum fakat inputları hep 25w falan dolayısıyla bir seçim yapamadım, bu konuda yardımcı olacak birileri çıkarsa çok mutlu olurum, yani hangi ampül kodlarını aramalı ve almalıyım bu listeye göre. Yardımlarınız rica olunur. Sevgiler.

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkür ederim, mesela bunun yerine ne takabilirim merak ettiğim kısım o, philips ve osram'ın yeni modelleri oldukça hoşuma gidiyor onlara geçiş yapmak istiyorum.

• Fratdd F kullanıcısına yanıt

farklı bir far türüne mi geçiş yapmak istiyorsunuz? mesela bunun yerine h11 gibi veya hb4 gibi?

eğer öyleyse muhtemelen far soketini değiştirmeniz gerekecek. bunu bir elektrikçi halleder sanırım ama yerinizde olsam orijinaline ellemezdim. eğer aydınlatmasında sorun varsa daha güçlü lümen değeri olan bir led far takabilirsiniz ama bu göz alacaktır. göz almaması için orijinal farın içine mercek takarsınız ama bu da biraz masraflı olur.

sizdeki araba yusuf miroğlundaki siyah pathfinder olmalı (deli yürek dizisindeki). çok hoş bir araç küçüklüğümden beri hastasıyım. allah güle güle kullanmak nasip etsin 98Model Nissan Pathfinder için Far Ampulleri 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo s60 far ampul seçimi.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.