Marketten yanlışlıkla 870MB lık CDlerden almışım. BU tip CDlere nasıl yazacağım. Yazıldıktan sonra diğer 800MB lık Cdler gibi normal kullanabilir miyim.
700 MB CD' leri nasıl kullanıyorsanız öyle... Bir fark yok.
diğer cd lerle hiç bi farkı yok aynı işlemleri yapacaksın
Bende DVD writer ile gelen NEro express var ve bu yazılım 700 MB üzeri data yazmaya çalıştığım zaman "yetersiz disk kapasitesi" hatası verip diski çıkartıyor. Windowsun kendi CD yazma programı da yeterli yer olmadığı hatasını veriyor. O yüzden mormal CDler gibi yazılamıyor. Bir de nerelerden kaldıysa kulağımda bu tip büyük kapasiteli disklere "disk at once" ya da "track at once" gibi bir seçenek seçilip öyle kayıt yapılabildiğini duymuştum.
nero 7 kullanıyorsan yazma sırasında seçim yaptırıyor ssana cd seçimi oradan yapabilirsin
Nero express yerine Nero Burning rom'u aç (varsa).DOsya->Seçenekler->Uzman Ayarları Kısmında fazla yazım boyutu var.Oraya (cdnin kapasitesinden) emin olduğun süreyi yaz.Altında kısakapanış metni kullan var.Onu işaretle.OK.Ben normal cdlere bile 720 mb. yazdırabiliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme