Şimdi Ara

99 focus ambiente (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öyle deme kardeş araba temizdi kuruş masrafı yoktu en kaliteli tüp vardı .temiz araçtı hayırlı olsun denir alıcıya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x15

quote:

Benim 2004 hb comfort sağ kapı ve çamurluk kaskodan orijinaliyle değişti arka kapıda kısmi boyalı 78 bin de abs ve 4 airbag otokoç çıkışlı ankara arabası ne kadar eder sizce..??

Benim araba ne kadar eder hazır experler buradayken sorayım... Tüp taktırmakla satmak arasında gidip geliyorum...Lpg taktıracağım da yok benim 4-5 ay oldu nerdeyse hala düşünüyorum

Kimse cevap vermeyecek mi soruma... Bu arabayı satabilir miyim ben sizce? Yoksa değişeni olduğundan dolayı çok mu ucuza vermek zorunda kalırım..18-18.5 eder mi..Bu civarlara satamazsam lpg taktıracağım..Satarsam da model düşürebilirim, 99-01 ler gözüme daha hoş görünüyor bir de 2.0 olursa süper olacak..Karaağaçla ikimiz 2.0 piyasasını artıracaz bu gidişle...

• quote:

Orjinalden alıntı: mert0648

lınkte gösterdiğiniz comfort tavan hariç boyalı diyor. okadar boya olunca piyasası düşüyor elbet.Yani dicem 14-15 bin ytl ye focus zor bulursun bulsanda ya boyalıdır ya kazalıdır.Anca o paraya ambıant bulursun temizini yakalarsan o fiyatada iyi öpte tepene koy derim.
    ha ayrıca 17 500 e ambıantı verdım emin ol tüplü.abs de yoktu

Arkadaşım gerçekten aracını çok süper bir fiyata satmıssın. Daha bügün inceledim 2000 model focus ambianteye baktım arkadaşımda araba tertemiz çizik dahi yok araç çil çil ama ABS yok o yüzden düşünmedim bile araçta sadece bir parça boya var. 15 bin e bıraktı ama ben ABS siz bir araca 10 bin den fazla vermem yani eğer 10 bin i geçeceksem araçta ABS olacak. Eğer aracın linkini bulursam koyarım. Arkadaşım öğretmen hemde galericilik yapıyor. İstersen pazartesi gel 250 kar ver hemen sana alayım satışı da hazır eğer dediğin gibiyse götür Ankarada 16.500 e sat iki günde 1250 lira kar edersin. Gel burda ford serviside var iyice baktır araca 15250 ye alırım sana ama benden sana tavsiye pazara bakarsan 14 bin veya daha altına ABS siz birçok focus bulursun. Dediğim gibi arkadaşım galerici bana 15 e verecek düşün artık kendisi kaça aldı en az bin lira kar etmeyeceği araçları almazlar.

• quote:

quote:

quote:

Benim 2004 hb comfort sağ kapı ve çamurluk kaskodan orijinaliyle değişti arka kapıda kısmi boyalı 78 bin de abs ve 4 airbag otokoç çıkışlı ankara arabası ne kadar eder sizce..??

Benim araba ne kadar eder hazır experler buradayken sorayım... Tüp taktırmakla satmak arasında gidip geliyorum...Lpg taktıracağım da yok benim 4-5 ay oldu nerdeyse hala düşünüyorum

Kimse cevap vermeyecek mi soruma... Bu arabayı satabilir miyim ben sizce? Yoksa değişeni olduğundan dolayı çok mu ucuza vermek zorunda kalırım..18-18.5 eder mi..Bu civarlara satamazsam lpg taktıracağım..Satarsam da model düşürebilirim, 99-01 ler gözüme daha hoş görünüyor bir de 2.0 olursa süper olacak..Karaağaçla ikimiz 2.0 piyasasını artıracaz bu gidişle...

Valla arkadaşım aracın bikere piyasanın biraz altında olur ama ne kadar olur bilemem müşterinin çok hoşuna gider alır o ayrı konu zannedersem 16-18 bin gibi bir fiyata alıcı bulur. Ama sana tavsiye satma aracını taktır tüpünü paşalar gibi bin aracına. Aslında ben de 1.6 istiyorum ama 2.0 ler ucuz olduğu için onlara bakıyorum. Yani elimde senin gibi bir 1.6 focus olsa hiç bi arabaya bakmam tüp taktırır binerim. 2.0 focusların pisasıda yükselmez merak etme zaten yükselirse vergi olayında indirimden yararlanaz o zaman dahada ucuzlar zaten. 2000 modellerin kasko bedeli 13.300 2001 modellerin kasko bedeli 13.600 lira 2.0 focusların. eğer kasko bedelleri 15 bini geçerse vergiyi 750 liradan öder o zamanda arabanın piyasası düşer sadece değerini bilenler alır.

• Kasko bedelleri düşmüş 2.0 ların..2000 ler 13050 01 ler 13350..Bunlar neye göre belirleniyor ben anlamıyorum..Her ay kafadan 350 düşürüyorlar arada bir iki ay dinleniyorlar..Piyasada 13 e değil 15 e bile düzgün 2.0 bulmak imkansız..

16 ya ben benim focusun tek kapısını vermem..Nette de değişeni olan hiç araba yok ki bir kıyaslama yapayım..Türkiyedeki bütün focuslar en fazla yüzeysel boyalı o da çizikten...
  • Kasko bedelleri bildiğin kadarı ile Türkiye genelinde yapılan araştırmalarda satılan araçların fiyatlarının ortalaması alınarak belirleniyor. Dediğin gibi internette fiyatlar buna göre çok yüksek görünüyor. Ama internette gerçekten abartıyorlar 15 bin üstü fiyat yazanların 4-5 aydır duruyor araçları. 15 bin civarı fiyat yazanlar eğer araç tüplü ise 14- 15 arası satıyorlar. Ben bir kaçını aradım aracını 16 bin yazanalr bile 14 bin e kadar düşüyorlar. Ben kışa kadar beklicem kışın daha da düşer 13 bin e bulursan alırım bir kaç boyalı da olsa olur temiz olsun yeter. 14 bin e çok bırakan oldu ama o fiyatı çıkaramadım o yüzden bekliyorum kışa kadar vaktim var kasko bedelinin çok üstünde fiyat vermem 13 e temiz bulursam alırım. Zaten 14 bin geçersem 1.6 sını alırım hem vergi hemde azda olsa yakıt tasarrufu olur.
  • Bende bu aylarda bir araç almaya niyetliyim.

Focus ilk tercihim gibi duruyor.

Ancak! Bilmediğim çokşey var. Örneğin

- Focus I - II - III arasındaki farkları ve hangi yıllara dahil olduklarını bilmiyorum.

- İkinci eli hangisinin iyidir , onu bilemiyorum. Mesela 2002-2003 model satılık araç sayısı diğerlerine göre daha az sayıda, bu bir tesadüf mü, yoksa bir sebebimi var ?

- SW ve sedan araçlara göre HB çok daha fazla tutuluyor gibi , bu doğrumu ?

cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Focus I 1999- 2004
    Focus II 2004-2008
    Focus II (Makyalı) 2008 - ?

yani Focus III yok :)

ikinci eli hangisi iyi derken ???? Tabiki Yıla bağlı oalrak değşir...

SW modeli HB den çok mu??? olurmu yaw...hem çok olsa veya az olsa bişey değiştirmez...tutulup tutulmama olayı yok...kim ne isterse onu alıyor.

ama HB bence daha fazladır sonra Sedan Sonra SW
  • sw ler normalde hiçbir markada pek tutulmaz Türkiye'de..Focusların daha ziyade sedanları satılıyor bagaj olayı nedeniyle..Hb ler piyasada daha az bu nedenle fiyatları sıfırının satış fiyatının aksine ikinci elde sedanlardan biraz daha pahalı oluyor ve temiz bir hb bulmak temiz bir sedan bulmaktan daha zor..
  • Evet kesinlikle haklısınız, bugün İzmir araba pazarında 1 tane dahi 5 kapı HB yoktu.

Sadece 1 adet sedan 1 adet adette çift kapı vardı. Otokent te ise tüm galericiler de sedan bulunabiliyor ancak HB yok. (gerçi iki adet 99 HB buldum ama aşırı dökük duruyorlar

Galeride 2004 sedan metalik gri araca 14.000 YTL kafadan fiyat çektiler.

2006 sedan mavi ye ise 20.500 kafadan fiyat çektiler ikiside baya iyi duruyordu.
  • 2004 bir sedan 14 bin olmaz..Hele galerideyse hiç olmaz..Araba alırken dikkat edin çok pahalı olanlarından olduğu kadar çok ucuz olanlarından kaçının derim..
  • Aslında 2004 model için banada biraz düşük gibi geldi ama tabiki ne olduğunu bilemiyorum.
  • Abi normal bir arabayı o paraya satarlarmı akıl var mantık var. o arabanın pıyasası 19 bın ytl.Eğer bir araba piyasasının 1-2 mılyar altında ise büyük bir ihtimal bir sorunu vardır
  • ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim niye sildin mesajını o kadar hortlatmıssın :)
  • Silmedim abicim hortladı bende kaçtım...
    Bendede 99 sw hatasız boyasız ambiente güvenlik paketli var
    Iyi paraya satarım tokum yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.