Şimdi Ara

99 focus ambiente

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

99 focus sedan ambiente, tek airbag, klima var. abs YOK... Yani gp siz ambiente. Aytozu gri.

15000 diyor. Servisbakımlı 73binde, hatasız. Bizzat kontrol ettirdik ama bu para verilir mi emin olamadık.

Ne dersiniz...?

• doğrusu güvenlik paketsiz ambiente almazdım,ama beklentiler farklı olabilir.

sanırım o fiyata güvenlik paketli ambiente veya ghia bulunabilir.
  • 1999 model GHİA HB 76,000 KM DE 15,000 e sattım... ...
    ÇİFT Airbag..Abs+Ebd

Ya o fiyat yüksek...yada ben ucuza sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 18 Haziran 2008; 12:29:24 >
  • Fiyat fazla
  • Ya da bana hatasız ve düşük km bulabileceğimiz bi yer söyleyin. Temiz araba bulmak ne kadar zormuş ya.

Haklısınız gp siz focus alınmaz ama temiz diye kaçırmak istemiyoruz, servis bakımlı ilk sahibinden. 14500e belki alınabilir tam pazarlık yapmadık.

Ya sizin gibi 15 e satan birini bulabilsek. Sahibindene bi bakıyosun 16 dan aşağı yok o da 140 binde araçlar. Kafayı yiycez bi akrabaya bakıyoruz .
  • yaa o fiyatalara bakmayın... bende ilanda 16,500 yazıyordum... çoğu öyle yazanlar satamıyor zaten .:D:D aylarca ilan duruyor.. gerçek fiyat benmki hatta bayii çok iyi sattın dedi.. bayi benden 15,000 alacaktı...ama kaça satacam dedi,yani kar edemezmiş...anlatabildim mi....
    bizimkide çok temizdi forumda bilenler bilir..

buda satığımız eski focus'umuz :(((

99 focus ambiente
    normalde ön sis far yok...serviste orjinal taktırdık :)
     99 focus ambiente

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 19 Haziran 2008; 22:42:41 >

• Ben bir daha araba alırsam kesinlikle boyalı alacağım..Şase de bir sorun olmasın yeter..Hem daha ucuz oluyor..Hatasızmış..Hatasız aldım da ne oldu geldi biri çarptı arabama boydan boya çizdi...Şimdi kapı değişecek boyanacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    206 sedan comfort
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEN 2000 MODELİNİ GÜVENCE PAKETLİ 15000 ALDIM AMA ARAÇ 150000 KM DE İDİ..73 OLMASI BENİ BİRAZ ŞAŞIRTTI..
  • fiyat biraz fazla geldi bana. aynısı hb 2000model amb. arkadaşım 12.750 ye almıştı ama km si 13000 di...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssahin64

BEN 2000 MODELİNİ GÜVENCE PAKETLİ 15000 ALDIM AMA ARAÇ 150000 KM DE İDİ..73 OLMASI BENİ BİRAZ ŞAŞIRTTI..

Demek ki bu piyasa kaptırabildiğine...

Bu araç kmsi orjinal ondan eminim, donanmada bi albayın, internete bile vermedi ilanı. Başka bi yerden öğrendim ben. Aslında 15 bin normal gibi ama abs olmaması beni düşündürüyor.
  • slm arkadaşlar öncelikle belirteyimki size bu fiyat ankara piyasasına göre çok çok iyi bence yani 15.000 ytl uygun derim... fakat dikkatinizi çekerim focus alırken özellikle ilk kasa ve makyajlı kasa için konuşuyorum mümkün olduğunca hb araç almaya bakın derim... çünkü bu araçlar piyasada taksi olarak 1-1.5 sene kullanılıp kilometresi değiştirilip satılıyor... bu arkadaşımızın bulduğu focus un kilometreside %80 ihtimalle düşürülmüş bana göre çünkü 11 yaşında C segment bir aracın bu kilometrede olması şaşırtıcı... lütfen araç alırken işi uzmanına bırakın ayrıca direksiyon, pedallar ve vites topuzu gibi organların aşınma durumunu gözden geçirin...
  • 99 model 3 ay önce sattık 76,000 biz yalanmı diyoruz.. :):):)
  • Sana yalan diyorsun demedim fakat geneli böyle...bende focus kullanıcısıyım ama aracımı almadan önce ikinci el pazarlarını gezdim arabanın hali kalmamış adam bana 95.000 de diyor acaba kaç 95.000 düşünmek lazım... senin arabanı alanada sanada hayırlı uğurlu olsun kardeş...
  • Olmuştur heralde...aldı daha arayan yok :):):):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mclearen

slm arkadaşlar öncelikle belirteyimki size bu fiyat ankara piyasasına göre çok çok iyi bence yani 15.000 ytl uygun derim... fakat dikkatinizi çekerim focus alırken özellikle ilk kasa ve makyajlı kasa için konuşuyorum mümkün olduğunca hb araç almaya bakın derim... çünkü bu araçlar piyasada taksi olarak 1-1.5 sene kullanılıp kilometresi değiştirilip satılıyor... bu arkadaşımızın bulduğu focus un kilometreside %80 ihtimalle düşürülmüş bana göre çünkü 11 yaşında C segment bir aracın bu kilometrede olması şaşırtıcı... lütfen araç alırken işi uzmanına bırakın ayrıca direksiyon, pedallar ve vites topuzu gibi organların aşınma durumunu gözden geçirin...

Dediğiniz doğrudur ancak bu aracın serviste kayıtları var, periyodik servis bakımları mevcut, adam ilk sahibi zaten dediğim gibi km düşüreceği bi durum olmamış, gölcükte kullanmış o kadar km yapabilmiş şimdi yurtdışına gidiyor ve satılığa çıkardı. Galiba alacağız öyle gözüküyor. 99 ların kronik bi sıkıntısı var mı, nelere bakalım bu konularda da yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: n a v y_35

quote:

slm arkadaşlar öncelikle belirteyimki size bu fiyat ankara piyasasına göre çok çok iyi bence yani 15.000 ytl uygun derim... fakat dikkatinizi çekerim focus alırken özellikle ilk kasa ve makyajlı kasa için konuşuyorum mümkün olduğunca hb araç almaya bakın derim... çünkü bu araçlar piyasada taksi olarak 1-1.5 sene kullanılıp kilometresi değiştirilip satılıyor... bu arkadaşımızın bulduğu focus un kilometreside %80 ihtimalle düşürülmüş bana göre çünkü 11 yaşında C segment bir aracın bu kilometrede olması şaşırtıcı... lütfen araç alırken işi uzmanına bırakın ayrıca direksiyon, pedallar ve vites topuzu gibi organların aşınma durumunu gözden geçirin...

Dediğiniz doğrudur ancak bu aracın serviste kayıtları var, periyodik servis bakımları mevcut, adam ilk sahibi zaten dediğim gibi km düşüreceği bi durum olmamış, gölcükte kullanmış o kadar km yapabilmiş şimdi yurtdışına gidiyor ve satılığa çıkardı. Galiba alacağız öyle gözüküyor. 99 ların kronik bi sıkıntısı var mı, nelere bakalım bu konularda da yardımcı olursanız sevinirim.

kronik değilde... size şöyle birşey dieyim..Dünya çapında birlaç seride Focus'Ta hata vardı...Servise çağırmmışlardı tüm araçları :):):) onu biz yaptırmıştık.. güçlendirmişlerdi aracı.. Tam hatırlamıyorum ne oldğunu ama....neyse...bu sade hatırlatma.. sorun olmaz

• bizde ilk focusumuzu 1999 yılında yeni çıktığında almıştık... alalı yanlış hatırlamıyorsam 9 ay olalı bizim eve kağıt geldi aracımızı servise götürmüştük... tam hatırlayamıyorum arızanın ne olduğunu araca bi makina bağlayıp sorunu 5 dakikada hallettiler... sonuçta korkulacak birşey yok 99 modellerin gp olmayanlarında sadece gövde rengi ayna yok birde teypleri eski onun dışında göze batacak bir durum yok araç temizse kaçırma derim şimdiden hayırlı olsun kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mclearen -- 19 Haziran 2008; 17:22:14 >
  • quote:

bizde ilk focusumuzu 1999 yılında yeni çıktığında almıştık... alalı yanlış hatırlamıyorsam 9 ay olalı bizim eve kağıt geldi aracımızı servise götürmüştük... tam hatırlayamıyorum arızanın ne olduğunu araca bi makina bağlayıp sorunu 5 dakikada hallettiler... sonuçta korkulacak birşey yok 99 modellerin gp olmayanlarında sadece gövde rengi ayna yok birde teypleri eski onun dışında göze batacak bir durum yok araç temizse kaçırma derim şimdiden hayırlı olsun kardeşim...

+1
  • Yazık oldu...

Araç satıldı. 15 ten de bi gram düşmemiş.

Hayırlısı olsun...

Şimdi tercih kıyaslamaya bi konu açıyorum 3 araç arasında kalakaldım

Orada yardım ederseniz sevinirim.

Herkese değerli yorumları fikirleri için çok teşekkürler.
  • 99 focus ve 15 bin ytl...hiç üzülmeyin bence, hatta sevinmelisiniz..O paraya daha iyisini alırsınız..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.