Bildirim
99 Megane Lastik Havası ne olmalı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hocam 32-36 arası basılması normaldir ancak,lastiklerin eskimişse yada eskimese bile aracın uzun süre park halinde yattıysa bu gibi sorunlar olabiliyor.
ayrıca lastiğin markasıylada çok alakalı birşey ben lassa grand slam kullandığım zamanlarda 34 e kadar bastığımda bile yanaklar ezik duruyordu.zaten o lastiklerim de yanaklarında balon yaptı bir süre sonra şunu anladım ki,yanakları zayıf bir lastik.
ikinci husus,eğer söför kapın boya görmediyse yada birisi etiketi sökmediyse,kapıyı açtığın zaman kilit mekanizmasının(kapıdaki,direklerdeki değil) hemen üstünde yada altında yüklü/boş konumdayken kullanılması gereken basınçlar yazar asıl onları referans almalısın..
saygılar... -
bende de bundan önce 99 1.6 rte megane vardı.ben dördünede 30 basıyordum. -
-
bende var 99 megane, 4 üne de 32 basıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X