Bildirim
99 nissan maxima
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O paraya ondan daha donanımlı ve benim görüşüme görede daha kaliteli araba alamasınız..Gerçekten neredeyse orta üst sınıf kalitesinde ve donanımında ve tabiki Nissan farkıyla..Şiddetle tavsiye -
bennce fiyatı yüksek -
+1907
quote:
Orjinalden alıntı: SACRED REICH
O paraya ondan daha donanımlı ve benim görüşüme görede daha kaliteli araba alamasınız..Gerçekten neredeyse orta üst sınıf kalitesinde ve donanımında ve tabiki Nissan farkıyla..Şiddetle tavsiye
-
araba pazarına git bi dolan bak 2000 model 1.6 boş civic e 18 milyar para istiyolar maxima çok rahat 16ytl eder ama gel gör bizim memleket işte aslında sıralı bi tüp taktırıp kullanılır.
quote:
Orjinalden alıntı: ALOK
bennce fiyatı yüksek
-
iyi fiyat, cok rahat ve güvenli bir arac. -
babamın bi arkadaşında vardı alırken oda biraz şüphelenmiş sonuçta 6 silindir fakat aldı sıralı sistemi taktırdı acaip memnun onunki 98 modeldi10 milyara almıştı daha ucuz fiyat bulabilirsiniz sanırım ama araba şahane ya ısıtmalı koltuktan dijital klimaya herşey var. -
vergisinden ve yakıt sarfiyatı yüzünden değerleri bilinemeyen muhteşem bir araç. -
6 silindir olması beni korkutuyo bunlara sıralı takılırsa prins şart herhalde çünkü her silindire ayrı ayrı bağlanıyormuş bide b arabanın motor ömrü nedir -
quote:
Orjinalden alıntı: drsarp84
6 silindir olması beni korkutuyo bunlara sıralı takılırsa prins şart herhalde çünkü her silindire ayrı ayrı bağlanıyormuş bide b arabanın motor ömrü nedir
sıralı takılınca araba muhteşem oluyor araba sonuçta nissan ve japon en az bi 700000-800000 belki bi milyonun bile üzerine çıkabilir. -
peki bu arabanın yerine bu nasıl sencehttp://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4174531 -
fiyatı cazip bence ve kullanışlı bi araç -
arkadaşın bahsetiği nissan maxima daha ucuza bulunabilirse alınır bence. 16.000 ytl biraz fazla gibi. ama çok güzel araba gerçekten maximalar. temiz ve az km yaptıysa o fiyata da alınabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: selim82
araba pazarına git bi dolan bak 2000 model 1.6 boş civic e 18 milyar para istiyolar maxima çok rahat 16ytl eder ama gel gör bizim memleket işte aslında sıralı bi tüp taktırıp kullanılır.
quote:
bennce fiyatı yüksek
www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4242623
şuraya bak nedediğimi anlarsın . pahalımı değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 11 Temmuz 2007; 19:24:25 >
-
quote:
quote:
quote:
bennce fiyatı yüksek
hocam araba 300.000 km de. fiyat o yüzden uygun. sen alırmısın 300.000 km olan aracı ciddi soruyorum. yani çok mu fark eder 300.000 de olması daha mı fazla yakar daha mı çok bakım gerektirir. bir arkadaş temiz kullanılmışsa bu araçlar 700.000-800.000 i bulur demiş çok abartı değilmi o rakamlar. yani temizini bulduktan sonra fazla km yapması çok önemli değilmi? fazla bilmediğim için soruyorum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: tugtim
quote:
quote:
quote:
bennce fiyatı yüksek
hocam araba 300.000 km de. fiyat o yüzden uygun. sen alırmısın 300.000 km olan aracı ciddi soruyorum. yani çok mu fark eder 300.000 de olması daha mı fazla yakar daha mı çok bakım gerektirir. bir arkadaş temiz kullanılmışsa bu araçlar 700.000-800.000 i bulur demiş çok abartı değilmi o rakamlar. yani temizini bulduktan sonra fazla km yapması çok önemli değilmi? fazla bilmediğim için soruyorum.
ben bu örneği aracın pahalı oldugunu söylemek için koydum zaten eger bu aracı 10000 ytl ye veriyorlarsa bunun daha düşük kmsinide bu fiyatlara bulup alabilirsin demektir.
-
düşük bütçeli biri olarak böyle bir aracı almayı planlıyorum. 10bin Tlye farklı olmak istiyorum. Çokmu bişey istiyorum. -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dizel araba uzun süre çalışmazsa ne olur
- yokuş kalkış desteği taktırma fiyatları
- tüvtürk çalışan yorumları
- mercedes b 160 kronik sorunları
- passat business comfortline farkı
- aynasızlık cezası kaç tl 2024
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- honda jazz hibrit yorum
- toyota yaris
- byd yeni model
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X