Şimdi Ara

99 TOYOTA COROLLAYA AMFİ VE SUBWOOFER YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 99 model toyota corolla sedan aracım var.Ana ünite olarak pioneer 7400 kaset çalar takılı,ben bu teybe kaset adaptörü ile mp3 player baglayarak müzik dinliyorum.Arabamda ön kapılarda orjinal toyota hoparlorleri var ama zaten gücleri az,arka pandizotta ise bir çift pioneer 6991 460 watt hoparlör takılı.Amfi ve subwoofer almak istiyorum.Sizlere birkac sorum olacak lütfen bana yardımcı olurmusunuz?JBL 75,4 4 AMFİ ve JBL GTD 12 1000 LİK SUBWOOFER almayı düsünüyorum.Amfi+ woofer 500 ytl verebilirim.(işcilik hariç)

1.Pioneer 7400 ile yeterli performans alabilirmiyim?
    2.jbl 75 4 4 nasıl bir amfi tavsiye edermisiniz?
    3.jbl gtd 12 1000 lik nasıl bir subwoofer tavsiye edermisiniz?
    4.Arabam sedan oldugu için bassları yeterli sekilde duyabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baki_oguz -- 22 Nisan 2007; 21:49:39 >

• Bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?
  • bende 2 adet jbl 75.4 var, çok memnunum, tavsiye ederim
    tahtakale netpada kredi kartına 2 yıl murtaş garantili 280 ytl, ya da marputçular hanı üst katlarda aktepe sound da da aynı şartlarda satılıyor, doğun banktakilerde aynı fiyat ama garantisi çelişkili geldi bana...
    istanbuldaysan dediğim yerde jbl sub ve kabinleri de var, şirinevlerde yılmaz pandizot var, orada alacağın sub için özel kabinde yaptırabilirsin, kabinin ölçülerinin doğru seçilmiş olması lazım, hatta biraz daha büyük olması daha iyi, bagajdaki yerleşimde önemli...
    aracım hb olduğu için 30 cmlik sub bana yetiyor, senin sedana 38 cm yakışır heralde, tat vermezse 2 adet de düşünülebilir, o zaman pandizottan zarar, belki bir amfi daha gerekebilir, önlere de komponent alıp onlarıda amfiye bağlarsan tam süper olur:) önler için adiobahn dub600 komponent, pioneer 1718 koaksiyel satıyorum, düşünürsen özelden mesaj atarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 23 Nisan 2007; 12:32:19 >

• Peki ben kaset adaptoru ile mp3 baglayarak muzik dinliyorum ya bu amfi ve bası alırsam seste bir bozulma olur mu?
  • baki_oğuz kardeş.bence çok sorun yaşarsın.çünkü çıkşları yeterli olmaz.hatta çıkışları bile yakabilirsin.ses kalitesi çok düşük olur.ben sana pıonerın p serisi mp3 çalarlarını tavsiye edebilirm.
  • amplifier => JL Audio A4300
    subwoofer => JL Audio 12W1

çok daha hoş bir sistem olur..
  • Gayet güzel dinlersin, teyp problem olmaz...
    JBL 75.4 ve o bass piyasada çok tercih edilen ürünler, herkes memnun...

Bassların yetip yetmeyeceği senin beklentilerine kalmış, sedanda tabiki biraz kayıp olacaktır, eğer bu konuda çok tereddütlerin varsa pandizota free air bass koyarak en iyi verimi alabilirsin sedan araçta...
  • Bugün ses sistemi satan bir yere gittim ve anlattım derdimi.Ben pioneer 7400 kaset calara mp3 baglayarak müzik dinliyorum dedim ordaki adam bana amfi ve subwoofer almam haline bu teyple iyi ses alamazsın dedi.İyi ses alamazsam mecburen bir cd calar alacagım.Bir de sedan arabama gt4 12 kabinli az mı gelir acaba dusunuyorum.

Adamın bana önerdikleri söyle:
    1.Pioneer 3950 ve üzeri mp3 calarlar
    2.jbl 75,4 amfi
    3.jbl gt4 12 veya paran varsa gt4 15

su an elimde bir cift pioneer 6991s 460 wattlık oval hoparlör var.LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baki_oguz -- 25 Nisan 2007; 15:19:03 >
  • Bilen arkadaslar lütfen yardımcı olun artık bir sistem sahibi olmak istiyorum.
  • Keske su amfi ve woofer işinden anlasaydım da bu kadar ugrasmasaydım hiç kimsede cevap vermiyor ya bilgilerinizi paylasmak bu kadar zor mu arkadaslar?????????
  • kardeşim malum yaz geldi millet sistemleri yavaş yavaş topluyor bende senn gibi anlamayan birisi olarak sistem toplamaya çalışıyorum nereye gitsem ayrı bi kafadan ses çıkıyor kafam iyice karıştı... araç eski kasa megane teypte rca çıkışı almadığından teybi de değiştiricem ben sende benim gibi yap bence sağlam olur

benim sitemde aynen seninkine benziyor

2 tane jbl gt4 12 1000 watt 30 cm sub=====================2*120-130 ytl
    pionner 5800 teyp=================================600-650 ytl
    jbl 75.4 anfi(iki tane kaldırırmı acaba)====================300-350 ytl
    pionner oval hoparlorler (teype bağlayacam anfi sırf subwooferları besleyecek zannedersem)=========150 ytl
    kutu,işcilik,vs.,======================================================150-200 ytl

arkadaşlar nasıl olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_avalon -- 25 Nisan 2007; 21:47:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_avalon

pionner oval hoparlorler (teype bağlayacam anfi sırf subwooferları besleyecek zannedersem)=========150 ytl
    kutu,işcilik,vs.,======================================================150-200 ytl

arkadaşlar nasıl olmuş

kötü olmuş

amfiye sadece subwoofer bağlayacaksan monoblock bir model bak
    oval hoparlörler gereksiz
    5800 e vereceğin o parayla Alpine'ın alt serilerinden alabilirsin
    subwoofer olarak da yukarıda önceki mesajımda yazdığım modeli seçebilirsin

• 2 tane 250W rms lik woofer almak gereksiz ve saçma olmuş. Onu alacağına 500-600W RMS lik tek bir woofer alsan hem bagajın komple kapanmamış hemde harmonik distorsiyonu daha az olan bir bass sesi alırsın. Hoparlör sayısı ne kadar fazla olursa distorsiyon o kadar fazla olur.

quote:

Orjinalden alıntı: mc_avalon

kardeşim malum yaz geldi millet sistemleri yavaş yavaş topluyor bende senn gibi anlamayan birisi olarak sistem toplamaya çalışıyorum nereye gitsem ayrı bi kafadan ses çıkıyor kafam iyice karıştı... araç eski kasa megane teypte rca çıkışı almadığından teybi de değiştiricem ben sende benim gibi yap bence sağlam olur

benim sitemde aynen seninkine benziyor

arkadaşlar nasıl olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.