Şimdi Ara

990 Serisi Chipset Anakart Seçimi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakart alacağım aklımda bikaç marka ve model var sizlerinde fikirlerini almak istiyorum.
    TAVSİYENİZİ ŞU VE ŞU SEBEPLERDEN DOLAYI ALINMALIDIR şeklinde vermeniz gerçekten benim dışımda konuyu başka okuyanlarında işine yaracaktır.

- asus Sabertooth 990FX

- MSI 990FXA-GD80

- GIGABYTE GA-990FXA-UD5

3'üde aynı chipset ve fiyatlarıda hemen hemen birbirine yakın. Kafam çok karışmış durumda umarım bu başlıktan sonra sayenizde bir karara varabileceğim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Ses kartı masrafından da kurtulmak için Asus Crosshair V Formula aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronFist_InFlames

Ses kartı masrafından da kurtulmak için Asus Crosshair V Formula aldım.

Ayıptır sorması o anakrtı nereden buldunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1simon1

quote:

Orijinalden alıntı: IronFist_InFlames

Ses kartı masrafından da kurtulmak için Asus Crosshair V Formula aldım.

Ayıptır sorması o anakrtı nereden buldunuz ?

Arkadaşa Western ile parayı gönderdim 1-2 haftaya kadar kart elimde olucak Allah'ın izni ile.
  • asus daki ses kartı ozellıgı nedır hocam açarmısınız biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaeL JacksoN qkN

asus daki ses kartı ozellıgı nedır hocam açarmısınız biraz

Normalde anakartlar üzerinde standart 8 kanal desteği sunuyor ama o ses hiçbir zaman sizi tatmin etmez genelde müzik ve oyun hastası kişiler benim gibi :D Kulaklık olarak ses kartına ihtiyaç duyan ileri seviye kulaklıklar kullanıyor.

Kullanılan bu kulaklıklar Ses kartı olmaması durumunda sıradan bir stereo kulaklık gibi çalışıyor.

Asus buna kendince düşük bir çözüm getirmiş ama sadece bikaç modelinde Crosshair, Maximus ve Rampage gibi anakartlarda. SupremeFX X-FI ismini verdiği ses işlemcisi üzerinde onboard olarak geliyor.

Hee dersenki bu üzerindeki ses işlemcisi ne seviyede açıkça şunu söylim ileri seviye değil hatta piyasadaki 60 Tl lik ses kartları ile aynı seviyede bişey çok mu önemli aslında değil ama benim kulaklığımın zaten ses kartı var 2+1 için ise tutupda ses kartı almak gibi niyetim yok alabileceğim en verimli sesi almak açısından bu kartı tercih ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.