Şimdi Ara

9900 pıl konusu ne durumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cıhazı alalı 1 seneye yakın oluyo hala pıl konusunda sıkıntı yasıyorum bayadır da ılgılenemedım bununla.pıl konusuna cozum getırıldı mı versıyon veya cıhaza ozel pıl felan cıkarıldı mı? Cıhazın en stabıl calıstıgı ve pılın az yedıgı versıyon hangısı?

Edıt: 7.0.0 versıyonunu kullanıyorum 7.1.0 guncellemesı duruyo telde daha yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 30 Ocak 2013; 13:00:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilen yok mu arkadaslar?
  • crackberry.com dan en son güncellemeyi yapın, baya gidecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ittersweet

crackberry.com dan en son güncellemeyi yapın, baya gidecektir.

Emin misiniz hocam son guncelleme daha cok yemesin pili bu arada size zahmet son guncelleme hangisi?bazen resmi olarak cıkmamıs versiyonlarda oluyo o sitede
  • quote:

http://forums.crackberry.com/blackberry-bold-9930-9900-f235/latest-9900-official-os-7-1-0-825-vodafone-de-762835/

bu sürüm en son çıkanı.

Tamamdır cok cok tesekkurler ilgilendiginiz için

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

quote:

http://forums.crackberry.com/blackberry-bold-9930-9900-f235/latest-9900-official-os-7-1-0-825-vodafone-de-762835/

bu sürüm en son çıkanı.

Tamamdır cok cok tesekkurler ilgilendiginiz için

Son olarak versiyon atarken cihazdaki resimlerin yedeklerini almam gerekir mi?versiyon atılırken cıhaz sıfırlanıyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Se 3 beklenecek bir telefon mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun olmaz, ama uzun zamandır güncellemiyorsanız bence resimleri vesaireyi bilgisayara, kişi listesini de blackberry protest ile yedeklemenizde yarar var.
  • quote:

sorun olmaz, ama uzun zamandır güncellemiyorsanız bence resimleri vesaireyi bilgisayara, kişi listesini de blackberry protest ile yedeklemenizde yarar var.

tamamdır cok tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.