Şimdi Ara

990fxa ud5 kullananlar fikri olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gigabyte 990fxa ud-5 anakart kullanıyorum, pci-e ses kartı veya tv kartı almayı düşünüyorum. 990fxa ud5in pci-e x1 yuvası, kuzey köprüsünün soğutucusunun arkasına geliyor ve soğutucunun yüksekliği kafamı karıştırdı. Sanki pci-e slotuna alacağım kart oturmaz gibi geldi. Bu konuda fikri veya deneyimi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Eğer kullanamayacaksam boş yere pci-e kart almayayım.

• O yuvaya ancak kısa ses kartlarından olur ama o da senin işini görmez gibi görünüyor. İlla pci-e x1'e mi takman lazım, diğer portlar dolu değilse pci'ın üstündeki pci-e x8'e takman daha uygun olmaz mı?
  • pci-e ses kartları x8 slotunda çalışıyormu ben onları sadece ekran kartı takmak için var diye düşünüyordum
  • Çalışıyor dostum. Bendeki titanium champion (pci-e) eski anakartım fxa-ud3'te en alttaki pci-e x4'de takılıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

Çalışıyor dostum. Bendeki titanium champion (pci-e) eski anakartım fxa-ud3'te en alttaki pci-e x4'de takılıydı.

allahını severim allah razı olsun hocam bende bi ses kartı ile uydu kartı almayı istiyordum, pci-e yuvalarını sadece cf veya sli için kullanabiliyoruz diye biliyordum, şimdi demekki pci-e ses kartıda uydu kartıda alabilirim demek oluyor verimli çalışıyormuydu sizin ses kartı? her hangi bir sıkıntı çıkardımı
  • Rica ederim dostum.
    Ud3 ile kullanırken hiç sorun yaşamadım, sonrasında kasayı kuzene verdim, aynı ses kartını başka bir anakartın pci-e x16 slotunda kullanıyor ve o da hiç sorun yaşamadı. 5.1 thx 550'de verimsiz çalıştığına dair en ufak bir şey hissetmedim (analog+dijital).
  • ya ben bu fatal1ty championla win7de çok sıkıntı çektim, ya consol launcher düzgün çalışmıyo ya ses kartının kumandası düzgün çalışmıyo, birinden biri çalışsa diğeri çalışmıyo bende artık elden çıkarıp win7 ile tam uyumlu bi ses kartına geçeceğim, ne tavsiye edersin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Z77A-GD55 Kullananlar Klübü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değişime gitmeden önce modlu sürücüleri denemeni tavsiye ederim. Son zamanlarda biraz cozuttu ama yinede pax'i bir deneyebilirsin. Ses konusunda tatmin etmezse bu paketin içine creative sürücüsünü ekleyip denersin. Yedek alma (windows ya da acronis) konusunda tecrübeliysen bu tip sürücü denemelerinde çok rahat edersin. Sürücüyü dene, beğenmezsen sistemi yedekten geri al. Formatmış, eski sürücü atıklarıymış dert etmezsin.
    Pakette şunlar var:
    Creative Console Launcher 2.61.53
    Creative Audio Console 3.00.59
    Creative Volume Panel 2.21.14
    THX Console 3.50.08
    Creative AutoMode Switcher 1.01.05
    Creative ALchemy (X-Fi Edition) 1.43.06
    Driver version SBXF_PCDRVBETA_US_2_18_0015A
    http://www.hardwareheaven.com/pax-download-pci-x-fi-series/215438-pax-master-pci-xfi-all-os-driver-suite-v1-40-a.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 18 Mayıs 2012; 0:18:12 >

• biraz araştırayım yedek alma işini, mantıklı geldi banada sık sık format atmaktansa yedeğini almak daha mantıklı
    yardımların için tşk ederim
    pax'i bi deneyeyim bakalım
  • Rica ederim. Ssd'n olsaydı yedek işlemleri çok daha kısa sürede gerçekleşirdi. Bu sisteme de fena olmazdı. Ben acronis kullanıyorum ve programı yüklemedim bile. Elimde bir bootable usb bir de bootable cd'si var. Bunlardan yedek işlemlerimi yapıyorum oldukça kolay oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.