Selam Arkadaşlar Dün Fan aşırı ses çıkartıyor diye Cool'n quite açtım sıcaklık 34-38 arasında voltaş ise 1.197 den yukarı çıkmıyor. Bütün oyunlar babalar gibi oynuyorum. Ama anlamadığım olay Windows işlemci hızını ya 994 mhz 1801 mhz görüyor (resme bakınız).
Ayrıca yavaş yavaş o/c olayına gireceğim. Cool'n quite etkin mi olsun ne dersiniz ? Tecrübeli o/c cilerden msn ile yardım alabilirim.
arkadaşım zaten o özelliğin amacı işlemci hızını ve fan devrini düşürmek kendisi kullandığın prglara göre ayarlar hızı oyunlarda artar ofiste falan azalır boşa elektrik ve fan sesi olmaz sen bilirsin ister aç ister kapa
ama değişmesi gerekmez mi hep 994 mhz arada ne bilem 1020 ol demi
quote:
Orjinalden alıntı: De-Ja-Wuuu
arkadaşım zaten o özelliğin amacı işlemci hızını ve fan devrini düşürmek kendisi kullandığın prglara göre ayarlar hızı oyunlarda artar ofiste falan azalır boşa elektrik ve fan sesi olmaz sen bilirsin ister aç ister kapa
Cool İn Quite açıkken O/C yapılmaz. Yapılsada saçma olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Lieutenant
ama değişmesi gerekmez mi hep 994 mhz arada ne bilem 1020 ol demi
Cool 'n Quite kullanırken işlemci hızı yüksek performans gerektirmeyen durumlarda yarıya düşer.Gerektiğinde ise yükselir.Bende 3200+ 2000mhz var ve normalde hep 1000mhz'de.Korkulacak bir durum yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme