bukadar tepki vermenize gerek yok bu forumda takılanarın yarısı koxp veya dupe yapmıştır inşallah açılmaz diyorsunuz bende bu yapılan haksızlığa karşı kullanan veya kullanmış olanların hepsi inşallah banlanır diyorum
ya inş kredi kartı borcun dan banlananlar bari parayı odeyenleri acsalar :D
bi kere kosp dupe yuzunden oyun cok darbe aldı ..... gm ler duyarsız herif townun onude koxp acıor..... o yetmezmiş gibi eski ko da oynamak daha zevkliydi burda her ex gorevi ve ex buglar var gecen gozumle gordum herif 21 katı ex bug acmış harpy e vuruyo 6 k * 21 ex alıo .... a.q. bole işin bide su agac muhabbetininde bugladılar bu yetmiomus gibi adam agac kutularında istediggi itemı dusuryo eskiden ben assas tım lvl 62 de 60 da town spike atardım yeni ko ile asssaısn ozelliği kalmadı koxp dısında varmı simdi town spikelar yooookkkkkk oyun bitti benim gozumde ....
koxp dupe quest bug bunlardan yararlanıpta banlanan ınsanlar hakettıklerı ıcın banlandılar oyundısı hareketlerde bulunanların banlarının acılması pek mantıklı degıl yaptıklarının cezasını cekmek zorundalar ve cekecekler bosuna umıtlenmeyın acılacagınıda sanmıyorum ama k2 herzaman sacma sapan kararlar alabılecek bır fırma hersey beklenır
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
inş banlar açılır
insallah hicbi ban acılmaz. 999 gün daha eklenir. bu arada kotoko head gm die biliyorum.
benimkinde hala 999 block yazıyo çoook özledim charımı
quote:
Orjinalden alıntı: GameoweR31
banin acilmis hayirli olsun
bide naptin da 20 gun ban yedin
yaw arkadaşlar bi sorum olcak daha önce hiç banlanmadım acaba ban açılınca aktifleştirme fln oluyomu?
Yanlız bazı kişilerde hala 999 yazıyor.
Bazılarında ise yazı silinmiş.
Bu bir çelişkimi?
ya banlar bencede açılır heaven kaç kez ban yedi clan olarak adamlar gene kolluk yakıor
inş açılır
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
inş banlar açılır
bence çok saçma bi utgulama o zmn 1 ocağa kadar her türlü pisliği yapıp ban yiyelim nasıl osla açılcak
quote:
Orjinalden alıntı: MiNin
K2 banlari açmıcayacak bu %100 bisi bosuna hayaller kurmayın..
Koxp Ve Dupe Yapanların DÜzenli Premium Aldıklarını Ve Banlananların %80 inin oyunu Bırakması Ve premium almaması = K2 çökmesi demektir o yüzden banları acacaklardır BENCE
quote:
Orjinalden alıntı: roqqua
umarım öle bişi yapmazlar açmasınlar banları.. zaten banlananların çoğu ya koxptan ya dupeden banlandı şimdi onları tekrar oyuna almak saçma...
ya suçsuz yere banlananlar banlandıktan söle aynısnı bakalım
galiba tam bilmiyom ama yılbasında acıcaklarmıs insallha acarlar aminnnnnnnn
bide şu açıdan düşünün sitede bi haber çıksa 1ocak da banlar açılıyo diye adam 5 günlük ban der dupe nin koxp un içine eder o yüzden haber verilmiyo olabilir ayrıca koxp kullananların %80 ini premium alıyo buda k2 için ayrı bi gelir bu yüzden açacaklarını düşünüorum
ya arkadaşlar şimdide ıd yanlış dio :((((
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
quote:
Orjinalden alıntı: GameoweR31
banin acilmis hayirli olsun
bide naptin da 20 gun ban yedin
saol ya fake üyelikle küfür yazıyoda anlamadım gitti fake üyelik olduğu doğruda küfürü anlamadım