Şimdi Ara

999 gün Banlarda son gelişme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bukadar tepki vermenize gerek yok bu forumda takılanarın yarısı koxp veya dupe yapmıştır inşallah açılmaz diyorsunuz bende bu yapılan haksızlığa karşı kullanan veya kullanmış olanların hepsi inşallah banlanır diyorum
  • ya inş kredi kartı borcun dan banlananlar bari parayı odeyenleri acsalar :D
  • bi kere kosp dupe yuzunden oyun cok darbe aldı ..... gm ler duyarsız herif townun onude koxp acıor.....
    o yetmezmiş gibi eski ko da oynamak daha zevkliydi burda her ex gorevi ve ex buglar var gecen gozumle gordum herif 21 katı ex bug acmış harpy e vuruyo 6 k * 21 ex alıo .... a.q. bole işin
    bide su agac muhabbetininde bugladılar bu yetmiomus gibi adam agac kutularında istediggi itemı dusuryo
    eskiden ben assas tım lvl 62 de 60 da town spike atardım yeni ko ile asssaısn ozelliği kalmadı koxp dısında varmı simdi town spikelar yooookkkkkk oyun bitti benim gozumde ....
  • koxp dupe quest bug bunlardan yararlanıpta banlanan ınsanlar hakettıklerı ıcın banlandılar oyundısı hareketlerde bulunanların banlarının acılması pek mantıklı degıl yaptıklarının cezasını cekmek zorundalar ve cekecekler bosuna umıtlenmeyın acılacagınıda sanmıyorum
    ama k2 herzaman sacma sapan kararlar alabılecek bır fırma hersey beklenır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

inş banlar açılır

insallah hicbi ban acılmaz. 999 gün daha eklenir. bu arada kotoko head gm die biliyorum.

• benimkinde hala 999 block yazıyo çoook özledim charımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: GameoweR31

benimkinde hala 999 block yazıyo çoook özledim charımı

banin acilmis hayirli olsun

bide naptin da 20 gun ban yedin
  • yaw arkadaşlar bi sorum olcak daha önce hiç banlanmadım acaba ban açılınca aktifleştirme fln oluyomu?
  • Yanlız bazı kişilerde hala 999 yazıyor.

Bazılarında ise yazı silinmiş.

Bu bir çelişkimi?
  • ya banlar bencede açılır heaven kaç kez ban yedi clan olarak adamlar gene kolluk yakıor
  • inş açılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

inş banlar açılır
  • bence çok saçma bi utgulama o zmn 1 ocağa kadar her türlü pisliği yapıp ban yiyelim nasıl osla açılcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiNin

K2 banlari açmıcayacak bu %100 bisi bosuna hayaller kurmayın..

Koxp Ve Dupe Yapanların DÜzenli Premium Aldıklarını Ve Banlananların %80 inin oyunu Bırakması Ve premium almaması = K2 çökmesi demektir o yüzden banları acacaklardır BENCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: roqqua

umarım öle bişi yapmazlar açmasınlar banları.. zaten banlananların çoğu ya koxptan ya dupeden banlandı şimdi onları tekrar oyuna almak saçma...

ya suçsuz yere banlananlar
    banlandıktan söle aynısnı bakalım
  • galiba tam bilmiyom ama yılbasında acıcaklarmıs insallha acarlar aminnnnnnnn
  • bide şu açıdan düşünün sitede bi haber çıksa 1ocak da banlar açılıyo diye adam 5 günlük ban der dupe nin koxp un içine eder o yüzden haber verilmiyo olabilir
    ayrıca koxp kullananların %80 ini premium alıyo buda k2 için ayrı bi gelir bu yüzden açacaklarını düşünüorum
  • ya arkadaşlar şimdide ıd yanlış dio :((((
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

Orjinalden alıntı: GameoweR31

benimkinde hala 999 block yazıyo çoook özledim charımı

banin acilmis hayirli olsun

bide naptin da 20 gun ban yedin

saol ya fake üyelikle küfür yazıyoda anlamadım gitti fake üyelik olduğu doğruda küfürü anlamadım
  • AÇARLARSA YİNE ORTAM HIRLI HIRSIZLARLA DOLACAK GÖRÜYORMUSUNUZ İNŞALLAH ACILMAZ!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.