Şimdi Ara

99999912391. konu olduğunu biliyorum fakat yine de merak ettiklerim var. Xbox mı Ps3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yılbaşınadoğru güzel bir konsol almak istiyorum.Full HD lcd tv sahibiyim.Genellikle öyle bol maceralı oyunlardansa, arkadaşlarla beraber rekabet ortamında oynanabilecek, çeşitli oyunları seviyorum.
    Özellikle konsol alma sebebim, rock band, gh, djhero gibi oyunları da güzel grafiklerle arkadaslarımla oynamak. Daha sonra pes, 2k10 gibi çeşitli spor oyunlarını oynamak.Oyunları genelde orjinal alıyorum
    Xbox a beni çeken şey, kinect. onun dışında xbox dan fazla bi beklentim olmadığnı soyleyebilirim. Bluray oynatıcıya sahip olmaması da beni ps3 e yonlendiren yönlerden biri.
    PS3 almayı istemem se , çevremdeki arkadaşlarla PSN den online oyun oynayabilmek. Ve özlelikle bluray filmler.
    Burdaki cogu kisinin bi konsolu olduğunu biliyorum edindiginiz tecrübelere göre, yeniden hayata gelip yeni bi konsol almak isteseniz, ne alırdınız ?

• Bunun cevabı bu bölümde PS3, 360 bölümünde doğal olarak 360'tır. Bana sorarsanız exc. oyun, daha kaliteli grafikler, multimedya canavarına sahip olabilmek için PS3, sadece online için derseniz bu üstünlüğü için 360 derim. Tabii her iki platformda da orijinal kullanacaksanız. Yalnız PS3'te de online oyun bedava ve gayet kaliteli olarak oynanabiliyor, 360'ın community ve cross chat gibi bir üstünlüğü var sadece.

Geçmişten beri her aklı başında oyuncunun yapacağı gibi size beğendiğiniz oyunlar hangi konsolda ise o konsolu alın derim. Halo ve GeoW için 360; Uncharted, Gran Turismo, God of War, Killzone, Little Big Planet, Resistance ve daha buraya sığamayacak kadar exc. oyun için tabiki PS3 alın derim...
  • 99999912391. kere bu konulari kilitledim yine kilitlerim. Bu tür basliklarin bir sonuca vardigi henüz forum tarihimizde görülmemistir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.